Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello! Nekem primám van és teljesen meg vagyok vele elégedve. 92-es és elég szépen húz, nem ültem még más 50-es speeden de nekem ez ettőla motortól teljesen elég. Egyébként szezon vége feleelszeretném adni, mert egy mitot szeretnék jövőre venni.
hy motoros honfitársaim!
na megszereltem a gépemet most már nem katyog .
raktunk a hengertömítésnek 3db-ot. ez nem sok egy picit?
mert nagyon gyengének érzem.
Kösszi mitogeri a segítséget belöttük a gyujtást!!
drága, fogom használni városban is picit. ottse kérik a jogsit anynira :) amúgy rendszámos. Csak legyenmár meg... nagyon reménykedem.
yaa de csak pályára lesz?? aszitem fogod használni városban is.... menniybe van ha 2005-ös?
nincsrá jogsim, pályán nemkérik, 2005-ös, használt.
zsír újat szalonból vagy használtat?? jogsid van rá?
Nem mértem sohasem, óraszerint 180 körül megy, és olyan 6-7-8 körül van százon
600rr-t.
Dadis! Mennyit tud végre a MITO amit árulsz? 100ra menny sec allat van???
Dadis.......... te is belépsz a csapatba??? Csaknem CBR-t veszel?? netán 125-öt
vagy van 2T/4T váltomű olaj. én motorexet szoktam használni( ktm be csak azt teszünk)
vagy 4T motorkerékpár olaj is jó bele, a lényeg hogy mindenféle képpen legyen benne kuplung csuszásgátló adalék.
ELADÓ!!!!!!! GYORSAN!!!
www.hasznaltauto.hu/kereso1.au...

Vigyétek!! vigyétek!! mennékk már fogallózni a Hondámat!!! :)
A váltóba gondolod?
10W40, 4T -t.
Castrol, Motul...stb mind jó. De gyárilag AGIP van benne.
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem!
Mito Evo 125-be, 1996-os milyen olajat kell tenni le a motorba??? A legjobbat irjátok!
Fontos!
Köszi!

Csá!
az evommal is ugyan ez a baj
de ennek nálam az az oka hogy a persely ki kopott a telóban és ki kellene csarélni, ezért szivárog
nekünnk is volt ilyen, beleraktuk ereszti, kész gyri hibás, kicseréltük egy ugyanolyanra és kész is.
ez miért sufni tuning! és ha a belevaló ereszti az olajat akkor mit csinálsz Dadis??
sufni tuning rulz :D kányolás magyar módra :D MEgkell venni bele a belevalót.!!
hogy feszítsek vele?
vagy nemtom de lehetne -e 2 rugót bele rakni?
Szittya! lehet nem jot adtak a boltba! vagy feszíts egy kicsit a szimering rugóján! nekem is szivárgott az újjal! mi ezt csináltuk vele és a zota jó!
CSeréld ki
Srácok ! nemtudom ,hogy miért ,de az evom szimeringje (ami tök új és gyári) szivárog ---------------mi a faszt csináljak vele???????????????????
Azért kérek érte ennyit mert nincs időm árulgatni, örülnék ha elvinnék most hétvégén vagy jövőhét elején, mert mennék lefoglalózni a motoromat.
Eladó az evod?nem sokat kérsz érte,én ennyiért nem adnám el.