Elefant 125, bal markolaton van 1 háromállású kapcsoló: P, H, L betűkkel. Mi lehet ez? Power-szelep-et nem találtam a motoron...
--
Ki kellett bontanom a gázbowden-"elágazást" - és a benne lévő lemez valamint a rúgó szétugrott - és sehol sem találódik a garágyban :-(
Tudna valaki ilyet fényképezni és feltenni ide? (ha meg lenne esetleg elfekvőben...)
Előre is köszi!
üdv! (jön a tavasz, épül összefelé a gép :-)
Köszi meglestem..nekem nem tetszik.Meg ahogy nézem a hsz-számát más topikban úgy látom jóformán halott az a fórum..szerintem az itteni fórumot használja a legtöbb motoros azért lenne jó ide egy külön oldal...így talán könyebben idetalál pár Raptoros..
Egyébként az Rsvforum.com van nekünk külön de oda is kb 1 hónapja nem írt senki
Sziasztok! KERESEK Cagiva ala rossa 350 1984-es kipufogó szelepet.
ha valakinek van kérem írjon az alábbi e-mail címre,vagy küldjön egy üzenetet,visszahívom. motorsokk@citromail.hu
Oké láttam
Majd meglátjuk...hátha aztán lesz
Nem lehet tudni milyen időközönként nézi a modi az oldalt De ha nem csinál semmit legalább számon kéne majd kérni hogy miért..
hello.Cagiva Supercity-hez keresek hengert lehetőleg 70ccm-es dugóval gyűrűvel!tűgörgővel.KB 10éves lehet a motor most pontos évjáratot nem tudok:S.Ha valakinek van bármi féle hengere az szóljon Tuning cuccok is érdekelnek(kipuff,karbi,áttétel)Üdv. Köszi
hello: elvileg magyar országba volt ujonan vásárolva ,elvileg az a régi forgalmija meg van, már évek otta ki van vonva a forgalomból. ezért én nem is kinlodtam a papirjával, mert bisztos sok utána járás lenne......
Sziasztok.
Van néhány Cagiva Frecciám alkatrészem ha valakit érdekel.
Pl. Első villa, váz, kormány kapcsolok, önindító STB.
Nekem viszont egy dugó kellene! Ha valakit érdekel az alkatrész, vagy tudna nekem dugót ajánlani
az írjon ( fekete68@citromail.hu ) vagy hívjon. (06/20-93-57-688 )
Üdv. Feri
Elefant 125, bal markolaton van 1 háromállású kapcsoló: P, H, L betűkkel. Mi lehet ez? Power-szelep-et nem találtam a motoron...
--
Ki kellett bontanom a gázbowden-"elágazást" - és a benne lévő lemez valamint a rúgó szétugrott - és sehol sem találódik a garágyban :-(
Tudna valaki ilyet fényképezni és feltenni ide? (ha meg lenne esetleg elfekvőben...)
Előre is köszi!
üdv! (jön a tavasz, épül összefelé a gép :-)