Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bár ma azaz 12-én egész nap itthon leszek és a pincékben suvicolom a kicsikémet uh ha összejön akkor még ma nyélbe is üthetnénk az üzletet! Majd írj ha vagy én meg néha feljövök és rákukkantok a gépre..
oké!
Felvettelek én minden nap du. öttől vagyok gép közelben kb. bár mindíg be vagyok jelentkezve uh, írhatsz, üzenhetsz ezen keresztül bármikor majd legfeljebb ha nem vagy fenn akkor fórumon reagálok
cső
msn en el tudsz érni,ott van benne az avataromban a cím,vegyél föl,és tárgyalunk
üdv
Elötte.
És eredetiségvizsgálatot is elötte kell csinálni (13000Ft assszem).
Azzal a karbantartóssal nincs gond.
Tehát akkor én nevemre van írva az adásvételi, aláíráshoz oda írja gyám is a nevét, és már megy is az én nevemre az átírás... remélem jó lesz
átírás előtt kell megkötnöm a biztosítást vagy után? az még kellene. köszi
battán lakik...nekem még a 80as rxet csinálta,fasza lett
kishapsi merre lakik?? Neked is ő csináélta az rx-ed ugye?? jól megcsinálta?? Mert az én rs-emben is szerintem ua a blokk van csak ez 122
szentem ja.
megnéztem de ott nem csak egész szettben lehet venni ??? Tehát ha aszondom hogy kell 160-as polinihez hegerfej tömítés akkor tudnak adni vagy rendelni???
nem nekem nem volt amúgy italmondonak van minden újban
xlzx.... neked volt, van polinis rx-ed igaz?? te honnan szereztél hozzá alkatrész mert olyan boltot ami foglalkozik polinivel nem találok.......
battán neki is van otthon 160as pollini az rxben,én is nála szereltettem már motort
És ő hol lakik? Ért hozzá rendesen?
És ha az rossz akkor csak az lcd-t hülyíti meg nem??
kishapsi...
hogy hol van(cagivan) pontosan nem tom de valahol ott
a hegerfej tetején ami a gyertya mellett van??
jelado/müszer jó?
Srááácok nagy para van.... Melegszik a motorom, mégpedig beindítom és 1-2 perc és majdnem 100 fok... a termosztát tuti jó mert ma raktam bele az újat.. Mi lehet a baj?? Ha hengerfejes akkor kéne tömítés de polinis az enyém 160-as és ehhez apriliánál nem tudok venni.... Szal valaki tudja hol lehet venni polinihez ezt azt?? És mégegy... Érd közelében tudja valaki hol van megbízható szerelő aki tudja is hogy mit csinál?? Mitogeri vmi vélemény?? komolyan nem tom mi lehet csk gondolom hogy akkor hengerfejes mert mi más lehet??

kösz
Üdv Fireball
IGEN mindenképpen érdekelne még akár a karbi is Hol tudnálak elérni?
msn? telefon?
sajna nem tudok vele szolgálni.üdv.
Attol félek ha tovább is igy használom akkor végigreped az egész plexi,ti mit gondoltok erröl?
Szevasz,ugy hallottam hogy neked sok alkatrészed van mitora.Véletlenül nincs egy jó állapotu plexid?
Faszom ki van.tegnap észrevettem hogy elrepedt a plexim(kb 1cm hosszan).
Véletlenül nincs valakinek egy fölösleges régi mitora?
Jah, tuti. Az okmányirodában mondták. Nekem így van (még 16 és fél se vagyok ).

U.i.: Arra is figyelj, ha megveszed a motort, akkor a tulajdonossal írd az adás-vételit és ne a karbantartóval. És írni kell egy nyilatkozatot is melyben a tulaj megvonja a karbantartói jogokat.
(ezt csak külön jegyezném meg, mert ebből az apróságból kifolyólag vesztettem pár napot )