Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello polar
már van benne új gyertya: NGK B9ES
hello
Képet tudnál küldeni róla? varadikrisz63@citromail.hu
hello: nekem van vizhöfokméröm.
högomba=3eft
vizhöfokmérö ora=5eft
teljesen normális,nekem kapásból fekete lesz :)
öreg motor dzsuvás belül de nehogy kimosd belőle a szutykot(az tartja össze )

Úgyolvastam hogy sűrű minőségi ásványit érdemes beléjük rakni,
nem folyik teljesen le a henger faláról leállítás után mert sűrű és mert ásványi lerakódik a kopott hézagokba stb...

De azért elgonlkodtam a full szintetikus sűrű olajon hiszen az magas hőfokon is megőrzi az állagát,ráadásul az idő múlásával sem romlik a minősége,viszont nem rakódik le a csapágyhézagokba stb..sőt kimossa onnan a lerakódásokat ami csak árt az öregeknek....állítólag...
nagyon szép a kis narancsos fanny
a gyújtógyertyával ne tippre menjél nézd meg a gépkönyvben vagy az interneten a totál pontos tipust,fórumoztak már erről biztos vagy félezren a neten :)

pl ha nincs a motorba gyertya ..tegyük fel...és beleteszel egy túl hosszút akkor ugye csúnyán póruljárhat a dugó,a hőértéke ugyanúgy alapvetően fontos paraméter ,attól úgyhallottam fura dolgokat csinálhat a motor
Nincs ötlete valakinek, hogy super city-re milyen vízhőfok mérőt lehetne tenni? És hol lehet ilyet venni?
Kész lett az elefantom. A linken pár kép és rövid video róla:
http://www.sportmotor.hu/motor...
Köszi de 50-re kéne. De egy körübelüli árat nem tudsz mondani?
Érdeklödnék kezdö vagyok nem tudom normális hogy a motorban az olaj hamuszürke lett pár napja cseréltem a régi is szürke volt az új pedig piros 50km után szürkül.
Az én jeladóm már szét van kapva darabokra..haver próbálta javítani de egy beszerezhetetlen alkatrész miatt javíthatatlan.
Cagiva Freccia bontott cuccok valakinek?egy komplett motor szétszedve,egyben nagyon olcsón eladó!
Szia

Fényképezd le a jeladót és rakd fel ide, hátha ismerős lesz valakinek.
Ok!Köszi az infót!Ma hívtam fel a dukis srácot és elvileg hétfön adja postára a jeladót..utánna már csak annyin múlik hogy haver mikor ér rá beszerelni és ha kell a csatlakozót átcserélni.Ha netán kell mágneses csavar is akkor majd rákérdek a dukiéra hogy milyen menet van rajta stb és megveszem azt is vagy esztergáltatok meg ragasztok...csak legyen már kézbe a jeladó Majd szólok mizu és ha műxik megadom a telószámát a srácnak hátha van még neki...
... Ha valamit kiderítek szólok!
sziasztok!
raptor/650
Elmentem egy kereskedésbe és tüzetesen megnézegettem, a duki monster jeladót! Majdnem u.a. Csak a csavarok mások a tárcsán! Lehet, hogy azon a mágneses fajta van? Akkor viszont kellenek hozzá a mágneses csavarok. (úgy tûnik az aprilia tuono-é ugyan az, csak a csatlakozó más) Teljes bizonytalanságban leledzek! A szervízek elhajtanak, vagy megigérik és semmi. Most elkezdem járni a bontókat. Ha valamit
kösz
és ezt elégé sok helyen megkapsz.
Hello. tegyél bele NGK B9ES . ez megegyezik a a n2c-vel.
olvastam a Champion N2C-t, de még milyen, nem biztos h tudok kapni holnap ilyet, ha tudtok valami mást akkor légyszíves írjátok, kösz
Hellotok,
Cagiva Freccia-ba milyen gyújtógyertya kell?
Igen, köszönöm szépen, más is ezt a választ adta! Köszönöm mégegyszer! Szép napot!
Helló!
Tudtommal ez úgy működik hogy kell hozzá az adásvételid és ha van akkor vámpapír. Ezek iután egy ilyen KPM-es vizsgálaton megy át ezt nevezik műszakinak csak ez ha yool tudom szigorúbb...De ez mind sok-sok pénz...Regisztrációs adó stb...
Hello mindenkinek!
Tudna valaki abban segíteni, hogy milyen úton lehet rendszámosítani egy 50-esként használt 125-ös motort(Cagiva Tamanaco)?Azt tudom hogy az okmányirodán, de aki tud ennél többet(ár, idő,papírok,stb),az légyszi írjon!
Köszi előre is!
Szép estét!