Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

no majd meglátjuk
ha sikerül a vétel kellene majd némi service manual
elektromosság elég fura benne......
Hello,
szerintem jó motorok, olasz gyártmány
hali
ez a cagiva milyen gyártmány?
ki gyártja, kb milyen strapabíró?
tervben van egy ar350 beszerzése de nem ismerem ezt a márkát......
köszi!
Hello,
úgy hallottam hogy motoros találkozó lesz Győrben a hétvégén, iigaz ez és ha igaz akkor hol pontosan?
Hali
Megint problémáim vannak a Frecciámmal. Hiába cseréltem ki a vizpumpa tengelyén lévo O gyurut mégis folyik a hutofplydék a sebszekrénybe a csapágy amelly a lapát ooldalán van kotyog tehát cserélni kellene na most nem tudom ki lehet e venni csapágykihúzóval vagy pedig csak akkor ha a blokkot szétszedem + kellene a csapágy elott lévo tomíto szimering de nem tudom hol kerítsem be + a kis vascso is ami a lapát és a csapágy kozott van mivel abban van az O gyuru.
Tudna valaki megoldást adni a problémára mert már motorozni kellene és addig más dolgokat sem akarok Vásárolni a motorra.
Koszonom a segítséget.
keresek cagiva w8 fejidomot,hátsó sárvédőt,hátsólámpát stb tel:30/2151317
Hello
Van valakinek Cagiva Frecciára index és visszapillantó tükre(az a beépített kellene, jobb és bal) ?

email: boros92@vipmail.hu
MSN: boros92@hotmail.com
azt nem ragasztani kell hanem hegeszteni elsősorban keress fel egy müanyagheggesztőst :)
trafó és kábel, minden egyben volt 16,60euro.
járj akkor utána hogy mennyibe kerül
hali!valaki nem tudja mekkora a kompreszioja a cagiva supercitynek?
neked most gyertya kábel kellet? vagy trafo?
nem vagy egyértelmü.
amugy meg vegyél vissza a hangsujból nem kötelező venni nálam,semmit, én mondtam egy árat neked sok te találtál máshol olcsobban, és enyi mi van ebben?
Hello,
lamináttal szokták javítani az eltörött idomokat vagy van egy megoldás amely néhány fajta műanyagra jó, úgynevezett műanyag hegesztés
helo. azt szeretném kérdezni, hogy műanyag motoridomot mivel lehet ragasztani?
na Misoc azt mondtad hogy 8000ft-ért adod a használtat?
Én vettem üzletben újat 16,60 Euróért azaz 4,782ft

Majdnem fele annyi és új és nincs még postaköltség sem, gondoljátok jól meg hogy mit vesztek tőle, járjatok utána az eredeti árnak
szevasztok! Próbált már valamelyikőtök planet 125-öt? valami infó?
nincs más baja csak el van szakadva a pipa kábel, a trafóm amúgy jó
bocsi de nem tudok, köszi a segítséget, már tudom hogy trafó :D

nem tudod Szlovákiába postázni?
helo: magyarul= trafot keresel nekem van=8eft tudok adni ha tudsz adni magyar posta cimet határ közelében ahol te átt tudod venni.
érd:705377495
erre gondolok
Hello,
keresek Cagiva Frecciához gyújtást, vagyis csak azt a részét amelyen gyertya pipa van (szlovákul civka, magyarul sajna nem tudom de remélem értitek hogy mire gondolok).
Aki tud az légyszíves írjon e-mailt: boros92@vipmail.hu vagy vegyen fel MSNre: boros92@hotmail.com

Ha esetleg megtudnátok mondani hogy milyen motorba megy még ilyen akkor az is nagyon jó lenne, nagyon köszi a segítséget
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!Sajnos buktam az én kis Frecciámmal... Legatyáztam mind a két tükröt meg még egy pár javítható apróságot... Ha valaki tudna eladó gyári tükröket legyen szives szoljon!Nagyon nagy segítség lenne!Elölre is köszi
msn/e-mail:zsoller74@hotmail.com
tel(akármikor
,éjjel nappal) 06-30-518-63-48
Sziasztok!
Keresek 50-es super cityhez akkumlátor takarót. Ha valakinek van, vagy tud bontott super city-t kérem szóljon!
Lehet hogy a gumi nagy rá...
Hy! Cagiva AR hez kellene gyújtás doboz CDI. 4T 350 Esetleg ha 5letet tudnátok adni h még melyik típus az amié rászerelhető!
ÜDV!
Supercityhez keresek, villahídat , indexet tükröket!
Aki bármit tud, esetleg azt hol érdemes érdeklődni kérem írja meg.
adamffyzsig@gmail.com