Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Esetleg nincs valakinek eladó primához vagy supercityhez termosztátja ? vagy tudja valaki,hogy újonnan mennyibe kerülhet ?
köszi ,megtaláltam a leírást és szét is sikerült szednem a telót.
ilyen dolog még mely motorban található?
a mintás plexi rész érdekelne meg esetleg alatta a kis színes téglalapocskák
vagy akár kompletten
törött, napszítta nem érdekel, olyanom van
Sziasztok!
Mi a véleményetek a raptorrol,planetről?125-ös...tervezek venni egyet,és szeretnék egy pár szót hallani olyantól,akik jártasak benne.Ja,és még egy kérdés:el lehet vele járni 50-esként?Pl ha nincsenek papirjai.Mennyire gáz úgy járni vele?Milyen menetteljesitményei vannak?Köszi előre is.Üdv mindenkinek
szia tuner5. Olyan kérdésem lenne hogy neked van cagiva cuper city 125-öshöz . Hogyha van írj légyszíves előre is köszi a segítséget
Hello

Itt találsz leírást: primacagiva.extra.hu szerviz menüpont.
sziasztok kellene egy kis segítség prima első telójának szédszedéséhez,mivel szimeringes. Aki cserélt már teleszkóp szimeringet az írja már le ,hogy mit hogy kell előre is köszönöm
üdv : Dave
Szia!
Nézd meg, hogy pontosan van-e összeillesztve a kiegyensúlyozó tengely fogaskereke. Esetleg nézd meg a nagyobb fogaskerekeket, nem ütődött-e meg bármelyik fog. Ha igen, akkor vagy cseréld, vagy egész pici sérülést még lehet javítani, én csináltam már fenőkővel és teljesen jó lett.
Az utolsó lehetőség, amit már sajnos tapasztalatból tudok: a kiegyenlítő tengelyt meghajtó dupla fogaskerékben van három apró rugó. Ha ezek közül egy-kettő eltörik, akkor szokott ilyen zaj lenni.
Esetleg indítsd be a kiegyenlítő tengely meghajtója nélkül a motort és hallgasd meg, hogy ilyenkor is kopog-e!
Remélem tudtam segíteni.
Írd meg e-mail-be mi a baj, lehet tudok segíteni!

Eladó még pár cagiva cucc.
Különolaj szivattyú, kompletten, hibátlan állapotban:3000Ft
Cagiva 125 gyári berugókar, sérűlés, törés mentes, hibátlan állapotú.: 2200Ft
Illetve továbbra is eladó főtengely, oldaldeknik(elephant), vízszivattyú, berugó szerkezett, pár db fogaskerék.

Alkudni lehet! :)

Érdeklődni: cagivaalkatreszek@citromail.hu

Szép napot mindenkinek!
CDI jeladó? én azt hittem, hogy vmi trafó baja lehet :S
Szerintem nálad is CDI vagy jeladó gond lesz mint nálam!
Szatyináéknál 30-35körül van. De szerintem 125ös 2T-jé is összehozható vele.
Super City/Prima 50 önindítót keresek.Köszi
Berúgó szerkezetet nem lehet beletenni utólag emberek?
helló..beszart a motorom..Cagiva T4...egyáltalán nincs szikra
minden vezeték helyén van..mi lehet a baj?
vannak, csak nem eladók
index nem kell tettem rá xt indexet kocka jobban bejön
km óra, műszerfal(visszajelző lámpás), ülés alatti sárvédőidom kellene
műszerfal csak akkor ha jó állapotú, napszítta, töredezett nekem is van
én azt hittem, hogy frecciahoz vannak eladó idomjaid
Hello rajcsi, tehetek fel képet róla, de nem tudom mit kezdesz egy képpel
Nem eladó
Igen vannak! Ford. óra irányjelző tartók 3 működő komplett irányjelző hátsólámpabúra vezetékkötegek.....
helo
képet tudnál róla mutatni?
kuplungkosaram van bontva ellenőrizd hogy nincsenek e rajt serülések, vagy az áthajtó fogaskeréken vagy a főtengyely anyán...
helló mindenkinek!Szükségem egy cagiva sst-125-ös levegős henderre!esetleg komplett blokkra!Akinek van szóljon és megeggyezünk
Hali
Segítsen aki tud a frecciám sebszekrényétől ahol a kiegyenlitő fogaskerék van éles csörgés jön akár sebességben van akár nem.
Már betoláskor is hallani. lehet hogy valamely fogaskerék csinálná
mivel a kuplungkosár a betett eggyes fokozatnál volt lehúzva és talán meg volt erőltetve.
Van valami tanácsotok.
Köszönöm
Hol és mikor?
19 éves ,,motoros,,,,srác elűtőtt egy 3 gyerekes anyukát a zebrán aki azonnal meghalt....
Mond mi történt.