Voltam ma Kecskeméten az Aprilia Natix-nál és ott mondták, hogy 95.000 HUF lenne a Polinis! Szerintem jó az ára! De próbálok először keresni használtan!
Elvileg előzőleg ezt a motort is valami Hungaroringen (lényeg, hogy verseny motorszerelő) dolgozó csávó szerelte .
Érdekelne . El tudod küldeni a számát? e-mail? msn?
Nagyon szépen köszi.
hétvégén ki lesz ott kisújszálláson a nemzetközi motoros talin???
hatalmas buli lesz,ossian,blues company stb stb..had ne sorojam továbbb...
én ot leszek,az tuti
köszi, de nekem azután kéne miután a primát aldtam, és az szezon után lesz, mert télen lehet me g125re jogsi... és olyan 300 000 körül kellene egy szép mito vagy 400 körül evo ha annyiért kapok ...d eez még a jövő zenéje
cagivaR
csak egy vmit felejtettél el hogy az a 20kvarna olajat nem szabad különolajzásos rendszerbe tenni, mert olyan sürü hogy nem birja az olajpumpa pumpálni.
azt az olajat csak otthon bekeveréses modszerrel lehet alkalmazni.
használtál volna R2-őt vagy motul 600 at. jobban jártál volna.
Nem volt olcsó a szerelés és 3 hétig tartott! Új hüvely és dugó.
Nekem már az is gond, ha meghúzta egy picit is a dugót! Ne mennyen tönkre ilyen hamar! Tényleg, lelki ismeretesen, szépen járattam. Mindegy, visszavittem már a szerelőhöz, aki újra megnézi.
De most már megint nincs motorom .
Nekem most Husqvarna XP kétütemű motorolaj volt benne amikor megszorult! Pedig ezt írják róla:"Kiváló minőségű olaj a nagyteljesítményű motorokhoz és megerőltető körülményekhez. A csapágy és a henger kenését kitűnően biztosítja."
Gratulálok, túl olcsó volt a szerelés? Vagy túl rövid időn belül motorra is ülhettél? Ilyenkor azvan, hogy most szépen keversz a benzinhez egykis olajat és úgyanúgy járatod tovább. jólesz ez. Ha beindíúlt akkor nincs gáz, hacsak nemlett halál gyenge, válszeg csak picit meghúzta a dugót, de nemvész, szerencséd van..
plusz még kell tuning karbi is hozzá,az van nekem ha kell