Én jelenleg Selénia Power Race 2T használok 3500 papír full szintetikus... Én azt mondom ami a Fiat, Lancia, Alfa Romeo, Maserati modelljeinek gyári olaja az nem lehet olyan sz@r.... Mellesleg mennek vele a motovb-is 125-ben a Derbik asszem.
Az egyik legjobb. Csak itthon elterjedt dolog sztárolni a tömeg-olajgyártókat nagy nevekkel, pedig ők jobbára üzemanyageldásból élnek nem a kenőanyagok fejlesztéséből. Amúgy a www.igoloil.hu oldalon minden infot megtalálsz.
Árak pl:
IGOL Propuls Racing STS 2T - full szintetikus, észter bázisú, (kék) 1L 2480Ft
IGOL Propuls Competition STS-R 2T full szintetikus, észter bázisú (piros) 1L 3480Ft
Láncspray közepes tapadású, gyűrűápolós 400ml 2450Ft
Láncspray nagy tapadású 500ml! 3000Ft
Most tudtam pontosan mi is van a Mitommal: Megszorúlt, de rendesen. És az a cinkes, hogy ilyen hengereket csak 5-ször lehet felújítani (rétegeket lecsiszolnak) azon felül újra kell hüvejeztetni. Nekem pedig már 4 réteg le van szedve most jön az 5., de lehet hogy annyira megszorúlt hogy az az egy réteg leszedése se elég (1.000Ft lenne) ezért újra kell hüvejeztetni (20.000Ft), de ez csak holnap derül ki.
Új dugó mindenképp kell (24500Ft a vertex, eddig is ilyen volt benne). Jövőhétre, ha minden jól megy és elég cska azt az egy réteget lekapari, akkor már meg is lesz....remélem
A kiskunhalasi bontó számát ugyan nem tudom, de Csetényben (Veszprém megye) elképzelhető hogy van. Tel.: 30/855-7633 /Troják Zoltán/
Van Cagivához is alkatrésze.
na..problem a megoldva.. jogsit megszerzem a nyár folyamán..csak elragadott a hév..h nem uyg megy a freccia,ahoyg kellene.. de egyx karburéálás megoldja a problémát..:)
jövöre meg segitenek szülök és vezsek egy 3-4 éves rs-t v mitot..
A 125-ös Super City-ben Mito blokk van. Forgalombahelyezés? Hát ezt most passzolom. Szerencsére 3 éve volt utoljára ilyen problémám. Azóta kicsit megváltoztak a dolgok, de biztos van itt olyan aki tud neked ebben segíteni.
Tetszik a motorod!
Huhuhuhúúúú...ma majdnem szívinfartust kaptam...megtudtam mennyiért hoznának a gépembe önindítót...90 000 Ft:D:D a motor nem ér annyit(na jó de...)úgyhogy addig is keresek valami használtat ha találok bár csekély az esélye. valaki nem tudja a kiskunhalasi bontószámát?
A gyári kipuja nem szétszedhető, az egyben van. A Gianellit szét lehet kapni, amikor hozzám került kapott bele új gyapotot, meg a benne lévő kis perforált cső is átesett egy alapos pucoláson, de még így is elég hangoska. A gyárinak nem tudom milyen a hangja, mert amikor megvettem már ez volt rajta. Sajnos még nem találkoztam más Super City-sel, így nem tudom milyen a gyári kipu hangja.
jaja latom tettel ra hatso laptamaszt is. az nekem is kellene. Mivan azzal a masik kipufogoval? lehet erdekelne mert az enyembol kiszedte az elozo tulaj az uveggyapotot es olyan hangja van mint a raketanak. Bar nem tudom lehet masik dobbal csokkene a teljesitmenye is nem?
De az Agipok is agyon jók régen olyat használtam.
Árak pl:
IGOL Propuls Racing STS 2T - full szintetikus, észter bázisú, (kék) 1L 2480Ft
IGOL Propuls Competition STS-R 2T full szintetikus, észter bázisú (piros) 1L 3480Ft
Láncspray közepes tapadású, gyűrűápolós 400ml 2450Ft
Láncspray nagy tapadású 500ml! 3000Ft
Most tudtam pontosan mi is van a Mitommal: Megszorúlt, de rendesen. És az a cinkes, hogy ilyen hengereket csak 5-ször lehet felújítani (rétegeket lecsiszolnak) azon felül újra kell hüvejeztetni. Nekem pedig már 4 réteg le van szedve most jön az 5., de lehet hogy annyira megszorúlt hogy az az egy réteg leszedése se elég (1.000Ft lenne) ezért újra kell hüvejeztetni (20.000Ft), de ez csak holnap derül ki.
Új dugó mindenképp kell (24500Ft a vertex, eddig is ilyen volt benne). Jövőhétre, ha minden jól megy és elég cska azt az egy réteget lekapari, akkor már meg is lesz....remélem
Rég hallottam felőled! Milyen a gép? Átírás?
Nem tudok véletlenül mitohoz kapcsolási rajzot szerezni, mutatni, küldeni?
Van Cagivához is alkatrésze.
jövöre meg segitenek szülök és vezsek egy 3-4 éves rs-t v mitot..
Tetszik a motorod!