Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali nekem van egy Dakar tankos Elephantom ha érdekel akkkor irj
Hali

Segítsetek milyen vastagságú a kuplunglamella a Cagiva Freccián
Most szedtem szét és nekem a vastagsága 3 mm!
Elegendo ez még vagy már jobb lenne kicserélni, ha igen van valakinek eladó?
Koszi a segítségereket rakom ossze a fiamnak a mocit úgy hogy
kicsit surget a dolog.
helló

Cagiva W16 -hoz keresek egy gumi gyűrűt ami a karburátor és a légszűrő ház között van!

Előre is kösz
sziasztok!

elefánthoz keresek hengert hengerfejjel!
segítségeket megköszönöm
70-80 ért az életben nem lesz ilyen motorod !
Na ezt halgassátok.
Akkumlátor fullra feltöltve. biztositékok a helyükön..
Lámpa világit..
Mikor ráadoma gyújtást ottvan az a hang(azt hiszem kipufogószelep nyit)megyek...boldogan indexelnék mert végre eszembe jutott.. indexelek és lámpa elszáll gyújtás elszáll és az index hangjával párhúzamosan nyit-zár a kipufogószelep...leállitom beinditom indexel és minden megy.aztán 2 kilóméter múlva megint ugyanez...
SEGÍTSETEEK.. ja és még annyi, hogy a powerszelepen lehet valahogy állítani?:D
Üdv
Hellotok,
1 hónapja hozzájutottam a második frecciámhoz :) és ha sikerül begyújtanom akkor szeretném megcsinálni.
Érdekelne a véleményetek.

1. kép - Ilyen most,
2. kép - ilyen lesz a hátulja(vagy valami hasonló),
3. kép - ilyen meg az eleje

Fekete színű lesz

És egy kérdés: mi van akkor ha helyén a power de nincs rákötve a vezérlésre?
Henger nikaszil dugó (varacskolt) simson
Henger fúrás, dugó gyártás.
Valaki ! Még mindig nem jutottam 1ről 2re a motorom befejezésével nincs megoldás ! Kellene egy henger dugóval még mindig ehez a mocihoz !
Helló

Cagiva blues szerelésében kérnék segítséget.
A műszerfalon a kijelzők miért nem villannak fel adott időpontban?
Pedig a vezetéekek jól vannak összedugva.
Sziasztok!Az lenne a kérdésem,hogy nem tud-e valaki w8-hoz hátsó sárvédőt?Tudomásom szerint ugyanolyan mint a supercityé tehát azé is jó lenne.Az sem lenne baj ha esetleg repedt lenne(csak ne darabokban legyen...olyanom már van :D).Ha valaki tud akkor legyen szives és jelezze.Köszi!
Eladó Cagiva Elefánt 125ccm enduró korához képest jó állapotban 30 lóerős motorral elől tárcsafék vízhütéses elektromos poweres!Jó állapotu Simson 4-sebeségest beszámitok! Tel: 06303853104 Email: czibolyazoltan@freemail.hu
Hello!Olyan 70-80-at rászánnék majd nem most majd ősszel....
Képzeljétek én eladtam a régi mocim a kis 350-es elefántom egy srácnak és most vissza akarom vásárolni mert nemis használta és h miért ? !MOST KAPASZKODJATOK MEG! kicsit vezérműlánc hangja volt és ő ugy gondolta h kivesz a vezérműláncbool egy szemet X)))))))))))))))))))))))))))))))))))) és megtette! hát a régi mocim azoota is kosárban szal nekem csak egy vezérműlánc kéne ! :(
sziasztok. lenne egy kérdésem hogy lehet e kapni dugót cagiva super city 125-öshöz 1992-es évjáratú? 55.99-es méret kéne
ha valaki tud segíteni az írjon légyszíves.
Előre is köszi a segítséget
Milyen motorfelújításon gondolkodsz, és legfőképpen mennyit költenél rá? Munkadíjjal egy nagyszervíz csapágyakkal, főtengeyfelújítással elég húzós összeg...
Csepelen van egy fickó, aki elvileg ért hozzá és rendelkezik is minden célszerszámmal. De ha igazán tisztességes munkát akarsz, csináld meg magad!
holnap rádtelefonálok.
szia!itt a honlapomon találsz hozzá szerviz könyvett:
http://tuner5.mindenkilapja.hu...
jelenleg fejlesztés allat van de bövül ni fog egyéb le irásokal is
hát szerintem cagivához nem nagyon.
hello: 28-as karbi=8eft
levegödoboz=2eft
érd:705377495
Szia. Érdekelne a karbi+légdoboz. eddig nem igen volt idöm foglalkozni a géppel. hol lehet átvenni? és persze ez irányáár vagy végleges " a válság az válság"
Sziasztok! Nincs véletlenül valakinek bekötési vagy kapcsolási rajza Freccia C12-höz?
szia!most csuszik a kuplungaja és igy megy 60-at,amugy ha jo lenne a kuplungja akkor 90-100
Köszi. Tudnak más alkatrészt is?