Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Cagiva fricska c10 hez apróságok eledók.
pl:
Jobb oldali idom( a bal is megvan, csak az javított)
tank
kerekek gumival
váz (nyente papír)
Hátsó gátló
műszerek

mzoli@simson.hu
Sziasztok!Ha van valakinek cagiva cocis/elephant/prima/supercity-hez valo ijen elektronikája azt meg vásárolnám!(enyém ki feküdt)
SZia!
Én Freccia c10r -hez keresek bal oldali indexet a házzal és a beleépített tükörrel együtt!
Fel volt fújva rendesen. A helyi szervizben azt mondták hogy szar a külső és nem tapad meg a felnin... úgyhogy a hónapban már állni fog a moci mert meg kell várnom a következő fizut.

De mi az az elfordulásgátló?
Szia

Az nem lehet, hogy nem volt elég levegő a gumiban és puha volt? Akkor van ilyen hiba vagy nagyon erős a gép :)
Üdv márkatársak!

A hónapban már 2 belsőről téptem le a szelepet. /elefant 125/Másodszorra az egész felni elforgott a külső gumiban, mi az istentől lehet ez? Hallottam valami elfordulásgátlóról csak nem tudom mi az, ha valaki tud segítsen már....
CSá!elephantom van és kb 200ccm körüli aszem tuning henger vagy mi!most furattam fel
és még mindig nem megy ugy ahogy kellene!én már csak a hajtókarra saccolok mert nem megy fel a dugatyu a henger fejig!lehet hogy emiatt nem megy?nagy az égés tere és ott megy el azerő?ha valaki tud segitteni vagy van alkatrésze irjon léccci
kösssssz
Sziasztok.
Cagiva Elafanthoz Still gyújtás eladó. Csak fanatikusoknak.
A gyújtás Cagivára van alakítva, világító tekercs nélkül.
Akit érdekel dobjon egy mailt: 1780913@citromail.hu
Ár megegyezés szerint. Nekem már ez is csak felesleges cucc.
Üdv.
Hellosztok!
Keresek Cagiva Cruiser 125-ös hengert dugoval
ha vki tud vmit irjon
előre is köszönöm!
Hy! Valaki tudna fényképet mutatni a Cagiva AR nek a gyujtásdogozárol? vagy +mondani hogy hány drót jön ki belőle és milyen színűek?
hali!keresek cagiva cocis 50-esbe elektroni kát kis fekete 6 szálas doboz!sürgös de jo rá cagiva supercity-é is jo
Esetleg lehet a koszos légszűrő az oka?de édekelne a véleményetek!köszi
Sziasztok!1 hete vettem egy 92 es évjáratú mitót,szép hangja van jól húz meg minden csak annyi lenne a problémám vele hogy nem tudom miért csinálja azt hogy 1.-esbe elkezdem huzatni és 9-10nél el kezd fulladozni aztán rakom a másidikat akkor meg már húz szépen és így tovább megy már szépen,mitől lehet ez a torpanás egyesbe?ha valaki tudna segíteni azt megköszönném.üdv!
Sziasztok. Eladó Cagiva Freccia maradék alkatrészek. Matt feketére festett kerekek, féktárcsák, féknyergek, műszerfal, hátsó lánckerék hardi tárcsával együtt.
Ár megegyezés szerint. Nekem már csak felesleges kacatok ide oda rakosgatom. Keressetek nyugodtan, nem ebből akarok meggazdagodni.
1780913@citromail.hu
Üdv Mindenkinek.
Sziasztok
125-ös Aletta Rosa-m van, és a motoron, váltón kívül szinte semmi nem működik rajta :). Ha van valakinek bármilyen tanácsa Gyújtás stb..-vel kapcsolatban, szívesen fogadnám.
Köszi üdv Feca
Hali. Kál-on van egy pali, olaszból hord cuccokat. Őt lehet hogy érdemes felhívni. 20/9941173
Üdv Feri
hello ! még mindig cagiva elephant 50-hez érdekelne az ülés alatti idompár
motoplat a gyujtás,
van MSN-ed? mert kellene más is
cagiva freccia bontott alkatrészek eladók:06302692998,szacsomotor@freemail.hu
igen nekem van hűtőm 7eft,06302692 998,szacsomotor@freemail.hu
Hellotok,
valakinek van egy eladó freccia hűtője?
Sziasztok Evo 2 es mitora szeretnék plexit honnan tudok szerezni?
meg valamien kis indexeket
iagzából nem tudom hol és mit akarsz rajt állítani? nyitási időt hogy mikor nyisson? azt nem lehet legalábbis nem biztos hogy kivitelezhető
cagiva mito freccia supercity-re való powerszelep elektronika teljesen UJ! eladóóó

16000ft
06705540998