Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hmmm....
van benne valami
CSak bejáratos motorral nem az igazi :D
Nah jah,ez a másik megoldás és még élvezetesebb is...
Kimész aztán nyél :D
Nekem a szerelö csinálta,de a legjobb megoldás a pörzsölő,de az biztos hogy az enyémnek sokkal erösebb hangja lett.
A kipuffot hogy kell házilag takarítani?
A kipufogó biztos jó még, tavasszal lett kitakarítva de a karbira gyanakszom,szerintem kevés anyagot kap és az is lehet hogy koszos.A motor elözö gazdája kisajnált szegényböl mindent,egy liter olaj 2500km-re elég volt tavaly.Amugy milyen lett az érettségi?
Áááá,nem szorult meg mert azota mentem vele kb 40km-tert és olyan mint volt,ugyhogy nem az a baja.
Nem tom. Búvár Kundosat játszott .
Valami oylasmit mondott, hogy csak úgy tudott egy csavart visszacsavarni.
Igen, jól járatod de minek fúrt lyukat az idomba?
Hülye szerelő furt egy kis lyukat a motorom idomjába . Mire jó az!
Amúgy már 152km-et mentem vele.
100km-en 4000-es fordulaton, néha 5000-ig.
100km fölött kihúztam 6000-ig. De ált. 4000-es fordulat alatt tartom. Néha 5000.
Szerelő modnta, hogy néha azért húzzam is neki egy kicsit, de csak módjával, hogy el ne lustuljon.Jól Jó járatom?
Helóka! van valakinek olyan mitója amit elcserélne egy Renault 19 1.4 1994 friss müszakival... fehér!! szal van valakinek müszakis mitoja 160ccm vagy nagyobb ??!!!
ödv .sziasztok cagiva primát 50 akarok venni menyire jó motor ez?aki tud néhány mondatot írni kérem írjon előre is köszi!
kösz!
Nincs :)
Csá!
A Duna Plázánál a Reno udvarban van egy bowdenes, gyorsan megcsinálják mintára, olcsó is!!!
Bazze!Defektet kaptam......
Van valakinek eladó gumi?
Help! Polinis mito hengerfej módosításhoz keresek rajzot. Ha tudja vki h honnan lehet, írjon!
hol kapok a supercitymhez kuplung bowdent?
1 fenét
Nem vagyok emberevő
KÉSZ A MOTOROM!
Megszorúlt: 2006.06.05., 20:30-kor, M5-ös 17-es km kő.
Szerelőhöz: 2006.06.12., 11:45-kor, XVIII
Elhoztam: 2006.06.30. 14:30-kor, XVIII
Motormentes idő: 24 nap 18 óra
Szerelési idő: 18 nap és 2,45 óra
Javítás: új dugó (Vertex) és hüvely
Ime a szorult dugó és hüvely:
csak azért voltam óvatos mert itt előfordul hogy az indulatok elszabadulnak
Kinek van a Kartács u.-i szervízbe Fehér Mito Evo-ja?
Csá nincs msn, vasárnap el is mennék hozzád mert naon kéne. Akkor jelezz ha okés
sürgös
!!!