na, van alapjáratom szétszedtem a blokkot, a dugattyú gyűrűk voltak megégve (biztos márkás volt, 500km-t használtam) pedig annyira extrém kihatás nem érte, nah mind1, kicseréltem, most jó
hát még ha csak azt nem csinálnának... de a havernak gyújtás kéne azsincs, olaszország legmélyebb bugyraiban talán található ebből a motorbol, talán szent álltatként tisztelik vagy én nem tudom
Semmi se változott rajta, kb 1000km-t mentem, alkatrészenként vettem, szerelővel csináltattam, a kuplung alapból befogott kicsit, de kb 2 hétig volt alapjárata, aztán 1x csak megszünt, pörög rendesen, mer kimegy 12ig is akár, ugyan ugy gyorsul, ugyan annyi a vége, lánc feszes, csak 1ik pillanatról a másikra eltünt az alapjárat.
Mennyit mentél vele? A blokknak összeszerelés után szép sima hangja volt? Most esetleg nem változott a2 hét alatt? Te szerelted össze? Lánc nem feszes? (ha feszes az nagyon tudja fogni a motor)
Üdv mindenki Cagiva Prima 50nel lenne olyan gondom, hogy eltünt az alapjárat, uj dugattyú, tömítések lettek belevéve, kb 1-2 hétig jó is volt, egyszer csak észre vettem hogy nincs alapjárat( a váltó is befog kicsit erre esetleg vmi tipp, vettem bele új rugókat de nem segített, lehet ez az oka, mert egy frissen össze rakott motor, amit darabokba vettem)
Segítségetek kérném!
Tegnap elment a motoromról a tötltés, és csak alapjárat felett olyan 2000-2500-as fordulaton jön vissza mindig kicsit. Alatta, és fölötte egyáltalán nincs. Mi lehet a baj?
cagiva sx 350 ar -hez tud valaki elektromos rajzot?
hetek óta keresgélek de nem találni
esetleg melyik típus hasonlít ehhez a legjobban?
vagy a blokk megegyezik más típussal?
köszi
Kedves Tesso nevű felhasználó!
Ugy gondoltam, hogy elsőnek szépen megkérlek, hogy NE MINDEN NAP A BELVÁROSBAN PRÓBÁLGASD A MOTOROD VÉGSEBESSÉGÉT!
Kezdem nagyon unni, hogy minden nap vagy 20-szor ugyanott tő gázon szarakszol a városban! Huzzál ki az elkerülőre, vagy ahova akarsz! Az ilyen fiatal gyökerek miatt mint Te, néznek rossz szemmel a motorosokra!
Cső Srácok!
Valakinek nincs elfekvőben véletlenül egy Cagiva Elefánt henger?
A sima,nem power szelepes hengerről lenne szó. Ha van,légyszi írjatok,egy választ.
talán be kellett volna rendesen járatni nem húzni neki mint az ökör
hátha sikerül
japán blokkokhoz találni mindig
olaszok nem csinálnak manualt?
Tegnap elment a motoromról a tötltés, és csak alapjárat felett olyan 2000-2500-as fordulaton jön vissza mindig kicsit. Alatta, és fölötte egyáltalán nincs. Mi lehet a baj?
hetek óta keresgélek de nem találni
esetleg melyik típus hasonlít ehhez a legjobban?
vagy a blokk megegyezik más típussal?
köszi
Az 50-es és 125-ös supercity hátsólámpa búrájá megegyezik? Mert ha igen, és neked van akkor azt megvenném, mert az enyémet elhagytam:S
Van valakinek 50es supercityhez ilyen blokkfedele?
az enyém sajnos már nem javítható...
Ugy gondoltam, hogy elsőnek szépen megkérlek, hogy NE MINDEN NAP A BELVÁROSBAN PRÓBÁLGASD A MOTOROD VÉGSEBESSÉGÉT!
Kezdem nagyon unni, hogy minden nap vagy 20-szor ugyanott tő gázon szarakszol a városban! Huzzál ki az elkerülőre, vagy ahova akarsz! Az ilyen fiatal gyökerek miatt mint Te, néznek rossz szemmel a motorosokra!
125-be van öninditom- bendix is.
érd:705377495
érd:705377495
Valakinek nincs elfekvőben véletlenül egy Cagiva Elefánt henger?
A sima,nem power szelepes hengerről lenne szó. Ha van,légyszi írjatok,egy választ.