Sziasztok!
Eladóvá vált a Frecciám, 1 éve volt motorikusan felújítva, 140e. az ára ami szerintem megéri, én is ennyiért vettem azóta több mint 100 lett ráköltve, megvan a nagyobb motorom ezért szeretnék megszabadulni tőle, ha érdekel írj!
Gab!
Biztos be lehet szerezni!
szerintem itt Solton is! még nem néztem utánna!
nem eg ykomoly dolog!
De biztos Kiskőrösen,is kapni!és fel tudod forrasztani a diót a végére?
MIt tudtok a Canyon 500 asokrol mondani, nekem egy 98 asom van most vettem, alkatreszet hozza milyen arban lehet kapni? a tobbiekhez kepest pl: yamaha vagy honda
Szerintem max 1 ezresből megvan! csak nyers bobdent kell venni! Meg tudod mérni a bovden vastagságát? és hosszát?
És mi lett vele a dió leszakadt a végéről?vagy ki szállkásodott?
ez is fontos lenne! vagy fotózd le!
azt kellene tudni mennyi a gyári ára?hogy megéri e elpostázni vagy elhozni nekem Soltra!
A motor komolyabb szétszedése előtt egy érdekes dolog: a szívócsonkban a lamellás membrán alaphelyzetben kicsit nyitva van, kb 5 tizedre el van emelkedve a műanyagtól.. ez normális, vagy okozhatja az alapjárat hiányát?
(az is érdekes, hogy alacsonyabb fordulaton elég erősen köpköd visszafele is a karbiból (a légszűrőbe vezető cső helyénél))
Sziasztok!
Áron alul ,sürgősen eladó 1 Cagiva Mitó 125ccm 1994 es!
Ha most jösz érte 130 000 a tiéd!
Kitűnő állapotban,jó motorral,sportdobbal! az ajánlat péntekig él!
Sajna ,ez van!
0630-437-98-06 on hívj!
Eladó egy jó állapotú Cagiva 125cm3 henger power szeleppel és a hozzávaló sportdugóval.
( Komplett dugó, gyűrűk, csapszeg, tűgörgő kosár. )
Eredeti gyári 56-os méret.
Ezen kívül van, mégy önindító, első villa, váz, hátsó felni fogaskerékkel tengellyel,
Eladóvá vált a Frecciám, 1 éve volt motorikusan felújítva, 140e. az ára ami szerintem megéri, én is ennyiért vettem azóta több mint 100 lett ráköltve, megvan a nagyobb motorom ezért szeretnék megszabadulni tőle, ha érdekel írj!
Gab!
solton volt régen egy bowdenkészítő de már nem praktizál úgy hallottam
szerintem itt Solton is! még nem néztem utánna!
nem eg ykomoly dolog!
De biztos Kiskőrösen,is kapni!és fel tudod forrasztani a diót a végére?
többit meg tudom én is csinálni
meg az lenne a fontos hogy hol rojtosodottki,mert ha a dió mellett akkor lehet,hogy nem kell bobdent cserélni elég ha annyival rövidebbb!
És mi lett vele a dió leszakadt a végéről?vagy ki szállkásodott?
ez is fontos lenne! vagy fotózd le!
azt kellene tudni mennyi a gyári ára?hogy megéri e elpostázni vagy elhozni nekem Soltra!
http://picasaweb.google.com/pl...
http://picasaweb.google.co
m/pl...
Ilyenem van.
Hol lax?
(az is érdekes, hogy alacsonyabb fordulaton elég erősen köpköd visszafele is a karbiból (a légszűrőbe vezető cső helyénél))
Doboz+Lezáró+service manual CD+.......
Érd
20/4016768
Egyszerű,csinéni kell! csinálok neked ha kell! hol lax?
Áron alul ,sürgősen eladó 1 Cagiva Mitó 125ccm 1994 es!
Ha most jösz érte 130 000 a tiéd!
Kitűnő állapotban,jó motorral,sportdobbal! az ajánlat péntekig él!
Sajna ,ez van!
0630-437-98-06 on hívj!
( Komplett dugó, gyűrűk, csapszeg, tűgörgő kosár. )
Eredeti gyári 56-os méret.
Ezen kívül van, mégy önindító, első villa, váz, hátsó felni fogaskerékkel tengellyel,