Úgyérted, hogy egy Mito II-t az Evo-tól?
(a Mito I-et könnyebb, annak nem fordított a teleszkópja mint a Mito II.nek)
Mito II és Evot? Az idomzat a leg szembeötlőbb, meg a lámpa. Meg az evon (na nem cigánykodták le) akkor van kormánylengés csillapító. Meg úgy alapjába véve modernebb egy Evo. Csak a váz ugyanaz.
Utolsó ötletként hátha alapon.....
Csetény (Veszprém megye): Troják Zoltán 30/855-7633
Igaz ő inkább bokorugrókkal foglalkozik, de múltkor láttam nála Freccia v. Mito burkolatokat, lehet, hogy felnije is van.
Nézd meg a motor.lap.hu oldalon a motorbontókat.
Haverom a volt mitómba valamilyen vas boltba vett 1 méter bowdent levágta ami nem kellett és a végére tett diót.az előnye hogy olcsóbb mint a gyári,a hátránya pedig hogy jobban nyúlik és nem vmi tartós
Békéscsabán van egy nagyker tlon megrendeled és GLS-sel elhozzák neked!!!!OTT BIZTOS VA ÉS RÁADÁSÚL NEM IS DRÁGÁN!!!!!!!!!!!!!!!!!!============www.italmondo.hu========V AGY=======================tel:66/437919________ITT BIZTOS VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én tegnap vettem 100ft!! 1.5 mm-es bicóbowden
meretre vágtam és egy csokibol lefaragtam az egyik oldalát és azt csakvaroztam rá a bowdenre és beletuszkoltam a gázkarba
köszi a segítséget !! 10ezer-ért tuti h nem veszek mert hülye azért nem vagyok de valahogy megprobálok bowdenessel csináltatni!!tegnap 4 órátol fél9-ig a köcsög bowdennel szenvedtem mert megprobáltam sufnizni most működik de szerintem nem lesz tartós és ezért szeretnék valami jobbat belerakni!!
(a Mito I-et könnyebb, annak nem fordított a teleszkópja mint a Mito II.nek)
Mito II és Evot? Az idomzat a leg szembeötlőbb, meg a lámpa. Meg az evon (na nem cigánykodták le) akkor van kormánylengés csillapító. Meg úgy alapjába véve modernebb egy Evo. Csak a váz ugyanaz.
Lesznek még videók?
Mennyibe vetted az evod?
tényleg amúgy honnan lehet megkülönböztetni az átépítettet a valódi evoról?
Dugó 24.500 Ft.
Hüvelyezés pedig 20.000Ft
+ munkadíj (kb. 8.000Ft)
és 4 ágúval (2000-től (6 sebességes)) adták ki. De nem biztos az évszám
Jövőhét péntekre lesz kész a motorom!!!! ....Elvileg....
Új hüvelyt kap. És dugót (vertex).
B*** m**, 1 hétig állt a motorom és így kb +3 htig lesz szerelőnél. Az majdnem egy hónap!!!!
Utolsó ötletként hátha alapon.....
Csetény (Veszprém megye): Troják Zoltán 30/855-7633
Igaz ő inkább bokorugrókkal foglalkozik, de múltkor láttam nála Freccia v. Mito burkolatokat, lehet, hogy felnije is van.
Nézd meg a motor.lap.hu oldalon a motorbontókat.
msn ed nincs,ott megdumálnánk a témát...csere nem érdekel,van 1 32es karbim,160as polini hengerhez,meg polini henger,persejezni kéne...
írj,üdv
lehet megrendelem
Na most komolyan nem tudtok motorbontó telszámokat???
meretre vágtam és egy csokibol lefaragtam az egyik oldalát és azt csakvaroztam rá a bowdenre és beletuszkoltam a gázkarba
NA VALAKI BONTÓ CÍMEKET VAGY FELNIT???? PLS FONTOS....