Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Keresek akkumlátort 3AH-s is már jó.
Használt új mindegy max 3000ft.
Természetesen1-2éves akksiért max 2000.
3évtől 1500.
sos ma kell székesfehérvár személyesen ha van valakinek szoljon.
cagiva mitohoz elsőlámpa.váltofogaskerekek.ha kell valakinek 06205247879es számon hivjon
cagiva600riverhez keresek szabadonfuto görgöket.06205247879es számon vagyok elérhető
ok

már épp a gps alapú km órákat nézegettem...
de hátha lesz siker
holnap csak este leszek
akár mailba is tolhatod a képeket
azt nemtudom h van-e meghajtóm mert ugyvan a dobozba ahgy hozták ha nemfelejtem el megnézem holnap és dobok 1 képet is róla!
te vagy az én emberem
mennyiért gondoltad a cuccot?
km meghajtó is van? úgy is érdekel ha cserélünk az enyémmel(anélkül csak nem állna jól a kerék )
meghajtó nélkül nem sokat ér az óra.......
képet tudsz feltenni?
Yes!
Km órám és fordulatszám mérő órám is van! Van komplett műszerfal is kábelekkel.
Én is azt keresek! Jeladót meg CDI-t! De ha nemtalálok hamarosan akkor 125-ös elefántét dobjuk rá szerintem az is jó lesz!
Helló!
Békés megyébe nincs valaki aki Mito-s, vagy mito blokkos mocija van? Az enyém nem akar indulni, és jó lenne összehozni valamit, h fölösen ne vegyek meg olyan sok alkatrészt
Hi all!
Cagiva Super City 50-eshez keresek az önindítónál lévő kis fogaskereket, akinek van eladó vagy tud ilyet csinálni az legyen oly szíves és szóljon.
fordulatszámmérőt meg tudom tákolni, ilyeneket csináltam már mindkét tekerős része megvan
ezt a tatabányait megkérdem én is hátha van valami
Én is felhívtam több boltot is és végre találtam....
gerecse motor ezt keresd be a googleban tatabánya mellett van a bolt és van cagivához alkatrész a hónapban elutazom oda.
Elephanthoz rossohoz van használt és új cuccok is...
Remélem kapok km óra csigát!
Aki cagiva boltot nyitna annak is rendelnie kell valahonnan.... Már azt a valahonnant tudnánk már előrébb lennénk. Nálam elszakadt a cérna írtam nekik ez ügyben. Válasz még nem érkezett.
Hellotok, egy kis segitség, http://duckmoto.net francia oldal, egy csomó alkatrészuk van- mind vadonat új
esetleg fordulatszámmérő spirált
Ezt hasonlítsd össze az MZ-jével hátha,
esetleg skoda trabant vonalon nézegethtsz spirálokat hátha stimmel...
www.mofaker.hu
keréknél lévő km meghajtót

==--Ez nekem is kellene Aletta Electrához!

(aki nyitna egy cagiva boltot gazdag ember lenne)
Látom lenne rá igény...
Befektetők figyelem!
én már olasz oldalakon is kotorásztam én típusomhoz semmi info
újabbakhoz itt-ott találni manualt

cagiva sx 350hez keresek:
km óra
km óra spirált
keréknél lévő km meghajtót
esetleg fordulatszámmérő spirált
Hali.
Nekem van egy komplett kuplungom, nem új, de kiválló állapotú.
Adok hozzá mindent, alátétek, tűgörgők, csavarok, stiftek, ballansz fogaskerék, kis fogaskerék...stb, kompletten mindent!
Irányára: 7000Ft.

Ha érdekel írj:
cagivaalkatreszek@citromail.hu
sziasztok freccia c12 új kuplung lamella érdekelne meg persze nem tudom hány darab kell bele?valaki tud szóljon 0620 3208120
szia.szerintem rövid fokozatban azon a fordulaton leszabályoz és azért torpan meg.
Tudjátok mi a szégyen? a cagiva honlapja...
3új tipus van bennt aztán jónapot.
Ahogy olvasom alkatrész szerezni lehetetlen...
De mi a helyzet a szakirodalommal?
azt is basz*atom?
ÜDV!
Supercityhez keresek olyan gumiszíjat ami az akksi takaró lemezt tartja a helyén. Köszönöm.