Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok mindenki.....

Mi zu veletek?

Halottátok azt a 19.éves srácot mit csinállt?
Szerintem segiteni kellene az apán (3 gyerekkel )mert nem lesz neki kőnnyü ezek után!

Na mit szóltok?
Meg kellene szólitani a motoros társadalmat mert szerinten tudnánk segiteni ha akarunk, és vagyunk is egy páran!
ELADÓ ! Cagiva Freccia első hátsó nagyon jó féktárcsa, első hátsó féknyereg, első hátsó kerék, hátsó lánckerék hardi tárcsával . Mond mennyit adsz érte és vidd!
1780913@citromail.hu
MSN
Leprechaun@freemail.hu

Üdv.
ahhoz nincs, csak frecciahoz vannak idomjaim
Hello!
Haveromnak kellene Cagiva Freccia C10R-hez porlasztó (de lehethogy csak nem tudja pontosan beállitani, alig kap neki benzint hiába tekert rajta mindent mindenhová). Gondolom passzolhat bele másból (AF1 vagy hasonlóak). Ha valaki tudna valahogy segiteni kérem irjon a rocky.balboa@centrum.sk cimre.
p9-hez vagy k7-hez vagy w8-hoz,de még sok tipuson láttam ugyanilyen idomot.
Sziasztok! 1986 Cagiva Elefant 125-öshöz van valakinek kapcsolási rajza? Esetleg szervízkönyv elektronikus formában? Nagy segítség lenne. Köszönöm.
hello sziasztok
kellene nekem egy kis segitség, most vettem egy cagiva freccia c9 -et.
hiányzik belöle a power és igy nem az igazi , és nem tudom hogy milyen is kell bele , elektromos , vagy mechanikus . ebben kérném a segitségeteket , és hogy lenne e valakinek eladó?
Elöre is köszi a segitséget. légyszi az e mail -re irjatok. varga.28@freemail.hu még egyszer elöre is köszi. ui.: és nem lenne valakinek egy rajza az elektrmos részröl? köszi
Eladó még pár cagiva cucc.
Különolaj szivattyú, kompletten, hibátlan állapotban:3000Ft
Cagiva 125 gyári berugókar, sérűlés, törés mentes, hibátlan állapotú.: 2200Ft
Illetve továbbra is eladó főtengely, oldaldeknik(elephant), vízszivattyú, berugó szerkezett.

Alkudni lehet! :)

Érdeklődni: cagivaalkatreszek@citromail.hu

Kellemes estét mindenkinek!
Hello, de melyik típushoz?
hello!
érdeklődni szeretnék, hogy nincs-e valakinek eladó cagiva farokidomja. Komplett idomszett is érdekel! ha valakinek van akkor ha lehet mihamarabb értesítsen!
előre is köszönöm!
A kipufogóról jut eszembe valaki igért képet, hogy hogyan kell kivenni a folytást a kipufogóból. /Cagiva Cocis/
http://www.kepesmotor.hu/cagiv...
kész lett a motor, és most eladásra kerül
nah szoval cagiva elephanthoz keresek másik kipufogót mert a gyári nagyon lefojtja
hello mindenkinek cagiva elephanhoz keresek másik kipufogórendszert mert a nyári nagyon lefojtja miet tegyek rá h jó legyen?
amúgy a műszerfal és az órák mennyibe lennének?
esetleg egyéb kacatod van hozzá?
Megnéztem de meghajtó rész nincs!
sikerült megnézni?
Eladó gyári cagiva főtengely(mito1, elephant, freccia..stb)
alig használt, gyári állapotban. Tuning motorokba is. Adom hozzá a kuplung, és a külön olajzás fogakerekeket, illetve a gyújtás leszorító anyát.
Irányára: 8000Ft

Cagiva kuplung(mito1, elephant, freccia..stb) Kitünő, alig használt állapotban, komplett szettben(fogaskerekkel, stiftek, csapágyak,tűgőrgők, alátétek, csavarok ballansz fogaskerék, adok hozzá mindent)
Irány ára: 6800Ft

Érdekéődni: cagivaalkatreszek@citromail.hu
Quad csere lehetséges....
Akit érdekel a moci az itt elér
1780913@citromail.hu
Vagy MSN
leprechaun@freemail.hu
A moci tolna megyében van Dombóváron.
További képek a mociról.
Sziasztok.
Eladó Cagiva Elefant 2. Felújítás közben. Váz, idomok lengővilla, teló minden átfényezve. Teleszkóp szimeringezve, friss olajjal. Mindenhol új horganyzott csavarok. Matricázva. Blokkban zsír új minden. Új dugó, gyűrű, csapszeg, csapágyak, szimeringek. Új első hátsó lánckerék, lánc még fel sincsen rakva. Nagyon jó utcai gumikkal. Elektronikája még dobozban van idő hiány miatt. Nincsen időm befejezni.
Csere is érdekel müködő mocira, Kimco Dink 125 előnyben.
Ha érdekel gyere el nézd meg, nem zsákbamacska.
Sok tartalék blokk alkatrésszel.
Ajánlatokat várom az 1780913@citromail.hu emailcímre.
Üdv mindenkinek.
van info?