Sziaszok !
már tavaly beleszerettem, de mostanra eldöntöttem, hogy boldog tulajdonosa kívánok lenni egy 125 sst nek. Egyrészt ez itt nem titkolt vételi szándék ahhoz , akinek esetleg van ilyenje, másrészt bárkitől szívesen veszek jótanácsokat a vassal kapcsolatban. Illetve a segítségét kérnem annak , akinek van ilyenje, mire érdemes odafigyulni vételkor. Meg az igazság az, hogy ez lesz az első váltós motorom, amit egy rövid ideig (kb 2-3 hónap az A-s jogsi megszerzése) rendszám nélkül használnék, márha tudnám , hogy mi az amit kénytelen elfogadni a mégoly bősz rend őre is ...
Szóval megköszönném ha lámpást gyújtana vki a agyamba....
én vagyok a link én tudom hol laksz mert már megegyesztűnk egyszer, és nem álod a szavad nekem megvan a toldásra a pénzem de te viszatáncoltál és pedig tedigtáltad a feltételekett akor ki a link
Hello!
Majd keresek még:-)
A karbin 4 csatlakozás van:
1. legnagyobb, jobb oldalon hátul - itt megy be a benya, 8mm
2-3. jobb oldal, kicsit előrébb,L alakú és a másik oldalon is van egy ugyanilyen, 4-5mm, hosszú cső kell rá, levinni a motor alá egészen (van műa vezető valahol a hátsó villa környékén, oda be tudod fűzni) - ez boruláskor kivezeti a benzint a porlasztóból, hogy ne a kipufogóra menjen
4. jobb oldal elől - ide jön a 2T-s olajpumpából az olaj, ez is 4-5 körüli.
Jön egy vastag fekete a 2T tartályból az ülés alól, ez megy az olajpumpához egy gumis dekni-átvezetésen.
Üdv mindenkinek!
Pár Cagiva Elephant 125-ös alkatrészre lenne szükségem.
-Őnindító forgórész+bendix esetleg komplett önindító.
-Karburátor és légszűrőház közötti gumi összekötő.
-A benzintankban lévő benzin szintérzékelő.
Kérem akinek van a három közül bármi jelezzen.
Köszönöm
nem, attól aki tudja :D
Ismerősöm akar venni egyet, de én nem vagyok benne biztos, hogy c12r meg hogy 90es évjárat, mivel ha jól tudom ezekbe ugyanolyan 7 sebességes blokknak kellene lenni mint a mitba
Tőlem kérdezed?
mert akkor nem tudom:)
Maradék miszlik, fogalmam sincs miből való.
Ha méret vagy kivezeté s vagy akármi alapján lehet azonosítani(nem értek a tipushoz) akkor mondd meg mit nézzwk meg rajta
Cagiva Mito 125 váza, minden papírjával : forgalmi, törzskönyv + biztosítás, rendszámmal és motorplakettel ELADÓ !
Ár megegyezés szerint. Ha érdekel valakit hívjon : 06/20-93-58-333
A kép illusztráció. Az enyém is ilyen , semmi baja sincs, csak nincs róla képem.
ne haragudj de az ünnepek miatt elverődtem, holnap küldöm a képeket a membránról, ha még érdekel.
már tavaly beleszerettem, de mostanra eldöntöttem, hogy boldog tulajdonosa kívánok lenni egy 125 sst nek. Egyrészt ez itt nem titkolt vételi szándék ahhoz , akinek esetleg van ilyenje, másrészt bárkitől szívesen veszek jótanácsokat a vassal kapcsolatban. Illetve a segítségét kérnem annak , akinek van ilyenje, mire érdemes odafigyulni vételkor. Meg az igazság az, hogy ez lesz az első váltós motorom, amit egy rövid ideig (kb 2-3 hónap az A-s jogsi megszerzése) rendszám nélkül használnék, márha tudnám , hogy mi az amit kénytelen elfogadni a mégoly bősz rend őre is ...
Szóval megköszönném ha lámpást gyújtana vki a agyamba....
ktmktm@freemail.hu ra küldj ha van vallami kérdésed.
blok,power,telok,idomok,felnik,fékek,kipufogó,hütő,önindi
tó,
kapcsolok,sárvédő,...........stb
Majd keresek még:-)
A karbin 4 csatlakozás van:
1. legnagyobb, jobb oldalon hátul - itt megy be a benya, 8mm
2-3. jobb oldal, kicsit előrébb,L alakú és a másik oldalon is van egy ugyanilyen, 4-5mm, hosszú cső kell rá, levinni a motor alá egészen (van műa vezető valahol a hátsó villa környékén, oda be tudod fűzni) - ez boruláskor kivezeti a benzint a porlasztóból, hogy ne a kipufogóra menjen
4. jobb oldal elől - ide jön a 2T-s olajpumpából az olaj, ez is 4-5 körüli.
Jön egy vastag fekete a 2T tartályból az ülés alól, ez megy az olajpumpához egy gumis dekni-átvezetésen.
bendix=6eft tudok adni
ha kell akár postázni is tudom.
érd:ktmktm@freemail.hu
Pár Cagiva Elephant 125-ös alkatrészre lenne szükségem.
-Őnindító forgórész+bendix esetleg komplett önindító.
-Karburátor és légszűrőház közötti gumi összekötő.
-A benzintankban lévő benzin szintérzékelő.
Kérem akinek van a három közül bármi jelezzen.
Köszönöm
Ettől még megvehetnéd a pudvás hűtőmet
Ismerősöm akar venni egyet, de én nem vagyok benne biztos, hogy c12r meg hogy 90es évjárat, mivel ha jól tudom ezekbe ugyanolyan 7 sebességes blokknak kellene lenni mint a mitba
mert akkor nem tudom:)
Maradék miszlik, fogalmam sincs miből való.
Ha méret vagy kivezeté s vagy akármi alapján lehet azonosítani(nem értek a tipushoz) akkor mondd meg mit nézzwk meg rajta
Cagiva Mito 125 váza, minden papírjával : forgalmi, törzskönyv + biztosítás, rendszámmal és motorplakettel ELADÓ !
Ár megegyezés szerint. Ha érdekel valakit hívjon : 06/20-93-58-333
A kép illusztráció. Az enyém is ilyen , semmi baja sincs, csak nincs róla képem.