üdv ha érdekel valami adatapomon találsz képekt galériákban ott az msn címem is ha van msn-ed vegyél fel!Emailcímem meg zsoltrocky@freemail.hu
írd meg milyen moci mi kellene pontosan vagy esetleg tiednek mi a baja...
srácok én 1 db csupasz hengert 62e ftért vettem!+dugó Ugyhogy annyi egy valóban jó hengerért nem sok!Sokáig nem gondolkodnék mert ha nem lessz akkor baj van.
Hello.nem azt mondtam,hogy ugy árban sok.csak nekem most ugy anyagilag sok.de beszélek a nagybáttyámal aztán irok ha adsz mail cimet,párnapon belül.de még annyi hogy a henger en van valami ami mechanikus vagy elektronikus.nem akarok hüjeséget irni h miaz.de a tieden mien.a dugo gyári?vagy utangyartott?
tomi
helllo: mért lenne sok? mikor 1 uj dugó csak 24eft akkor hol sok
egy komplet henger-hengerfej-dugó gyürü-nek=35eft.
1990-es freccia volt rajta karcmentes a nikacilja.
ha kell akár postázni is tudom, csere nem érdekel.
érd:06705377495
Valszeg azért nem gyártják már csak a kis raptort mert elfogyott az sv blokk.A suzuki se hülye..nem vágja ki maga alatt a fát.Tuti hogy volt egy db szám max hogy ne vigyen el sok vevöt.Eleve jobb a raptor
WOw Na az xtra raptor fejidomra én is kíváncsi vagyok. Nekem A raptor mint motor nagyon bejön, de ezzel a kereklámpás dizájnnal ezzel nem tudok mit kezdeni. Azzal a fejidommal már csúcs lesz:)
És igen a Cagiva az egy minőség szóval nem fikkantani! De hogy miért csinálják úgy a dolgaikat ahogy csinálják? Hogy a raptort is már csak 125 - kereklámpásban gyártják. Szerintem ez gáz. Meg még mindíg ezzel a 90 es évek stílusú mitot nyomatják. Hát és az sp 525-s mito sem lett valami nagy durranás. Egyébként nem rossz
meg értem hogy a régi 500 ccm-gép utánérzete, de tényleg csak utánérzet. Legyen 500 köbös , és legyen bugyinedvesítő hangja , és legyen versenytársa a suziknak meg yamaháknak mint az az 500 köbös Cagiva ... az már tetszene. :)
somebodytodme@citromail.hu ez az E-mailom\MSN