Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a powernél nem beömlő van hanem a kipuff nyilás.
ha meg télleg ez lenne az ok, akkor az a gépmühelyes emberke nagyon tróger.
neki álmában is tudnia kéne hogy ilyeneknél mit hogy kell illeszteni.
garanciálisban csinálja a szerelő?
basszus akkor rosszul tudtam
és mit szól hozzá a rendőr ha megfog?
így bizony!
Ez nem így van . Max 125ccm lehet és 11KW.
én ugy tudom, hogy ha 125ccm akkor lehet akárhány Kw (nekem 18 van a forgalmiba)
ha nagyobb mint 125ccm akkor kell csak lefojtani 11Kwra
Köszi a válaszokat
Majd írom mi lett az olajcsere eredménye
Na elvileg tom, mi volt a hibája:
Az új hüvelyt szarul csinálták meg, mert a power-beömlőnél (vagy hogy hívják?) a hidat szarul csiszolta és amikor kinyította power, a felmelegedés miatt felpúposodott és megszorúlt. Most csiszolnak bele egy kis ívet.
Az lehetséges, hogy így a szorulás után nem sérült semmi? A szerelő ezt mondta .
Oks köszi .
De úgy tűnik, hogy kész a motor. Már csak visszadobálja az idomokat és teszteli (tuti, hogy csak azért, hogy kihúzhassa a belét egy ilyen csodagépnek).
Elküldtem a számot a mailodra
nekem meg nincs forgalmim
Nekem is annyi van beleírva .
Eddig nem volt gond . Igaz rendőr még nem állított meg, de ezzel mentem KRESZ vizsgára és a vizsgabiztos nem szólt semmit. És az okatató is valami olyat hablatyolt, hogy ha 125ccm akkor tökmindegy már.
Szasztok!

Az a nagy problémám, hogy a motorom forgalmijában 17kw a megengedett 11 helyett. Bármilyen hivatalos megoldás érdekelne. papír fojtásról etc. Bármi érdekel amiről tudtok

előre is köszi a segítséget
Én Motul 600-asat használok,lassan megint venni kéne .
Az olajat még feljebb állítottam hagy zabáljon a rohadék,ugyhogy melegítés közben a felnim tiszta olaj
Amugy mi a helyzet?Jól szuperál a sárvédőn a matrica?
Az király!
Castrol R2! ami fullszintetikus! (ásványít ne vegyél)
Sokat gondolkoztam a MOTUL 600 és CASTROL R2 között, de a Motul elvielg csak annyival jobb, hogy nem füstől annyira és hogy nem rakódik le.
olajról jut eszembe...
a Castrol 2T olaja milyen?(TZR50be kéne)
köszi
majd meglátjuk tetszik mivel még a kereklámpás és neke mazok nagyon bejönnek, de viszont ezekben az nem tetszik hogy a váz is burkolt, mármint teljesen be van burkolva. de majd meglátjuk.
cseréljél váltoolajat, vagy öreg ami benne van, vagy nincs benne, vagy nem bele való van.
lehet kapni kifejezetten 2t/4T váltomű olajat motorkerékpárokhoz, vagy 4T motorkerékpár olaj is jó bele 10/40 es.
ami autoba való olaj meg se probáld, csak kifejezetten olyat amiben van kuplung csuszás gátló adalék.
Üdv.Szerintem a motorodnak egyetlenegy baja van,méghozzá az hogy nem melegíted.Az már más dolog hogy 1-böl üresbe nem rakod be,igaz nekem mitom van de az is ilyen.Hidegen meg váltani se nagyon lehet vele.
Vedd meg az enyém
Én már hallottam hasonló esetröl,a srácnak is állandoan folyik a telojábol az olaj,de nem tudnak neki mit csinálni(szerintem gyárilag selejt)de tudtommal ö már ugy vette és már sokmindennel probálkozott de mégis szar,a gyári meg 300ropi.
én arra gondoltam! Én úgy tudom hogy a POLINI gyárt 125-öset meg 160-asat
hát csak van
ha gyárotttak a gyárba..de a képen polini kit van,én csak azt montam
De van belőle 125-ös is nem?(henger)