hello ELADÓ egy komplet kuplung cagiva tamanaco,freccia, de lehet hogy jó más tipushoz is nem tudom elvileg elefáthoz is jó érdeklödni emailban: renato6@freemail.hu az ára amire gondoltam 8000 forint körül gondoltam a lamelák tökéletesen használható
Sziasztok
Annó beszéltük hogy lehetne szervezni egy cagiva fórumos közös gurulást. Egy jó idős hétvégére lehetne valamit szervezni közösen a többi cagiva fórumokal. Aki benne volna jelezzen, és megbeszélünk közösen egy útvonalat . Üdv
Sziasztok volt már benne kismillió márkás meg nemis nagy höértékü 14es és aztis elolvasztotta most 1Brisk gyertyával megyen azt nem olvasztotta el egyedül de valami tuti nem farnkó mert mondom volt olyan h 2 percet ment a motor és elolvadt a gyertya pólusa tejesen nemtom mi lehet vele de valami nem okés !Köszi
Sziasztok figyejetek már miért van az h a motorom eszi a gyertyát szó szerint van amit 2 perc van amit 2 nap után elolvaszt miért lehet ez ha valaki tapasztalt már iet vagy volt ien baja az mondja már el h mi a baja amugy pöcre indul a gép ez egy 125ös elefánt!
küldöm a képet remélem ere gondoltál. Üdv