A kettő együtt miért nem jó? Csak kérdezem nem kötekvésképpen, csak azért gondoltam mindkettőt együtt, mert a blokk összeillesztendő felülete elég megviselt. A pasztát talán jobban benn tartja a papír. Neked rossz tapasztalataid vannak?
Akkor tudnál tanácsot adni pontosan hogyan csináljam?
Én az elefantomat pasztával raktam össze, tömítésem nem volt de sehol nem enged. Előtte megpucoltam az illesztéseket majd kicsit finom papírral meg is csiszoltam. Amit én vettem kikeményedik mint a gumi. Nekem ez nagyon bejött
Sziasztok verem egy supercityt amit utána megdugóztam 260km-nél lett egy kis probléma. A termosztát elfelejtett kinyitni és megszorult! Ez egy 1992-es 7- sebeséges mito blokkos. az lenne a kérdés hogy milyen dugót vegyek bele mert amit vettem az VERTEX volt de ha lehet másikat vennék. Mit ajánlotok esetleg ha tudtok árakat azt is írjatok légyszíves köszi a segítséget
Azt szeretném kérdezni, hogy tudtok-e segíteni nekem abban, hogy szét kellett húznom egy tamanaco blokkot. És az összerakásához vagy vágnom vagy vágatnom kellene tömítést. Tud valaki valami boltot mondani, hol tudnék venni tömítéshez való anyagot?
Vagy ha bármi ötletetek lenne az szívesen fogadnám. Többször próbáltam már sima tömítő pasztával megcsinálni a dolgot, de sohasem lett az igazi. Mindig kinyomta itt-ott. Tehát valami tömítés + paszta combora gondoltam. Tudnátok segíteni?
Köszönöm előre is mindenkinek. Jah Pesten vagyok éppen, ha esetleg itt lenne ötletetek ?!:(
Sziasztok!
Kissé leamortizáltam az elefántomat! (125ccm)
Szükségem lenne fékkarra, kuplungkarra, és kézvédökre!
Van esetleg valakinek hsználható, jó állapotú?
Vagy ha nincs, akkor milyen más tipusról lehet rá szerezni?
Gondoltam a bontó előtt megkérdezlek titeket!
Sziasztok! Lehet vennék egy super city-t 125-öst!
Csak az érdekelne hogy milyen évjáratban vannak a 6 és milyenbe a7 sebességesek! Milyen erős a motorjuk és melyik evj a legmegbízhatóbb?
Köszi előre is!
hát csak azért kéne komplett blokk mert naon elszomorító árakat repesgetnek a szerelők 60-100 ezerig mondták az árakat a teljes generálra és hát mit is mondjak...az elég húzós ár.Ha találnék valami jó állapotú blokkot olyan 50-60 ért akkor azzal naon kibékülnék legjobb lenne gyujtás és karbi nélkül de nem egyszerű cagivához bármit is találni.Jah és mivel a hengerem is tropa a szerelő 60 ezret úgy mondta h abban a henger felújítása nincs benne...csak pislogtam
a segítségeteket kérem. Cagiva Freccia C10-es motoromrol kiderült h a blokkja teljes csőd (főtengely,henger,dugó,csapágy,szimering) egy hónapja próbálok hozzá keríteni komplett blokkot vagy jó állapotú alkatrészeket de csak C12-es poweres blokkot tudnak mindenhol adni. Az is jó lenne ha még a télen nem kellett volna benne tirisztort cserélnem amihez nem rendeltem power elektronikát.Azt szeretném kérdezni h nektek esetleg nincs e vagy nem tudtok e valakit vagy esetleg egy motorbontó ahol érdemes megpróbálni?
Széles utat mindenkinek
Üdv.: balázs