Na ja bennem is dolgozik néha a kisördög hogy ezres tesóra váltsak...aztán mindíg rájövök hogy végülis ez is simán tudja amit kell!Azt mondogatják a busát is megszokja az ember aztán meg hova tovább.Mire cserélnéd?
Sziasztok!
Cagiva Freccia kuplung karral szenvedett már valaki? Mert az a problémám, hogy a karon a bowden befűző vágás alul van, ennek hatására behúzáskor kiesik a dió a helyéről, úgy oldottam meg hogy egy fémlapot csavaroztam a karra ami bezárja alul a furatot de ez nem kielégítő megoldás... Hogyha ismered a problémát és esetleg a megoldást írj!
Köszönöm!
Sziasztok tegnap sikerült vennem egy CAGIVA Super City-t.
Pár hibája van . akinek van első plexie,fordulatszámmérőspirálja,akksi takarója,és bal oldali idomja a kipufogót eltakaróra gondolok.
ha van valakinek ilyen alkatrészei irjon. csak hibátlan törésmentes idom érdekel,és plexi.
e-mail someboditodme citromailos.
előre is kössz.
hello 50esre jó a rezó? komplett rendszer? engem érdekel a csere. Nekem gyári hibátlan van rajta. Adok egy msn-t vegyél fel és megbeszéljük. FreeRider236@hotmail.com
Helosztok.
Kelene nekem info h hol tudok beszerezni 50-es supercityhez kuplung lamellát ill. 50-es supercityhez van egy Gianelli rezóm még számozott és dombornyomott cserélném gyári super city rezóra mert nekem hangos.Msn:winchester-18@hotmail.com
meg egy első tárcsahűtőd nincs?
Eladó lett Cagiva Raptor 650 i.e motorom (piros) 2007-es , ha valakit érdekel irjon, egyeztetünk az árról. kevés km (7000)
érd:06705377495
És milyen szín.?
Engem érdekelne a herger+dugó+gyűrűk, este csörgök!
Gab!
Cagiva Freccia kuplung karral szenvedett már valaki? Mert az a problémám, hogy a karon a bowden befűző vágás alul van, ennek hatására behúzáskor kiesik a dió a helyéről, úgy oldottam meg hogy egy fémlapot csavaroztam a karra ami bezárja alul a furatot de ez nem kielégítő megoldás... Hogyha ismered a problémát és esetleg a megoldást írj!
Köszönöm!
Pár hibája van . akinek van első plexie,fordulatszámmérőspirálja,akksi takarója,és bal oldali idomja a kipufogót eltakaróra gondolok.
ha van valakinek ilyen alkatrészei irjon. csak hibátlan törésmentes idom érdekel,és plexi.
e-mail someboditodme citromailos.
előre is kössz.
első teló=12eft
elsö-hátsó felni=45eft
elsőfék=8eft
henger-dugó-gyürü=35eft
powerelektronika=15eft
powermotor=10eft
öninditó=6e
ft
bendix=6eft
müszerfal=8eft
ülés=4eft
oldalidom
=7/db
farokidom=6/db
gyujtás=12eft
karbi=8eft
.....
...........................érd:06705377495
Kelene nekem info h hol tudok beszerezni 50-es supercityhez kuplung lamellát ill. 50-es supercityhez van egy Gianelli rezóm még számozott és dombornyomott cserélném gyári super city rezóra mert nekem hangos.Msn:winchester-18@hotmail.com
köszi előre is
Üdv Kaczkó