bár ma azaz 12-én egész nap itthon leszek és a pincékben suvicolom a kicsikémet uh ha összejön akkor még ma nyélbe is üthetnénk az üzletet! Majd írj ha vagy én meg néha feljövök és rákukkantok a gépre..
oké!
Felvettelek én minden nap du. öttől vagyok gép közelben kb. bár mindíg be vagyok jelentkezve uh, írhatsz, üzenhetsz ezen keresztül bármikor majd legfeljebb ha nem vagy fenn akkor fórumon reagálok
Azzal a karbantartóssal nincs gond.
Tehát akkor én nevemre van írva az adásvételi, aláíráshoz oda írja gyám is a nevét, és már megy is az én nevemre az átírás... remélem jó lesz
átírás előtt kell megkötnöm a biztosítást vagy után? az még kellene. köszi
megnéztem de ott nem csak egész szettben lehet venni ??? Tehát ha aszondom hogy kell 160-as polinihez hegerfej tömítés akkor tudnak adni vagy rendelni???
Srááácok nagy para van.... Melegszik a motorom, mégpedig beindítom és 1-2 perc és majdnem 100 fok... a termosztát tuti jó mert ma raktam bele az újat.. Mi lehet a baj?? Ha hengerfejes akkor kéne tömítés de polinis az enyém 160-as és ehhez apriliánál nem tudok venni.... Szal valaki tudja hol lehet venni polinihez ezt azt?? És mégegy... Érd közelében tudja valaki hol van megbízható szerelő aki tudja is hogy mit csinál?? Mitogeri vmi vélemény?? komolyan nem tom mi lehet csk gondolom hogy akkor hengerfejes mert mi más lehet??
Jah, tuti. Az okmányirodában mondták. Nekem így van (még 16 és fél se vagyok ).
U.i.: Arra is figyelj, ha megveszed a motort, akkor a tulajdonossal írd az adás-vételit és ne a karbantartóval. És írni kell egy nyilatkozatot is melyben a tulaj megvonja a karbantartói jogokat.
(ezt csak külön jegyezném meg, mert ebből az apróságból kifolyólag vesztettem pár napot )
Felvettelek én minden nap du. öttől vagyok gép közelben kb. bár mindíg be vagyok jelentkezve uh, írhatsz, üzenhetsz ezen keresztül bármikor majd legfeljebb ha nem vagy fenn akkor fórumon reagálok
msn en el tudsz érni,ott van benne az avataromban a cím,vegyél föl,és tárgyalunk
üdv
És eredetiségvizsgálatot is elötte kell csinálni (13000Ft assszem).
Tehát akkor én nevemre van írva az adásvételi, aláíráshoz oda írja gyám is a nevét, és már megy is az én nevemre az átírás... remélem jó lesz
átírás előtt kell megkötnöm a biztosítást vagy után? az még kellene. köszi
kösz
IGEN mindenképpen érdekelne még akár a karbi is Hol tudnálak elérni?
msn? telefon?
Véletlenül nincs valakinek egy fölösleges régi mitora?
U.i.: Arra is figyelj, ha megveszed a motort, akkor a tulajdonossal írd az adás-vételit és ne a karbantartóval. És írni kell egy nyilatkozatot is melyben a tulaj megvonja a karbantartói jogokat.
(ezt csak külön jegyezném meg, mert ebből az apróságból kifolyólag vesztettem pár napot )