Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

milyen évjáratról? mert úgy tudom vmikor volt egy tipus váltás(másab váz, stb.). jah és nem tudod mikor volt ez?

Üdv.: balázs
végülis loctite paszta+karton az ok de a paszta legyen vékony, kb mmes és mindkét oldalo, műszaki rajzlapból tudsz kivágni amugy, v füzetborító
hello. nekem van supercity elsö lámpám=6eft
farok idom=4eft ha kell postázni is tudnám.
Cagiva Cocis 2 re feliratokat hol tudok beszerezni?
A kettő együtt miért nem jó? Csak kérdezem nem kötekvésképpen, csak azért gondoltam mindkettőt együtt, mert a blokk összeillesztendő felülete elég megviselt. A pasztát talán jobban benn tartja a papír. Neked rossz tapasztalataid vannak?

Akkor tudnál tanácsot adni pontosan hogyan csináljam?

Köszönöm szépen a segítséget.

Üdv: András
vagy rajzlap vagy paszta kettő eggyüt nem
Nincs mit, remélem összejön
Köszönöm szépen. A biztonság kedvéért azért lehet a műszaki rajzlapot kipróbálom , amit egy másik fórum témában javasoltak.

És most ilyen Pasztát vettem :

Permantex Ultra Copper
316 fokig bírja és extra olajálló, és miegymás, de ez már a raklám helye lenne.

Köszönöm a reagálást és akkor én is csiszolok rajt egy kicsit.

Üdv: András
Én az elefantomat pasztával raktam össze, tömítésem nem volt de sehol nem enged. Előtte megpucoltam az illesztéseket majd kicsit finom papírral meg is csiszoltam. Amit én vettem kikeményedik mint a gumi. Nekem ez nagyon bejött

A márkája:
BERNER HDSR 70 Hőálló szilikon massza
-vezérműfedél,vízpumpa,olajpumpaház,olajlee
resztő,olajteknő,
differenciálműház,osztóhézag,f
orgattyúsház,stb tömítésére.
hőállósága: -40C - tól + 250C -ig.

Negatívuma csak annyi hogy gyönyörűen ki lehet maszatolni vele mindent, és rohadt nehezen jött le a kezemről
Helló
Super city 50-hez első lámpa és hátsó sárvédőfarok van valakinek eladó vagy tudtok eladót? Árat is tudnátok mondani?
Sziasztok verem egy supercityt amit utána megdugóztam 260km-nél lett egy kis probléma. A termosztát elfelejtett kinyitni és megszorult! Ez egy 1992-es 7- sebeséges mito blokkos. az lenne a kérdés hogy milyen dugót vegyek bele mert amit vettem az VERTEX volt de ha lehet másikat vennék. Mit ajánlotok esetleg ha tudtok árakat azt is írjatok légyszíves köszi a segítséget
Helló!

valaki nem tudja, hogy super city 50-nél mikor volt a modell frissítés?
Vagy az alkatrészeknél ez mindegy?
Elefant 50 alkatrészei jók hozzá?
Sziasztok

Azt szeretném kérdezni, hogy tudtok-e segíteni nekem abban, hogy szét kellett húznom egy tamanaco blokkot. És az összerakásához vagy vágnom vagy vágatnom kellene tömítést. Tud valaki valami boltot mondani, hol tudnék venni tömítéshez való anyagot?
Vagy ha bármi ötletetek lenne az szívesen fogadnám. Többször próbáltam már sima tömítő pasztával megcsinálni a dolgot, de sohasem lett az igazi. Mindig kinyomta itt-ott. Tehát valami tömítés + paszta combora gondoltam. Tudnátok segíteni?

Köszönöm előre is mindenkinek. Jah Pesten vagyok éppen, ha esetleg itt lenne ötletetek ?!:(
CAGIVA FRECCIA BONTOTT ALKATRÉSZEI ELADOK:
blok=20-30eft ig, elsötelo=15eft önindito=6eft bendix=6eft
komplet gyujtás=20eft, karbi=8eft, lánc=6-8eft ig szinte ujak, elsö lánc kerekek=2/db,hengerfej=4eft hütö=8eft lábtartok=5eft
sztender=4eft, kormány kapcsolok=5/db, feszszabályzó=6eft
olajpumpa=5eft powermotor=10eft, powermechanika=6eft
bowdenek, ............stb eladó
érd:705377495
Sziasztok!
Kissé leamortizáltam az elefántomat! (125ccm)
Szükségem lenne fékkarra, kuplungkarra, és kézvédökre!
Van esetleg valakinek hsználható, jó állapotú?
Vagy ha nincs, akkor milyen más tipusról lehet rá szerezni?
Gondoltam a bontó előtt megkérdezlek titeket!
Békéscsaba
szevasztok,cagiva primára kellene nekem egy hengerfej,akinek eladó van írjon ! üdv : Dávid
nekem van blokkom henger gyújtás karbi nélkül,lánckerékszimeringnél vmi van vele mert nem megy bele a szimering, viszont odaadom 25be
Merre vitték el?
Igen.
Sziasztok! Lehet vennék egy super city-t 125-öst!
Csak az érdekelne hogy milyen évjáratban vannak a 6 és milyenbe a7 sebességesek! Milyen erős a motorjuk és melyik evj a legmegbízhatóbb?
Köszi előre is!
hát csak azért kéne komplett blokk mert naon elszomorító árakat repesgetnek a szerelők 60-100 ezerig mondták az árakat a teljes generálra és hát mit is mondjak...az elég húzós ár.Ha találnék valami jó állapotú blokkot olyan 50-60 ért akkor azzal naon kibékülnék legjobb lenne gyujtás és karbi nélkül de nem egyszerű cagivához bármit is találni.Jah és mivel a hengerem is tropa a szerelő 60 ezret úgy mondta h abban a henger felújítása nincs benne...csak pislogtam
generálozd meg,főtengelyem van mitóba való, de mért is kéne neked komplett blokk?poweres meg le van baszva, kikötöd legfeljebb
szasztok!

a segítségeteket kérem. Cagiva Freccia C10-es motoromrol kiderült h a blokkja teljes csőd (főtengely,henger,dugó,csapágy,szimering) egy hónapja próbálok hozzá keríteni komplett blokkot vagy jó állapotú alkatrészeket de csak C12-es poweres blokkot tudnak mindenhol adni. Az is jó lenne ha még a télen nem kellett volna benne tirisztort cserélnem amihez nem rendeltem power elektronikát.Azt szeretném kérdezni h nektek esetleg nincs e vagy nem tudtok e valakit vagy esetleg egy motorbontó ahol érdemes megpróbálni?
Széles utat mindenkinek