Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

NEm tudja vki hogy a Primának kb hány literes a tankja?
Szia Fireball. Valóban nem jártam még itt, ma reggel regisztráltam magam. Egy Cagiva Mito-val tekergek.
téged még nem láttalak itt
mien mocid van?
Ahogy mondod Peterman, tegnap már én is jobban felöltöztem, mint máskor.
Mitosok, mondjátok kérlek, ti is kb. 2 hetente cserélitek a hátsó izzókat?
Szép napot, jó motorozást...
na már süt a nap ebből még ma motorozás is lesz
a mitot 330-ra tettem fel mindenhová IRÁNYÁRKÉNT..
csombek te mész a pöpnapra? mert mi lehet megnézzük
hát halljátok nagyon gyenge nyarunk van!!!
nyáron este még pólóban kellemes motorozni most meg tegnap (elivileg már jó idő volt) már dzsekiben is fáztam. Sz.r az egész
Sziasztok ! Reggel nagy nehezen bebootoltam, kinéztem az ablakon, és hányingerem lett. MÁR MEGINT ESIK !!!
Persze hogy van az adataimnál benne van
és NAGYON KÖSZÖNÖM
Neked van msn-ed? Azon el tudnám küldeni. Mert úgy nézem neked kereklámpás mitod van. Ahhoz is megvan a könyv.
Persze hogy el tudom küldeni. Mi msn-en már beszéltünk valamikor. Úgyhogy ha nem töröltél ki akkor ott vagyok a listádon. Ott elküldöm
szép a mito-d! pont azt néztem hogy haveromé is pont így néz ki, mármint a maricázás (nem gyári), meg a kipszi is! mennyiért árulod?
azttaaa...jó lenne ha lenne nálunk is a közelben valahol egy reptér, de nincs
vasarnap repnap, szoval ne akkorra idozitsetek :)
úgy látszik országos a szar idő mert nálkunk is már tegnap óta esik folyamatosan.. ezzel fejbelőtte a mai programunkat haverékkal mert mentünk volna a reptérre és csináltunk volna videót is...
na demajd még kiderül mi lesz délután meg holnap is nap lesz
itt is esik az eső
Nálunk meg olyan szar idő van hogy még a bicajt se szivesen tolom ki nem hogy a motort.(tolnám ha lenne jogsi...)de a bicajt muszály lesz,megyek angolra
Hi!
Nálunk már megint esik ez a qrva eső.
vki még nagyon régen emlitette h van freccia c12höz szervizkönyve..
Csak érdekességképp, el tudod nekem is küldeni?
Msn-ed van?
Az nagyon jó lenne remélem abban benne vannak ilyen adatok is
Az is
A 1994-es Mito Evo-s szervízkönyv van meg neked?
Nekem van hozzá szerviz könyvem ha kell. Bár nem magyar
Valaki meg tudná nekem mondani hogy mennyi olaj kell a Mito elsö teloba (nem felforditott)meg a hátsóba mert sehol nem találok hozzá leírást.
Ha esetleg van valakinek leírása azt szivesen meg köszönném vagy valami robbantot rajz a blokkról !!!!
Jó kis videó.
Én is csináltam a cagiva mto evommmal, de nem sikerült elraknom .