halli megvan még a blokod a cagivához ved fel velem a kapcsolatot és biztos hogy megvesze árat mogy te és mondom hogy megéri e ez a imailem:papp1026@freemail.hu
Van egy 92-es Cagiva Freccia C 12 -esem.
Szeretnék szabadulni tőle vagy egyben vagy részletenként...
Kipróbálható. Egyben 95 ezerért ,csak a blokk/gyújtás nélkül/ egy 50 ezer.
Csak akkor bontom meg ha vagy a blokkot vagy a vázat eladtam...
Van hozzá vámárunyilatkozat és olasz forgalmi fénymásolat,RMC motortól származik...
A váz fényes feketére szinterezve a blokk újracsapágyazva,szimeringezve,gyűrüzve....
Fékek gumik jók,ha esetleg valakit érdekel malacpassat@citromail.hu..
enyémen 28 as dellorto van és nem fullad nagygáznál, be kell melegiteni ha meg picit fullad,akk szivató 1 kevés.
lehet h csak koszos, vagy fel van küldve benne a főfúvóka.
Vagy léghiányos. több ötletem hirtelen nincs.
üdv
Hali Emberek!
Régen irtam tudom, shame on me.
De van 1 pár jó és rossz hírem, Kezdem a rosszal,Kicsit összetört az elefánt. Illetve hát eltalált 1 autó sérült kicsit,én 1 kicsit jobban.
De ittvan 2 kép hogy milyen lett nagyjából. Nem épp a legtisztább,öcsém fotózta.De istenes lett a gépezet.
most 2 idom leszedve, megy javitani és újra szalad a paripa,
üdv mindenkinek,vigyázzatok magatokra!
Segítséget szeretnék kérni, egy olyan problémám van, hogy cagiva elephant-on nem birom be állítani a karburátort. Fél gázon fullad a motor akárhogy is állítom. Már ki takarítottam és semmit sem változott, ezeken gyárilag van dellorto phbl 24-es?
új szűrő volt benne vételkor,nyaranként használom elég ritkán még nem cseréltem,de most én is fogok,beviszem a motorosboltba és ami méretre passzol azt teszem bele :D
ne kérjél hozzá alkatrészt mert 12 percig tart majd mire rápróbál keresni a katalógusaiban vagy a komputerében a tipusra sikertelenül ,egyszerűbb bemenni a régi szűrővel egy alkatrészben bővelkedő helyre és megmutatni.
gyanítom utána kell majd állítani a karbit ha másféle lesz a szűrő
Csá papa:D
Szépen felveszel msn-re és küldöm ami kell :D
Mito supercity és evohoz van service manualom,meg képek is!robbantott ábrák mindenről,nemcsak blokk!
msn címem:zsolt4593@hotmail.com
a supercity gyári váltóolaja: agip supermotoroil f1 15w50 és 5 deci kell bele. Mellékesen megjegyzem, hogy én ilyet sehol nem találtam, de a service manualba ez van.
Van egy 92-es Cagiva Freccia C 12 -esem.
Szeretnék szabadulni tőle vagy egyben vagy részletenként...
Kipróbálható. Egyben 95 ezerért ,csak a blokk/gyújtás nélkül/ egy 50 ezer.
Csak akkor bontom meg ha vagy a blokkot vagy a vázat eladtam...
Van hozzá vámárunyilatkozat és olasz forgalmi fénymásolat,RMC motortól származik...
A váz fényes feketére szinterezve a blokk újracsapágyazva,szimeringezve,gyűrüzve....
Fékek gumik jók,ha esetleg valakit érdekel malacpassat@citromail.hu..
Tud valaki véleményt mondani Cagiva Canyon-ról? Esetleg valakinek volt már ilyen? Alkatrészellátás, fogyasztás stb.
Előre is köszönöm.
lehet h csak koszos, vagy fel van küldve benne a főfúvóka.
Vagy léghiányos. több ötletem hirtelen nincs.
üdv
125-ös.
Régen irtam tudom, shame on me.
De van 1 pár jó és rossz hírem, Kezdem a rosszal,Kicsit összetört az elefánt. Illetve hát eltalált 1 autó sérült kicsit,én 1 kicsit jobban.
De ittvan 2 kép hogy milyen lett nagyjából. Nem épp a legtisztább,öcsém fotózta.De istenes lett a gépezet.
most 2 idom leszedve, megy javitani és újra szalad a paripa,
üdv mindenkinek,vigyázzatok magatokra!
Segítséget szeretnék kérni, egy olyan problémám van, hogy cagiva elephant-on nem birom be állítani a karburátort. Fél gázon fullad a motor akárhogy is állítom. Már ki takarítottam és semmit sem változott, ezeken gyárilag van dellorto phbl 24-es?
ne kérjél hozzá alkatrészt mert 12 percig tart majd mire rápróbál keresni a katalógusaiban vagy a komputerében a tipusra sikertelenül ,egyszerűbb bemenni a régi szűrővel egy alkatrészben bővelkedő helyre és megmutatni.
gyanítom utána kell majd állítani a karbit ha másféle lesz a szűrő
akit érdekel írjon
tomek93@citromail.hu
Köszönettel
dob ára=15eft
cagiva mito forumba raktam fel mékepet elöbb nézd meg.
Szépen felveszel msn-re és küldöm ami kell :D
Mito supercity és evohoz van service manualom,meg képek is!robbantott ábrák mindenről,nemcsak blokk!
msn címem:zsolt4593@hotmail.com