Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Halljátok őőőőő nemtom mit akartam írni basszus:-))))
Ja megvan.... Valaki már polírozta fel vázát vagy kerekét (felnit) Elötte persze lekormofágozni, mert aluminiumot kéne polírozni.... Hogy csináljam..... ötletek?
Az enyémbe van tempomat mert ragad a gázom
Szar a bowden túl hosszu és ragad így van mikor hatodikba odahuzom neki elengedem és nagyon fasza
Langyos vagy tyt :)
nekem a 150 km volt a max, mert annyira ráz a szerkezet, hogy elzsibbadt a kezem:D
egyszere lenyomtam mar 1x 340 vagy valahogy igy km-t
Ma lemostam a motort.Idén másodjára
3r!k

mennyit húztál le egyhuzamba max a primával??
ha előzgetsz ha nem akkor is zsibbad... múltkor letekertem egyben 250kmt.. nem sok de ha valaki ül már az új RSen az tudja h ennek még keményebb az ülése mint az előzőé... másrészt a zsibbadás az nagyon gase :(
Sziasztok.
most szeretnék venni egy sportgépet és a mitot néztem ki. sajnos ninbcs ra sok pénzem.
menyibe kerül a fentartásuk?
hogy mennek?
megbizhatok?
sokat kell javítani?
üdv:

MóKuS
gyerekek ma láttam egy Cagiva Mito-t (125ös) (Ducati lámpásat,pirost) egy srác tolta a járdán fehér börkabátban Pomázon 14:14perckor.itt van köztünk az illető?
azért szoktam én elözgetni akkor nem zsibad probáld ki !!! hát ha ott hagyank
hát hallod a tempomat kurvajó lenne az RSemre.. hosszútávon rohadtul el tud zsibbadni a kezem, és ha vért akarok bele lehelni akkor ugyebár el kell engednem a gázt :S
Rá nézésre nem rossz elég igényesen meg lett csinálva! Meg az ára se rossz!
Jah,kiváncsi vagyok milyen lehet vele menni
Ez kemény!!! Három féle motorból van építva. Blokk az Gilera, a váz Mito, az idom meg RS!
Nah ilyet se láttam még:mito rs idomokkal Igaz elsö ránézésre tényleg rs-nek néz ki.
www.motor.hu/motor_vpage.jsp?i...
azt a hangszórós mp 3 lejátszós megoldást én egy robogóban láttam nagyon gizda volt neon meg sztem teljesen tuti lenne a mocira, elulra feltenni azt annyi, csak kültéri kell és kész is.
az én motoromnak semi baja nincs pöcre indul mindig és minden jo rajta :F
neh endurora nem éri meg me téleg mindenki ki neveti
Én is ezeket akarom, és még tempomatot is akarok és ABS-t és ülés fűtést, ja és kihagytan a xenont....
:-)))) Elöbb motorod legyen jó aztán jöhetnek ezek:-)))))
Ennél már csak az lenne jobb ha én raknék az endúróra!
én látam egy tzr-t a sár védö alatt volt és naon szép volt hiába nevtek i ako is lesz
Én is akartam neot, sőt még mindig akarok.
Aprilia RS50-emre azért nem raktam mert túlon-túl leért az alja.
De arra zöld színű került volna.
Most a Cagiva piros.... ahoz mi illik olyan nagyon?
Jah és hangszórót is akarok a csomagtartóba mp3 lejátszóval .
majd én meg csinálm
elég viccesen néznél ki sztem,speed mocin neon
mi robogóra tettünk régen,azon elment,este a városba le föl csanelni...
amúgy az aksi simán bírta, szval neked is bírná,ha télleg megakarod csinálni
nemsok speed mocit láttam neonnal,legaláb egyéniség leszel
Hehh, ezt remélem csak viccnek szántad :D