Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és ez az átírásos dolog tuti? ott az én nevem meg a gondviselőé? és moci lehet enyémen 16 és fél évesen?
amúgy köszi szépen
Simán lehet a neveden a motorod. Nekem is így van. Csak annyi, hogy az adásvételinél egyik gondviselődnek is alá kell írnia.
15kw... nekem 17Kw van beleírva, de eddig nem volt vele probléma... Mondjuk rendőr még nem állított meg, de ezzel vizsgáztam és a vizsgabiztos nem szólt semmit (megkérdeztem az oktatót is, és ő azt mondta, hogy 125ccm-es akkor már tök mindegy).
hé,tegnap oan 7körül nem járt vki szarvason egy piros evo val?volt vele 1 másik motoros...
de pont úgy jött ki,hogy 1 leforduló autót előztünk jobbról,és végig takarásba voltam,de azér én láttam az evot,de ő enmhinném....
ha nem vagyok 18 nem lehet a nevemre írni a mocit?:O (Mito)
Erre tudtok vmi megoldást? Fontos lenne
És azért mennyire izélnek a zsernyákok, ha 15 kw van a forgalmimban a1es jogsinál?
úúúú srácok, probléma probléma hátán
please help
www.italmondo.hu
ez csabai,de nekik tuti van mindenük...
Valaki tudja hol lehet Bp-en vagy pest megyében esetleg messzebb polinihez dolgokat kapni?? pl hengerfej tömítést??
Oks, de azzal nem is lenne akkora probléma.
Zárat lehet csináltatni? Olyat amit a kulcsomra szabnak . És hol?
huzasd át kb 1500ft
Hey ezen milyen hátsó idom van?tetszik
Felvettelek msn-re :)
Na, egy ilyen hátsó ülést keresnék, KIFOGÁSTALAN állapotban (mint látjátok, szar nekem is van ).
Nagyon FONTOS! Zárral együt!
BÁR, HA CSAK ZÁRAT TUDTOK, AZ IS BŐVEN JÓ!

Tegnap repült le az Üllői úton a Pöttyös utca és Ecseri út közt valahol. Észre se vettem. Hazamentem és láttam, hogy hiányzik, aztán usgyi vissza! A zár valószínűleg kiröpült valahol. Most az újdonsült bukóhálóval rögzitem .
Sziasztok!

Eladtam a motoromat a hétvégén. Hiányozni fog, mert nagyon szerettem, de jó ajánlatot kaptam és hülyeség lett volna visszautasítanom.

Vigyázzatok magatokra!

polo
Sziasztok! Eladnám a motorom
Sráácok.... állati nagy gáz van... Melegszik a moccom valszeg nem nyit ki a termosztát... Tudja valaki hogy ez hol van?? Szerintem abban a csőben ami a hűtőből megy a hengerhez..... nem?? Azon vanb rajta a légtelenítő csavar... Yah egyébként rs-ről van szó... de itt is megkérdem azé..
Szia! Már beszéltem vele köszi. Amik nekem kellenének, azokat eladta. De azért köcce
Huh, engem érdekelne ez a Dunlop gumiszet.
Használtak? Mennyire?
Elvesztettem a hátsó ülésem, motorozás közben!!!
A Mito I és II ülés az jó az Evo-ra?
Van valakinek épp hátsó ülése, amitől megválna?
nekem van 1 polini hengerem,hengerfejel,karbival,ha érdekel írj...
csak van neki,hamár azt írta
amúgy ezt a mocit egyben árulta eddig 140ér aszem:)
Sztem ezt érdemes megnézned
www.motor.hu/motor_vpage.jsp?i...
BEszélj a csávóval hátha vannak cuccai
Nincs eladó oldal idomod? Az aksi felöli kellene! Vagy bárki aki tud, legyen szives szólni!
bizony ám:d
Ez nekem szólt? :D
vagy ha tudok vmiben segíteni, szólj csak, megpróbálok
KÖszi szépen, van neki. Ha találsz még nekem power elektronikát meg oldal idomot esetleg, tiéd a jatt:D
oks?