A haverom látta a szerelőt a motoromon. Ott ment el a házuk elött.
Elvileg egy másik Cagiva Mito Evoshoz megy, hogy összehasonlítsák.
Ilyen egy lelkiismeretes szerelő! Ha tényleg oda megy és úgy megy.
Most ezt nem irónikusan értettem.
Holnap biztos elhozom.
Amúgy legközelebb máshova viszem... .
De legalább most kész lesz a motorom.
Ma van pont egy hónapja, hogy megszorúlt az autópályán.
Na, felhívtam a szerelőt. Modnta, hogy elmegy ma egy CAGIVA MITO EVO-s gyerekhez, mert a motoromban zörög valami. . Azt mondja, lehet azért akar megszorúlni.
De holnapra kész .
Most tényleg k*rva jó, hogy sose szól ilyenek miatt .
K*cs*g szerelő!
Tegnap mondta, hogy reggelre kész a motor és felhív.
Most délután pedig látom, hogy a motorommal száguldozik itt az utcánkban (szerintem nem tudja, hogy ilyen közel lakok) és engem fel se hív!!!. Mindjárt megyek és ....
az attól függ milyen mert ahogy Motoring is írta az Avon 150-ese az bele ér a láncba nekem a 150-es Rennsport sokkal kisebb, abból simán bele menne a 160-as is
cső
jah,fasza rajta,nem kapta le a nagy szél
láttam ma ferit...
vaze,yard megállíott,mer csajjal 120al mentem, az 1ik uccán
baze,megállok,várom haverékat,nézem jönne ka yardok mögöttük,megálnak én ot álok,2en a mocin,húú mondom,most megbasznak..aztán leszáll,igazoltatottt 2heze a csávó,emlkezett rám...monya,vmi motor kurvára jött itt az elöbb,mondom nemtom ki volt...aztán nézki,h rendszámosa moci,mivel h 2en megyünk vele,ot a renszám,monta,h csak óvatosan és elment
szval nem nem let baj
Köszi a válaszokat, én is úgy tudtam, hogy 125 ccm akkor csak 11kw lehet. De milyen módszerek vannak arra, hogy a forgalmimban 11kw legyen a 17 helyett. Bármi. Szervízben adhatnak róla papírt, hogy le van fojtva 11kw-ra? Vagy múszaki vizsgánál, némi jól irányzott pénzmennyiség? Bármi érdekelne amiről tudtok
ne tudd meg én betévedtem eccer egy olyanoz hogy, sirva rohantam kifele.
az emberünk mikor kezébe nyomtam a hengert meg a dugót( én előre megvetem mert kis modositások történtek )
megkérdezte az öreg hogy milyenre fúrja.
-lötyögös vagy szorosra.
na itt kaptam ki a kezéből és futás kifele. hát azért egy ilyenpreciz dologgal foglalkozó ember hogy kérdezhet ilyet.???
és sajnos nagyon sok motort ilyen gépmühelyeek csinálnak, és ilyen szerelők.
Ja, garanciális.
De pénteken hoztam el, és vasárnap szorult meg, amikor 7000 fölé pörgettem. Tehát, ha nem lenne garancia ilyet akkoris orvosolniuk KELL.
Amúgy elvileg ez a legjobb hüvelyes akit ismer.... Akkor milyen lehet a legroszabb?
Elvileg egy másik Cagiva Mito Evoshoz megy, hogy összehasonlítsák.
Ilyen egy lelkiismeretes szerelő! Ha tényleg oda megy és úgy megy.
Most ezt nem irónikusan értettem.
Megfogtad a főnyereményt ezzel a szerelővel mindjárt be is járatja neked full gázon!!!!
Amúgy legközelebb máshova viszem... .
De legalább most kész lesz a motorom.
Ma van pont egy hónapja, hogy megszorúlt az autópályán.
De holnapra kész .
Most tényleg k*rva jó, hogy sose szól ilyenek miatt .
Tegnap mondta, hogy reggelre kész a motor és felhív.
Most délután pedig látom, hogy a motorommal száguldozik itt az utcánkban (szerintem nem tudja, hogy ilyen közel lakok) és engem fel se hív!!!. Mindjárt megyek és ....
jah,fasza rajta,nem kapta le a nagy szél
láttam ma ferit...
vaze,yard megállíott,mer csajjal 120al mentem, az 1ik uccán
baze,megállok,várom haverékat,nézem jönne ka yardok mögöttük,megálnak én ot álok,2en a mocin,húú mondom,most megbasznak..aztán leszáll,igazoltatottt 2heze a csávó,emlkezett rám...monya,vmi motor kurvára jött itt az elöbb,mondom nemtom ki volt...aztán nézki,h rendszámosa moci,mivel h 2en megyünk vele,ot a renszám,monta,h csak óvatosan és elment
szval nem nem let baj
ez nem lehet?
De elvileg jó. Legalábbis nekem ezt mondták.... mostmár nem hiszek nekik
előre is kössz
az emberünk mikor kezébe nyomtam a hengert meg a dugót( én előre megvetem mert kis modositások történtek )
megkérdezte az öreg hogy milyenre fúrja.
-lötyögös vagy szorosra.
na itt kaptam ki a kezéből és futás kifele. hát azért egy ilyenpreciz dologgal foglalkozó ember hogy kérdezhet ilyet.???
és sajnos nagyon sok motort ilyen gépmühelyeek csinálnak, és ilyen szerelők.
A 160-as guma elfér hátul????
De pénteken hoztam el, és vasárnap szorult meg, amikor 7000 fölé pörgettem. Tehát, ha nem lenne garancia ilyet akkoris orvosolniuk KELL.
Amúgy elvileg ez a legjobb hüvelyes akit ismer.... Akkor milyen lehet a legroszabb?