csá minden cagivás jóembernek;) Nem tudjátok h mi lehet a baja az én cagiva elephant 125ösömnek?Beindítom felpörög és amikor ráakarom huzni a gázt egyszerűen lefullad :/ most megnéztem a porlasztónál a subert az teljesen fennt volt :/ lehet h ez a baja? válaszokat előre is köszönöm
Végül igazad lett!
A gyertya volt a ludas!
Mennyiért vettél hozzá gyertyát?Mert nekem ez már a harmadik amit veszek az elmúlt 2,5 évben és a harmadik ár is!
Legelösszőr 4800 huFt-t fizettem, aztán volt valami másik tipusú, ami 750 huFt volt, és most meg 1900huFt-t akasztottak le rólam.És most nevetni fogsz mind a 3x megmutatták a katalógust, amiben az adott gyertyát ajánlották az elefánthoz!
Hali! Újra mitovásárlásra adom a fejem úgy néz ki... lenne egy két kérdésem egyenlőre még csak informálódás képpen az ára érdekelne a dolgoknak és h van-e valakinek... önindítórelé, fordulatszámmérő spirál, hátsóülés, első sárvédő 94es mito 2, elsőféktárcsa... válaszotokat előre is köcce
sziasztok!
Nem tudjátok hol lehetne kuplungkart kapni kompletten, de olyat amibe van egy menet a tükörnek? Hibátlan állapotú, gyáru super city kuplungkar kompletten, ha van valakinek eladó, légyszi írjon!
Veszel valami általános légszűrő szivacsot és méretre vágod... jah és még jó hogy át van itatva jobban fogja a port ha cseréled azt is be kell olajozni
Sziasztok
Lenne egy olyan kérdésem hogy én lehet hogy veszek egy cagiva super cityt. De előtte szeretnék tanácsokat kérni a motorról. Menyire strapabíró motorok? Menyire van hozzá alkatrész?
Hol lehet hozzá dugót gyűrűt venni.
Ha valaki tud valamit segíteni az írjon légyszíves.
Most pucoltam ki a karbit, meg megnéztem a gyertyát, meg kifujattam a légszűrőt!
A karbi tiszta volt, a gyertya száraz, bár kicsit kormos, a légszűrőm meg katasztrófális.Gyanítom az is okozhatja, mert hideg indításnál dúsabb benzin-levegő keverék kell neki, és ahogy melegszik a motor, úgy csökken ennek az aránya a benzin javára és a megnövekedett levegő szükségletet már nem tudja átengedni mivel kissé át van ázva a benzingöz és olaj egyvelegtől.
Szóval most kereshetek légszűrőt!
Van esetleg valakinek valami jobb állapotú légszűrője 125-ös elefanthoz?
Mert gondolom új biztos, h nincs.
Biztos, hogy 50 ccm-es? Már szedted szét? furat? löket?
A gyertya volt a ludas!
Mennyiért vettél hozzá gyertyát?Mert nekem ez már a harmadik amit veszek az elmúlt 2,5 évben és a harmadik ár is!
Legelösszőr 4800 huFt-t fizettem, aztán volt valami másik tipusú, ami 750 huFt volt, és most meg 1900huFt-t akasztottak le rólam.És most nevetni fogsz mind a 3x megmutatták a katalógust, amiben az adott gyertyát ajánlották az elefánthoz!
Ovális alakú és a két vége gumírozott a teljes szigetelés végett.
Üdv
Nem tudjátok hol lehetne kuplungkart kapni kompletten, de olyat amibe van egy menet a tükörnek? Hibátlan állapotú, gyáru super city kuplungkar kompletten, ha van valakinek eladó, légyszi írjon!
Lenne egy olyan kérdésem hogy én lehet hogy veszek egy cagiva super cityt. De előtte szeretnék tanácsokat kérni a motorról. Menyire strapabíró motorok? Menyire van hozzá alkatrész?
Hol lehet hozzá dugót gyűrűt venni.
Ha valaki tud valamit segíteni az írjon légyszíves.
A karbi tiszta volt, a gyertya száraz, bár kicsit kormos, a légszűrőm meg katasztrófális.Gyanítom az is okozhatja, mert hideg indításnál dúsabb benzin-levegő keverék kell neki, és ahogy melegszik a motor, úgy csökken ennek az aránya a benzin javára és a megnövekedett levegő szükségletet már nem tudja átengedni mivel kissé át van ázva a benzingöz és olaj egyvelegtől.
Szóval most kereshetek légszűrőt!
Van esetleg valakinek valami jobb állapotú légszűrője 125-ös elefanthoz?
Mert gondolom új biztos, h nincs.
REAL- MOTORCENTRUM: Celldömölk, Akác utca 44.
Mobil: 06 70 / 334 88 79
Itt van néhány: http://cagiva-club.com/htm/dok...
Ha tudna valaki hozzá bármilyen leírást,sikítson kérem
Meg tudnád adni a címüket.
Köszi.