Lenne egy 200 cm3-is hengerem + hengerfejem ami egy cagiva aletta oro típusú motoron van, de nekem nem kell én inkább egy gyári hengert + hengerfejet raknék rá. Amit tudni kell róla: menet közben a főtengely szétesett mivel nagyon rossz állapotban volt és a dugattyú egy kicsit megsérült de nem lényegesen még használható, persze egy új dugóval + gyűrűkkel lenne az igazi, és ezen kívül az egyik tőcsavar az 5 ből letört ami a hengerfejet rögzíti le. Ami a lényeg egy gyári jó állapotú hengerért + hengerfejért + dugóért odaadnám és még fizetnék is rá. Ha valakit érdekelne írjon a kiskutya2@citromail.hu -ra.
u.i.: Ha kell képet küldök róla.
sziasztok!érdeklödnék nem e tudna valaki egykét dolgot egy cagiva freccia c12semhez?ami érdekelne tanknál lévö müanyagra egy zár egy elsö lámpa bura!elöre is köszi
Sziasztok.
Új "versenyző" vagyok a pályán, viszont nagy segítségre lenne szükségem.
Van egy Cagiva Freccia C12-es-em.
Ma reggel eltört az oldaltámaszom teteje, ahol a csavar át megy és a vázhoz rögzíti azt.
Hol tudnék egy ilyet gyorsba beszerezni? Már este otthon sem tudom hova támasztani a jószágot, és addig meg még sok dolgom is lenne :)
Hello, bocsi de most értem gép elé mert nem voltam itthon, viszont közben tesóm eladta a faridomot, mondjuk ő azt mondta hogy nem volt hibátlan, bocsi.
ha tud valaki segitsen email.: renato6@freemail.hu
Üdv.Márk
125-ös elephanthoz keresek fesszabályzót,tud valaki segíteni?
Lenne egy 200 cm3-is hengerem + hengerfejem ami egy cagiva aletta oro típusú motoron van, de nekem nem kell én inkább egy gyári hengert + hengerfejet raknék rá. Amit tudni kell róla: menet közben a főtengely szétesett mivel nagyon rossz állapotban volt és a dugattyú egy kicsit megsérült de nem lényegesen még használható, persze egy új dugóval + gyűrűkkel lenne az igazi, és ezen kívül az egyik tőcsavar az 5 ből letört ami a hengerfejet rögzíti le. Ami a lényeg egy gyári jó állapotú hengerért + hengerfejért + dugóért odaadnám és még fizetnék is rá. Ha valakit érdekelne írjon a kiskutya2@citromail.hu -ra.
u.i.: Ha kell képet küldök róla.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_kdx_125_sr-
4785855
Lessmeg!
Üdv.Márk
E L A D Ó
de ahol beleöntöd van nívó, meg az oldalán egy kis ablakocska ahol jól látni a szintet
előre is köszönet. Nándi.
Új "versenyző" vagyok a pályán, viszont nagy segítségre lenne szükségem.
Van egy Cagiva Freccia C12-es-em.
Ma reggel eltört az oldaltámaszom teteje, ahol a csavar át megy és a vázhoz rögzíti azt.
Hol tudnék egy ilyet gyorsba beszerezni? Már este otthon sem tudom hova támasztani a jószágot, és addig meg még sok dolgom is lenne :)
Üdv.
-Akosz-
Küldttem neked e-mailt,arra a címre küldheted.