"Forgatható fejidomos" 87-es a moci !
Megnéztem a képeidet de egyiken se látszik az ami érdekelt volna!
Konkrétan arra a szerkezetre lennék kiváncsi ami a fejidomot tartja ?!
Vagy a fejidom tartószerkezete az lenne ami rá van csavarozva az óratartó konzolra?!
Hát igen, Mamolának nem sok érdemi sikere volt, viszont elég parádésan motorozott.
Az meg a másik. Claudio Castoglioni -nak szerintem kötelessége lenne visszavenni a CAGIVA-t. Ennyivel tartozik ennek a márkának, hiszen az ő családja alapította. CAstoglioni - GIovanni - VArese.
Csak ne hogy ez a nagy múltu márka is a süllyesztőben végezze.
A hibát szerintem akkor követték el amikor a márkát eladták a harley-nak.. aki meg szarik rá... úgyis majd mentik magukat a válságban ... Buellt is hagyták veszni.. mire számítson akkor a Cagiva
csoda hogy van.. Castiglioni bácsi mindent beáldozott az mv-ért kb.
Hali. :)
A GP-ben is ért el sikereket, de vitathatatlanul a Párizs-Dakaron érte el a legnagyobb sikereket. Akkoriban ő volt a legjobb, a favorit. Öve volt akkor a DUCATI, Moto-Morini, Aermacchi és a Husqvarna. :( Szép idők voltak ezek. :( Most is vannak szép próbálkozásai. Ott van például az SP525. ;)
Remélem egyszer megint a régi fényében fog tündökölni. FORZA CAGIVA!
Ja igen. Aki tud egy 1985-ös CAGIVA Elefanthoz légszűrőház fedelet ( ezt kell lecsavarozni, hogy hozzáférj a légszűrő szivacshoz) az szóljon! pontosabban írjon. F O N T O S
Nos én is néztem ilyet, illetve canyont (ugyanez a két blokk).. úgyhogy onnan tudom.
A blokk rotax gyártmány légolaj hűtés egyhenger. Típushibája a szabadonfutó széthullása, amihez minden alkatrész kapható, de a javítás költséges. Állítólag rendszeres ellenőrzés esetén nincs probléma. Ugyanez a blokk került állítólag valamelyik bmw- be is.
Idomok bontóból szerezhetőek. Motorblokk... Én emiatt nem váltottam végül ilyenre, elvégre megvételnél szedheted szét.
Mikori évjáratú Elefanthoz? Mert van a túra-enduró (fix fejidomos) és a normál enduro (forgatható fejidomos) változata. :) Ha a normál enduroról van szó, akkor nézd meg az enyémet. Van róla pár kép a foto-galériámban. :)
Sziasztok!
125-ös elefanthoz kellene egy kis segítség mégpedig a fejidomtartó konzolról kellene nekem pár kép! Aki tud kére, töltsön már fel pár képet!
Előre is kösz!
Ja, és tudtátok, hogy van CAGIVA-s zene?! :D Halál komolyan a CAGIVA-ról írták, amikor még a gyár a fénykorát érte. :) Ha érdekel valakit, akkor belinkelem. :)
Derűs estét fórumosok. :)
Tehát egyik társunk felvetette a kérdést, hogy CAGIVA-hoz lehet-e normális alkatrészt kapni? A válaszom IGEN. :) Nekem az a River nagyon bejön. :) Csak az 500-as vagy 600 as? :) Vagy nincs is belőle 500-as és kverem valamelyikkel? :S Amúgy ezekhez nem igazán kell alkatrész, csak rendszeresen karban kell őket tartani. :)
Amúgy igen, a legnehezebb az elsőt megszervezni. :)
Cagivaaaa 125 én is körbekérdezek pár ismerősömnél az alkatrészek eladásáról. :)
Amúgy jó lenne, ha minnél több CAGIVA-s ismerősötöknek szólnátok. Gyakorlatilag 2-3 ember tartja életben ezt a topikot. :(
GYERÜNK EMBEREK! :)
megmondom a frankót kicsit félek az olasz mivolta miatt, de ez lehet hogy csak hülyeség. de a formálya, illettve az egyszerűsége tetszik. ez egy olyan moci amit én magam is meg tudok bütykölni.
Megnéztem a képeidet de egyiken se látszik az ami érdekelt volna!
Konkrétan arra a szerkezetre lennék kiváncsi ami a fejidomot tartja ?!
Vagy a fejidom tartószerkezete az lenne ami rá van csavarozva az óratartó konzolra?!