heló,3sebességes hát mindenféle képp hengerrel együtt adnám,árat még nem tudok mondani,mivel úgy nézki hogy vasárnap elviszik egybe.Még addig várni akarok.
Hy! Super city 50-hez keresek első fékkart, mert az enyém bukáskor 3 darabba tört. Ha tudtok képet tegyetek fel rólla hogy megnézzem jó-e. Sürgős! Előre is köszi
sziasztok valószínű hogy darabokba eladom cagiva primámat,abba az esetbe ha kell nektek róla valami vagy esetleg egybe is eladom,minden alkatrésze megvan és minden jól működik,a blokkról annyit h főtengely szimeringes nincs semmi más baja, a henger 70es vadi új persellyel és dugóval,alig pár száz km-ert futott gumik,nagyon jó fékek és lánc szett,elektronika hiánytalan, ajánlatokat várok ,de csak akkor adom el darabokba ha több mindent el tudok róla adni.Jah és a blokkot nem bontom meg.
Ha kell valami msnre is felvehetsz : leadingman44@hotmail.com
Eladó !
Cagiva freccia alkatrészek.
- Első hátsó kerék matt feketére festve.
- Első hátsó nagyon jó féktárcsa.
- Első hátsó féknyereg.
- Műszerfal.
- Hátsó lánckerék + hardy tárcsa.
Ha valakinek kell valami dobjon egy mailt.
Olcsón adok mindent nekem már csak kacatok.
1780913@citromail.hu
Igen, az említett felsorolásban az 50-es lesz a power fúvóka. Ez afféle házi fordítás, angolul "power jet" néven fut. A hivatalos neve valami teljes terhelés fúvóka talán, de magyarul még csak hallomásból ismerem. Az a lényege, hogy ha csutkagázt húzol és a motor fordulata is elegendő, akkor a a főfúvókát megkerülve egy külön körön tud még ráadás naftát szívni a motor. Tehát a teljes terhelésen két fúvókán dől egyszerre az üzemanyag. Nem minden karbiban van, de a PHBH 28-ban általában igen, ott találod a szivató fúvókája mellett.
Hy All! Olyan kéréssel fordulok hozzátok ha valaki tudja a MITO cdi dobozábol kijövö drótoknak a szin szerinti jelentését azt nagyon megköszönném. 5 kanóc van benne. 2 kék fehér, 1 fekete alapon piros csík, 1piros alapon fekete csík, és 1 fekete alapon fehér csík.
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni hogy cagiva super cityhez blokk érdekelne azaz mito blokk. Egy henger kéne vagy egy komplett blokk is érdekelne. Tudtok e segíteni nekem hogy hol birok venni vagy valakinek nincs? Várom a válaszokat
üdv
Akkor hogyan hívják?ha van 110fő 45 alapjárati akkor az 50es az micsoda?Nem kötöszködés mert nem értek hozzá de a lentebbi felsorolásból ha visszaolvasol,abból nálam a darabszám stimmel.
Megnézetem mert ma egyeztettem szerelővel és azthiszem ez lessz a legjobb megoldás.Úgyhogy majd ő megnézi,meg megcsinálja.Hiába minden akármit bütykölök nem változik a helyzet.Karbit viszont cserélem mert ez gatya.
Ha kell valami msnre is felvehetsz : leadingman44@hotmail.com
nagyon sürgős lenne nekem elephantra (125) henger fej!
cimem:pfening3@freemail.hu
Kellemes napot mindenkinek!
Eladó maradék cuccaim:
mito fesz.szabályzó, 2db rellé, világítás kábelköteg, 1-2 elektronokai apróság,első, felső fékmunkahenger, egyben 4300Ft.
Hengerfej, gyári 125, hibátlan gyári állapotban, termosztáttal, 3500Ft.
Olajszivattyú kompletten: 2500Ft.
Hátsó rugóstag, sérülésmentes, hibátlan: 5500Ft
Alkudni lehet.
Illetve cagiva gyári berugókarom, 2200Ft.
2db oldaldekni, sérülésmentes, régebbi elephanté, 3800Ft.
címem: cagivaalkatreszek@citromail.hu
Kellemes estét mindenkinek!
Cagiva freccia alkatrészek.
- Első hátsó kerék matt feketére festve.
- Első hátsó nagyon jó féktárcsa.
- Első hátsó féknyereg.
- Műszerfal.
- Hátsó lánckerék + hardy tárcsa.
Ha valakinek kell valami dobjon egy mailt.
Olcsón adok mindent nekem már csak kacatok.
1780913@citromail.hu
üdv
De simán szóba jöhet a főtengely szimmering. Csak valahogy efelett elsiklottam a amikor a felújított motort emlegetted. Nézd meg!
nekem cagiva freccia c10r hez kelene a poverszelephet tömités aki tud valamit az irjon
elöre is köszi