Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lendkerék? öninditó fogacskák nem kopottak?
Hello
Lenne egy kérdés. Egy Cagiva T4 350R tip. motorom van. Nagyon nehezn indul be, most meg már egyáltalán nem. Nagy nehezen behúztuk, elindult, és nemsokára le is állt. mi lehet a baj? gyertya jó, szikra van üzemanyagot kap, eseteg maga a gyújtása?
ami megmarad, az meg teszvesz vagy vatera
hát szerintem hosszu távon a vázon kivül mindent el tudnék adni, bár még talán azt is.
Hello,
darabokban többet ér, de lehet hogy valami nyakadon marad
Szevasztok. Cagiva Prima 50 bontottan vagy egyben érhet többet? (egyébként nekem van 1 elado)
csöve van klubbozok!segitséget kérnék !elefant900 első sárvédő tartokat keresnék.mindenféle szituácio érdekel!
nincs mit
indexek meg elég gyakran törnek ennél a típusnál :)
-hát remélem mert akkor engem nagyon becsaptak:-)
ez c12r.
köszönöm.indexbura(első)meg gondolom ritka..
Hello,
típustól függ nem az évjárattól (C9, C10 vagy C12r)
Nem csak 89ig gyártották a Frecciat?
sziasztok Freccia 89es hátsó telója jó a 95-ös mocihoz?
első indexbúrát hol tudok venni?köszönöm.
akkor ez tipushiba,mert nekem is le volt törve.
most viszont a km óra bovden szakadt el,nemtudom hogyan mert nagyon bivalynak néz ki,az idő vasfoga
Üdv!
Mik a tapasztalatok hengerperselyezés ügyében?
Megbízható műhelyek Bp-en vagy Baranya környékén?

Köszi
Nekem nincsen, illetve teljesen el van törve.
Ha van ilyened eladó mit kérsz érte?
Mi a probléma a tiéddel? Nekem tavaly letört a fül ami a kerékben lévő vájatba megy de heggesztettem rá egy másikat.
Sajnos nekem acagiva city robogóhoz kell alkatrész,de azért köszi
hello: supercity oldalidom farokidom ülésem van, olaj tartályom is lehet van meg kell nézme.
érd:705377495
Helló Srácok.
Keresek cagiva Elefant 125-ös mocihoz kilométer óra hajtást.
Azt ami az első keréknél van.
Akinek van kérem jelezze.
Köszi.
Sziasztok!
Super Citymhez keresek hátsó lengéscsillapítót és tankot, előre is köszi
hello!van egy cagiva citym.nem rég raktam rendbe,totál le volt pusztulva.tud e valaki alkatrészt hozzá?(idom,OLajtartály)elöre is köszi
Sziasztok! Most szeretnék venni egy navigátort, tudna véleményt mondani valaki róla, vagy valakinek van ilyen motorja? előre is köszönöm.
szükségem lenne cagiva elephant kuplung kosárra bontott megfelel.0630 663 09 46 os számon várok választ. köszönöm Krisztián
hello
eladó cagiva tamanaco tank fekete, müanyag 3000ft-ért,+ hozzávaló ülés 3000ft.
érd:705377495
Sziasztok! keresek megvételre egy cagiva elefánt 200ccm dugatyut. sérült is érdekel! mintának kellene az új legyártásához.Minden megoldás érdekel.