na mindeggy úgy látom már nem vagy fent engem érdekelne a szívócsonk a lényeg 125-ös cagiva dellorto 34-es karbival erre kell és ha az ár jó azonnal megveszem majd jelentkezz esetleg membránod van bele lehet hogy az is érdekelne válaszolj mihamarabb mert nem sokat vagyok gépközelben
helló cagivások a segítségeteket kérném cagiva k7 125-höz amin dellorto 34-es karbi van szívócsonk kellene sehol sem találok még használtan sem kérem ha tud valaki címet vagy net boltot írjon fontos lenne köszönöm sziasztok
Szervusztok fórumosok! :)
Egy szívócsonk kéne nekem egy 1985-ös Elefanthoz! Sürgősen, és lehetőleg jó állapotú legyen. :) Köszi. :)
Na, mi lesz az Elefantos talival? :D
Hát, ahogy néztem külsőleg "teljesen" más....a blokkját meg nem tudom, de az most nem is kell mert ökéletes a motorja, talán majd a powerjét kell megnézetni.
Sziasztok ! Most vettem egy Cagiva Super City 125-t. Nem találtam ilyes féle topicot ezért ide írok. Alkatrészeket hol lehetne hozzá keresni, mert nem nagyon találtam seholsem csak ebay-en.Gondolok itt plexire, oldalidomra.
Sziasztok! Úgy tűnik, hamarosan lesz egy SST 125-ösöm és keresgélés közben ráakadtam erre a fórumra.
Szóval segítséget szeretnék kérni. A motor elég lelakott állapotban van (a jelenlegi tulaját nem érdekli, hogy néz ki), ezért amint hozzám került, szeretném felújítani. A legnagyobb problémám az, hogy mindkét oldaláról (az ülés alól) hiányzik az oldalelem. Tud valaki segítni, honnan tudok ilyet szerezni? Lehet repedt, 2 részben lévő, rozsdás, stb is.
Köszönöm!
Cagivaa 125 imádlak... Már nem is tudom, hogy mióta keresem... :)
Egy képet feltudnál dobni róla? :)
Ja, és ha gondolod, akokr jelölj be Facebookon.
Igaz, nem a valódi nevem. Maláj Tigris Szándokán . :) Ott elég sokat vagyok fenn, ott jobban tudunk dumálni. :) Meg minden CAGIVA őrült felvehet. :)
Cagivaaaaaa125 tegyél fel róla képet, és én is beszállok a "licitbe" :D
mennyi az ára?
milyen állapotú?
képet tudsz küldeni?
!
Egy szívócsonk kéne nekem egy 1985-ös Elefanthoz! Sürgősen, és lehetőleg jó állapotú legyen. :) Köszi. :)
Na, mi lesz az Elefantos talival? :D
Válaszokat előre is köszi: Kori !
Szóval segítséget szeretnék kérni. A motor elég lelakott állapotban van (a jelenlegi tulaját nem érdekli, hogy néz ki), ezért amint hozzám került, szeretném felújítani. A legnagyobb problémám az, hogy mindkét oldaláról (az ülés alól) hiányzik az oldalelem. Tud valaki segítni, honnan tudok ilyet szerezni? Lehet repedt, 2 részben lévő, rozsdás, stb is.
Köszönöm!
Egy képet feltudnál dobni róla? :)
Ja, és ha gondolod, akokr jelölj be Facebookon.
Igaz, nem a valódi nevem. Maláj Tigris Szándokán . :) Ott elég sokat vagyok fenn, ott jobban tudunk dumálni. :) Meg minden CAGIVA őrült felvehet. :)