Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dáki!
úgy tudom hogy a gyári zsír új 10ezer körül mozog.ez nem tuti
Honnan tudok gázbowdent szerezni és mennyibe kerülhet ?? valaki esetleg tippet ?
kösssz, hívam, de most adta el....
NA valakiiiii,:-)))) csak van egy db
Sztem senkinek
Csaba!

Egy hete én is így jártam, csak én egy kátyúba futottam bele sikeresen. Elrepedt és eldeformálódott az első felnim. Próbáld meg a polgárdi motorbontóban, én is ott vettem a felnimet, szerintem van Mito-hoz is cucca.
20/9450-610
HHHHHHHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ cagivaR: bazd le a kuplungfelöli blokkot és élítsad be!!!!!!!!!!!!!(a csavart)
kinek va 48 LE-ős EVO-ja -------------------JAGYON DÚÚÚÚÚÚÚÚÚRRRRRRRRRRRVVVVVVVVVVVAAAAAAAA-------MI?
Hello! Nekem van egy dell"orto 28-as eladó. Hívj fel: 06702831174
Sziasztok!
Tegnap gyakoroltam egy parkolóban, má leért térdem életemben először, kicsit tulzásba vittem és annyira bedöntöttem, hogy elkezdett eleje és hátulja is csúszni, megijedtem felegyenesítettem és persze váletlenül a gázt tövig húztam és átugrattam 3 geci nagy járdaszegélyen..... hangja brutális volt...
,,Szerencsére" aszem csak a felnim sérült, amúgy ez Visegrádon volt, onnan lyukas gimivak jötem Pestig éjjel, egy benzinkútnál vettem defekt javítót ilyen spralyt, belefújtem, amikor láttam, hogy ömlik ki ez a szar a felnin, felnim ketté repedt........
SZÓVAL A LÉNYEG NINCS-E VALAKINEK MITO 2-ESRE (FORDÍTOTT TELÓSRA) ELSŐ FELNIJE??????
VAGY ESETLEG BONTÓK SZÁMÁT IS ADJÁTOK PLS!!!! KÖSSSZ!

ÜDV.: Csaba
szégyen,de nemtom millen moci dobog az sp2-d be,megírod??
Az zsír az Sp-vel ugy kanyarodok be az utcánkba (kicsit motogp-sen) h 1-es kicsit ledöntve kanyarból kifelé belekuplungolok power kivágja a seggét nyél ellenkormányzás gyors kettes és mégjobban keresztbeáll

A legjobb amikor esik az eső multkor 3.-ban 90-et mentem keresztben letett lábbal nagyon brutál volt ott 2-es végéig csak ide-oda dobálta a seggét aztán 3-as ban sikerült kicsit megfognom és keresztben mentem kemény volt
Több mint valószínű olajcsere kéne neki. Gondolom melegen már jobb a heyzet, csak hidegen ugrik olyan nagyot...

De még jobb lenne, ha szétszednéd a kuplungját, akkor látnád mi a helyzet. Csak olajpumpa le, váltóolaj le, és cupp már lent is van az oldala.
Haverom még nem mert átülni a CBR125-jéről a Mitómra. Érezhető az a kb. 15Le különbség
160-as hengerrel így megy... király!
NEKEM:
1. 40km/h
2. 65km/h
3. 95km/h
4. 120km/h
5. 130km/h
6. 140km/h
7. 150km/h
(ilyenkor még nem forog bele a piros tartományba a fordulatszámmérő)
Szerintem át van tételezve....
Emberek ma teszteltem be egy 160-as mitot 1-be ugy tette kifele a seggét h rémiszto volt is direkt mondta a gazdája h huzassam és 1.-be 60 2-be oan 80 köbö
csak kisuccátn mentem szinte de nagyon megy..... a kis cbr hez képest............ nah de tényleg jo gép és sok sikert mindenkinek hozzá! balesetmentes Vezetéstt!!!!
KINEK VAN 1 GYÁRI MITO KARBIJA????????
KÉNE 1 SÜRGŐSEN,ÍRJATOK!!!!
THX
KP RA VAGY POLINI KIT RE KARBIVAL,A HENGERT NIKASULOZNI KELL!
HELLLP,SÜRGŐS!
Hangot nem lehet feltölteni?
Szia!
Megy-minden okés vele
WD-40-el befújtam a csatikat és megjavult
Most nem nyúzom annyit mert tanfolyamra járok de míg nem íratkoztam be addig minden nap használtam!167 a vége óra szerint (ez állítólag 155körül van igazából)
Meg vagyok vele elégedve mert amit próbáltam korábban futurát az alacsony fordulaton kevésbé volt nyomatékos.Találtam Pesten egy tutijó szerelőt és mindent átnézettem vel,szal minden oké köszi
Ha esetleg valakinek olyan szerelőre lenne szüksége aki valóban ért is hozzá akkor tudok ajánlani 1et!!!
Azt a *****!
Már egy hete szerelőnél van a motorom, és eddig csak a hengert szedték ki és vitték újítani.
Még azt se tom, hogy hónolják-e vagy hüvelyezik!!!
Pedig múlthéten a szerelő mondta, hogy mára meglesz a dugó és a henger, ozt holnapra (max. szerdára) össze is rakja!!!
Pedig pont most jött el az a **** szép idő!!!
De ez a lamella miatt van nem???
betti /scoefield/
mi van már az AF1-eddel?
megy már rendesen? miért nem indult?
Ne gyere mert közbe jött valami és most nem foglalkozom a motorral
Sorry
125köbcentis a motor de nicns rajta rendszám ezért kismotorként van használva
50 papirral...jelen esetben az 50es papir az adásvételit jelenti
yz-m kereke meg elfordul amikor berakom egyesbe..ha olyan a talaj
minek kivenni lámpánál?
én kurva ritkán veszem ki üresbe...
lámpánál jó mulatság...