Halljátok őőőőő nemtom mit akartam írni basszus:-))))
Ja megvan.... Valaki már polírozta fel vázát vagy kerekét (felnit) Elötte persze lekormofágozni, mert aluminiumot kéne polírozni.... Hogy csináljam..... ötletek?
mennyit húztál le egyhuzamba max a primával??
ha előzgetsz ha nem akkor is zsibbad... múltkor letekertem egyben 250kmt.. nem sok de ha valaki ül már az új RSen az tudja h ennek még keményebb az ülése mint az előzőé... másrészt a zsibbadás az nagyon gase :(
Sziasztok.
most szeretnék venni egy sportgépet és a mitot néztem ki. sajnos ninbcs ra sok pénzem.
menyibe kerül a fentartásuk?
hogy mennek?
megbizhatok?
sokat kell javítani?
üdv:
gyerekek ma láttam egy Cagiva Mito-t (125ös) (Ducati lámpásat,pirost) egy srác tolta a járdán fehér börkabátban Pomázon 14:14perckor.itt van köztünk az illető?
hát hallod a tempomat kurvajó lenne az RSemre.. hosszútávon rohadtul el tud zsibbadni a kezem, és ha vért akarok bele lehelni akkor ugyebár el kell engednem a gázt :S
azt a hangszórós mp 3 lejátszós megoldást én egy robogóban láttam nagyon gizda volt neon meg sztem teljesen tuti lenne a mocira, elulra feltenni azt annyi, csak kültéri kell és kész is.
Én is ezeket akarom, és még tempomatot is akarok és ABS-t és ülés fűtést, ja és kihagytan a xenont....
:-)))) Elöbb motorod legyen jó aztán jöhetnek ezek:-)))))
Én is akartam neot, sőt még mindig akarok.
Aprilia RS50-emre azért nem raktam mert túlon-túl leért az alja.
De arra zöld színű került volna.
Most a Cagiva piros.... ahoz mi illik olyan nagyon?
Jah és hangszórót is akarok a csomagtartóba mp3 lejátszóval .
Ja megvan.... Valaki már polírozta fel vázát vagy kerekét (felnit) Elötte persze lekormofágozni, mert aluminiumot kéne polírozni.... Hogy csináljam..... ötletek?