Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

A képen sárga körben látható alkatrészekre lenne szükségem. Ez a biztosítékfedél elég sok Cagiva típuson ugyanolyan, pl. az N90 -es 125 cm3 Elefánton, az E750 és E900 -on is. A hátsó lábtartó csak az E750 illetve E900 -on ua. Ha valakinek van, szirénázzon, mert jó pénzért megvenném!
A Cagiva-t eladtad?
Helló!

valaki nem tudja, hogy super city 50-nél mikor volt a modell frissítés?
Vagy az alkatrészeknél ez mindegy?
úgyolvastam régen hogy az öreg elefantok kábelezése megy tönkre,berepedezik széttöredezik a műanyag vezeték aminek zárlat lehet a vége,némileg tapasztaltam is de nemvészes,át kell nézni és leszigetelni ahol necces
sziasztok tamanaco hoz múszerfal kellene
Sziasztok
Nekem 1 olyan kérdésem lenne hogy nincs e valakinek elado 125-ös Cagiva elefánthoz valo komplett hátsó kereke viszonylag olcson
nagyon kéne mert az enyém gyári hibás volt és most nincs benne kerék és nagyon kéne
jo lenne ha lenne hozzá fogaskerék is gumi nem fontos akinek van vegyen fel msn re: dekorordog@hotmail.com
ésmeg beszéljük a dolgokat elöre is köszönöm mindenkien
Sziasztok!
Vegyél inkább Gilera RX200 ast nekem pont van 1 eladó
Hali.
Most szeretnék cagiva elefantot venni 200-ast.
Tudtok valamit mondani rola hogy mien? Megéri-e megvenni?
És hány lovs?
Meg nem irja senki hogy most poweres vagy nem.
elöre is köszi.
Szia!
Szedd ki a vízpumpa tengelyét! Ha ez megvan, ki tudod feszegetni a szimmeringet, ami a vizet és olajat elválasztja. Innentől van egy alátét és egy zéger a csapágy előtt. Ha ezek kint vannak, akkor a vízpumpa felé kihúzható a csapágy.
Az most nincs elöttem, hogy a tengely másik oldali csapágyát hogyan tudod kiszedni, e azt talán nem is kell.
A kicsi gumigyűrűt meg keresni kell (külön, mert nincs az összenőve a "kis vascsővel"), csapágy-szimmering boltban esetleg érdemes lehet megkérdezni, neten bárhol, nekem már volt, hogy modellboltban sikerült ilyet találnom, ott valami robbanómotoros modellhez használták. Szóval nem lehetetlen. Egy használt van nekem is, mert most cserélem újra (a teljes tömítés szettben remélem lesz helyette másik), de nem hiszem, hogy neked bontott tömítés kéne...
Budapesten a Páva utcában valahol a 30-as szám környékén van egy csapágybolt, ahol kaptam megfelelő két irányba tömítő szimeringet. 1000Ft körül van darabja.
helo.
nem tud valaki elado cagiva farokidomot?
Helló!

valaki nem tudja, hogy super city 50-nél mikor volt a modell frissítés?
Vagy az alkatrészeknél ez mindegy?
Helló!

Cagiva Primához mennyi egy henger?(50 ccm de nem baj ha nagyobb) Esetleg tudtok adni linket ahol lehet venni?

Előre is kössz!
Sziasztok
Szeretném a segítségeteket kérni, nem ismerem ezt a márkát, de eddig rosszat nem hallottam róla. Találtam egy Cagiva w16ot. Érdekelne, hogy mennyire megbízható és tapasztalatokat róla! előre is köszi mindenkinek!
cagiva AR-350 hez keresek ülést ha valaki tud segitsen 06 70/6150913
Helló!
Am én most gondolkozok egy Cagiva Elephant vagy egy Tamanaco vétele előtt...Eddig apriliám volt/van azzal meg vagyok elégedve..
van ezekne a típusoknak ˝népbetegsége˝?Megbízhatóak? És hol lehet alkatrész találni hozzájuk?
Köszi!
nincs hozzá semmim
még motor sem de hamarosan meglesz
műszerfal meg zacsiban
meg sok egyéb kisebb gebasz a vezetékekkel
pl indexel együtt villog a világítás.....
Eladó cagiva freccia cuccok.
Első hátsó kerék, matt feketére fényezve+féktárcsák.
Féknyergek, kilóméteróra, hátsó lánckerék hardy tárcsával együtt.
Olcsón oadadom a cuccokat, kell a pénz az elefántomhoz.
Keress meg biztosan meg tudunk egyezni.
1780913@citromail.hu
Üdv.
Keresek Cagiva Cocis2-höz irányjelzőket és akku takarót.

plenterkukacfreemailponthu
cagiva sx 350 aletta rossa
egyik haver most próbál ilyet talpraálítani, neki gyújtás kéne hozzá..
nem tudsz esetleg?
ar350-hez hol lehet leírásokat találni?
ez a típus nincs sehol sem, vagy fut más néven is?
köszi!
hello. nekem van bontott kuplung deknim ha kell=5eft
postázni is tudom.
Hello Cagiva Freccia c9-hez kelene nekem kuplungdekli aki tud az irjonon koszi. hali
hello!
nem tud valaki olcsón cagiva w8 vagy k9 farokidomot?
Hello mindenkinek!
Van egy eladó Cagiva Tamanaco endurom, 125-ös, rendszám nélküli, forgalomba is helyezhető.
http://www.hasznaltauto.hu/2841717_cagiva_
tamanaco_1990
Szép estét!
Dexraptor!
Itt a link ami kértél

http://www.egumotors.hu/index....