Ovva intettek, hogy benzinkutas cucokat (benzinen kívül) nehogy vegyek. De ha az AGIP tényleg olyan jó akkor az zsír lenne. Mert gyárilag is az van a Cagivában a nagy szponzor.
Sziasztok!
Most vettem egy 96-os Aprilia RS-et, és úgy tűnik kellene neki egy alapos atvizsgalas. Varhatóan lesz hatsó gumi csere, a kuplunggal is van valami, az önindító sem indít, egyszóval sok minden. Ki dolgozik jól, elfogadható áron? Tudnatok ajanlami valami budapesti szerelőműhelyet? (Keveset szeretnék vele menni, mert a hatsó gumi miatt szarazon is életveszélyesen csúszik.)
Kösz a segítséget: János
tök jó a castrol(super TT-R2)+a motul is(510)semmi gond nincs velük....vannak drágábbak amik nem feltétlenül jobbak is ..shell-agip ...nem kisérletezem velük.....
Helló mindenkinek! Azt akarom megkérdezni, hogy meg ér e 8000 ft-ot egy komplett Cagiva kuplung(oldal dekni, kuplungkosár lamellával, stb)?
szerintem simán
sziasztok. szeretnék venni egy MItot, ki is néztem magamnak, csak mivel még nem volt ilyen mocim, nemtudom h megéri-e. tudnátok egy pár tanácsot adni hogy mit nézzek meg a mocin? szombatig kéne:S please segítsetek. köszi
igen akarok még egy Mito 2-est vagy Mito1-est, ami rendszámos.......
Ha mito egyest találok akkor max enyémről átrakom a villát...... DE PAPÍROS KELLL!!!
Valakinek nincs eladó????
Igazából arra várok, hogy valaki azt mondja, hogy:
IGEN, A MOTUL EZERSZER JOBB MINT A CASTROL! Vagy esetleg fordítva, hogy végre pontot tehessek a kérdésemre. Egyelőre hallotam ezt is, azt is.
okés,megdumájjuk maj a részleteket,msn ed van?most jöttem haza oszt kirről,de mostmeg mek hajdúszoboszlóra mocival,vasárnap jövök,maj akk dumálunk
üdv
Csodálkoznék ha neked nem lenne eladó Mitod
Mekkora a Mito 125 gyári főfúvóka mérete?
Köszi
Most vettem egy 96-os Aprilia RS-et, és úgy tűnik kellene neki egy alapos atvizsgalas. Varhatóan lesz hatsó gumi csere, a kuplunggal is van valami, az önindító sem indít, egyszóval sok minden. Ki dolgozik jól, elfogadható áron? Tudnatok ajanlami valami budapesti szerelőműhelyet? (Keveset szeretnék vele menni, mert a hatsó gumi miatt szarazon is életveszélyesen csúszik.)
Kösz a segítséget: János
Én minden 2T-be ezt rakom, tökéletes.
Karburátortakarítás+kipuégetés nem árthat neki.
szerintem simán
De nem haragszom
Ha mito egyest találok akkor max enyémről átrakom a villát...... DE PAPÍROS KELLL!!!
Valakinek nincs eladó????
IGEN, A MOTUL EZERSZER JOBB MINT A CASTROL! Vagy esetleg fordítva, hogy végre pontot tehessek a kérdésemre. Egyelőre hallotam ezt is, azt is.