Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sörfesztivál vagy mi...

mi a faszról beszélsz?
temeg egy motorosbuzi faszvagy aki a motorja nélkül még aludni semm tud !!
Éjszaka talán a kipufogólyukba teszed ...vagy talán máshova is szoktad?
hát mikor volt a sörfesztivál vagy mi.. amúgy meg te mondtad hogy 5-6 ezer között van egy nagyon nagy üres vagyis ott nem húz... na látod csak derjülnek még ki itt dolgok.. hát azért elég jó húsba vagy..
mégvalami, jobban belegondolva tényleg kizárt h beszéltünk, mert nem dumáltam semmiféle emberrel, arról meg főleg nem hogy ki vette meg hogy a motort... hát ezt beszoptad.. de ha mégis erősködni akarsz, írd le hogy milyen motorral voltatok, és hol "taliztunk".. aztán kiderült h nem is jártál még vásárhelyen :D az meg ha zavar hogy segített Apám, az legyen a Te bajod...
szerintem nem velem találkoztál mert nem emléxem a hülye fejedre :))
apum vette, természetesen Ő is hozzájárult... nem aztmondtam h én kerestem meg az egész 1,3 millát. írni sajnos még mindíg nem tudsz.
kövér?? sztem te még nem láttál kövér embert..

az RSem mikor volt fojtott??????? tudatlan fasztarisznya...
itt az új cbr, ja és lesz injektoros is ( az az goooooo chip tuning)
figyelj tyt találkoztam veled vásárhelyen haverom vitt a saját száddal mondtad hogy apukád vette..
a másik pedig nem arról van szó hogy nincs igazad meg a többieknek csak az állandó fikázásaid idegelnek fel...
de ilyenkor is egyből írtál.. és ha valakinek valami kérdése van hol vagy akkor??
inkább vagyok 40kg egyébként nem annyi mind1.. mint egy olyan kövér geci mint te döbrögi úr..
új a folytott rs-én.. hmmm odabasz
ebből is látszik hogy egy felelőtlen divatmotoros szardarab vagy.és az ilyen kis foscsírák miatt ítélik el a motoros társadalmat-
igen csakhogy én a pénzemet inkább másra költöm
Csak annyit szólnék hozzá a témához,hogy a 15 éves hugom a robogójához protektoros textil dzsekit,kesztyűt és egy elég jó minőségű robogó sisakot hord.Jah és nem fateromék adták neki a zsét ruhára.
attól még átmehet rajtad a papi a suzukival.. ha van 1 kis eszed belátod, hogy sokszor kurvára nem rajtad múlik..
Amúgyis én nem úgy megyek mint a "vadbarom" vigyázok magamra ,megfontolt,ovatos vagyok!!!
Tyt ha már a csaba "barátom" megveszi nekem a ruhát akkor minek idegeskedjek -e téren!!
köszönöm a jótanácsokat!
Riesen, mégvalami.. ha valakit osztassz, akkor nem árt, ha legalább megfelelően tördeled a szöveget, és talán leellenőrzöd a helyesírást.. így talán marad némi komolysága a "vitának", és nem röhögnek a szánalmas hozzászólásodon.
Hallod kurvára nincs kedvem most veled leállni itt veszekedni, jobban teszed, ha lecseréled Mitodat tényleg egy olyanra, ami az adatlapodon van, jobban illik hozzád,,,,,
dolgozzál te tökagy...
ja mégvalami, az ilyen igen okos és tapasztalt fiatalembereknek üzenem, hogy ne maradjon rajtuk bőr, és törjön 10fele a gerincük amikor balesetet szenvednek védőruha nélkül.. aztán majd amikor nem tudsz járni soha többé életedbe, akkor sajnáld a motorod.
töllem lehugyozhatod ,majd letisztúl
de azé ne szard le mert az ottmarad sokáig!
nah ha csak úgy nagylelkűségből összedobsz nekem egy motorosruhát akkor kössz!te pöcsfej
Riesen,
köszönöm tartalmas és értelmes hozzászólásod.. ha figyelmesen olvasnál, csak az olyan baromfejű, nyomottképű 40kilós vadbarmokat osztom mint Te ,akik rendes ruha nélkül jaszkariznak, és agy nélkül osztják az észt.
eszed a kefét.. megamúgyis, honann a francból tudod mennyit melóztam és küszködtem ezért az RSért??? ha valamiben nem vagy tájékozott, akkor ne ugassál...
Nem estél még nagyot. Azért ekkora a szád!
Azt kifelejtetted a végéről, hogy "te rongyvalagú, csillagos ánuszbojtorján..."
bocsi mindenkitől a trágárságért de már régóta a begyembe van mindig láttam amikor mást fikázott és erre az alkalomra vártam... de rühellem azt az embert...
egyébként nekem is alap a bőrkabát meg a farmer de ez csak ilyen egyszeri alkalom volt..és igazatok is van nem lehet így pólóba motorozni nekem is már fogott egy keveset egyszer kétszer a ruházat én tudom jó nem olyan nagy esések voltak de azért horzsolás se lett a ruha miatt
én nem is vitatkozok senkivel d e tyt ez egyedül neked szól te szarházi paraszt!!!!:
-te csak mást fikázni jársz ide? inkább nézzél tükörbe bazze egy szaros senki se lennél ha nem lenne apuci nemhogy új rs-re még ruhára se lenne pénzed!!! más mindenki oktatja próbál segíteni a másikon ahogy tud de te csak fikázol állandóan mindenkit... akkor ha te azt kívánod én meg azt hogy a jó anyád nyalja fel a seggemből a guanót te tahó.. egy okádék vagy
tőled még egy normális betűt nem láttam...