Hali
Megint problémáim vannak a Frecciámmal. Hiába cseréltem ki a vizpumpa tengelyén lévo O gyurut mégis folyik a hutofplydék a sebszekrénybe a csapágy amelly a lapát ooldalán van kotyog tehát cserélni kellene na most nem tudom ki lehet e venni csapágykihúzóval vagy pedig csak akkor ha a blokkot szétszedem + kellene a csapágy elott lévo tomíto szimering de nem tudom hol kerítsem be + a kis vascso is ami a lapát és a csapágy kozott van mivel abban van az O gyuru.
Tudna valaki megoldást adni a problémára mert már motorozni kellene és addig más dolgokat sem akarok Vásárolni a motorra.
Koszonom a segítséget.
neked most gyertya kábel kellet? vagy trafo?
nem vagy egyértelmü.
amugy meg vegyél vissza a hangsujból nem kötelező venni nálam,semmit, én mondtam egy árat neked sok te találtál máshol olcsobban, és enyi mi van ebben?
Hello,
keresek Cagiva Frecciához gyújtást, vagyis csak azt a részét amelyen gyertya pipa van (szlovákul civka, magyarul sajna nem tudom de remélem értitek hogy mire gondolok).
Aki tud az légyszíves írjon e-mailt: boros92@vipmail.hu vagy vegyen fel MSNre: boros92@hotmail.com
Ha esetleg megtudnátok mondani hogy milyen motorba megy még ilyen akkor az is nagyon jó lenne, nagyon köszi a segítséget
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!Sajnos buktam az én kis Frecciámmal... Legatyáztam mind a két tükröt meg még egy pár javítható apróságot... Ha valaki tudna eladó gyári tükröket legyen szives szoljon!Nagyon nagy segítség lenne!Elölre is köszi
msn/e-mail:zsoller74@hotmail.com
tel(akármikor
,éjjel nappal) 06-30-518-63-48
ha sikerül a vétel kellene majd némi service manual
elektromosság elég fura benne......