Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a videókban moci néven fut
moci
nincs video hogy kell flrakni
csá mindenkinek hazafelé készítettem eg KIS videot.azt hittem rosszabb lesz de csak rövid lett meg alig láttam az utat
Nem haragszom nálam közlekedési eszköz az autó,volt zsigulim is vagy 10.Nem ölök milliokat autóba mert nincs értelme.Mi a jó autó/motor?Fiatal/gyors/drága-sajna többek szerint igen,szerintem napi közlekedésre az 500eFt-is lehet jó(nem keleti és nem drágább fenttartani mint 1 -5milást)Szerintem .....
A gyárinál nincs igazán jobb dugó.
átmérőt kell nézni mm-ben...
öö hm.. Forza due tempi! !!! béke emberek ... nekem a patika simo megmarad az örökkévalóságig..pl tökjó vele csapatni néha 1et a városban.. döntögetni a PLuss parkolojában..stb v ha vmi gáz van a nagyobbikkal akkor azért ki tud húzn ia sz..ból ...a másik szempont h ha a bele is lóg ki ,elvisz a világ végére:)
Jah, és nem tudjátok, hogy milyen paraméterei vannak egy ilyen dugatyúnak?
Ire mérik ezt? anyag? márka? stb.
köszi.
most párhuzamosan folyik ugyanaz a beszélgetés a rs 125-ön is
Inkább csak ide írok.
Szóval, sporólni egyáltalán nem akarok. Inkább költök többet, csak legyen jobb. Gondoltam van a gyárinál jobb is (vertexet és proxot ajánlot egy haverom).
motoring: sztem gyári dugót vegyél bele az mindennél jobb. De tényleg az egyik legfontosabb alkatrész ezen nem szabad spórolni!!!!
Chevy: jo most ne haragudj rám de mezt kell mondanom mert igazából nem értem miről beszélsz!!??
Annyira nem lehetsz öreg Nemtudom te hogy vagy vele én imádom a sebességet, a benzingőzt , az égett gumiszagot, imádok gyorsan menni , odavagyok a jó autókért/motorokért ja és szeretek ahogy a német is mondja "prunkvolles" életet folytatni.Ennek az alapja egy jó autó ami bír menni is meg egy gyönyörű moci. Én nem tudom h te mit szeretsz de ezek alapján amit eddig írtál akkor neked való egy Lada mert minek x-milás autó mert az jasszozás, meg köcsögölés meg minek nagy motor mert az is csak jasszozás ne haragudj de nem vagyok kibékülve az ilyen nézeteket valló emberrel. ha megteheti valaki akkor miért ne járjon jó autóval/motorral?? Most sem értesz egyet??
Most hogy nincs mitom, simasonnal járok mindenhova. Igaz lámpa nincs rajta és a fék is elég tré, de többen megcsodálnak vele az utcán (lehet azért vezsem észre mert 60-al megyek). Igazából nem értem hogy most miről szól itt a vita, de nem is nagyon érdekel. Mindenki csinálja azt amit akar .
(Különben a csajok gyakorlatban nem gerednek annyira a motorra, mint elméletben.)

U.i.: Milyen dugatyú kell a mitómba????
akkor jó horgászást neked
sok halacskát
Emlékszem
NO!Csalódást kell okozzak
Az barátnőm msn-je van ott.Anno még Dadisnak írtam ki mert majdnem bizniceltünk
Nem az. Már eljátszottam ugyanezt.
scoefield!..te amúgy lány vagy? Már bots ha nem így van csak az email címedből következtetek..
ne érts félre nem nézem le a keleti csodákat de azt én se sirom vissza (na jó P20 jöhet-csak ha nosztalgiázni támad kedvem ).Pl:1 dt 125 megbizhatobb/jobb mint 1 etz250. Bocsi ha valakinek van(jóóó motor )...
tudom hogy így van ..de ez most olyan dolog hogy én is sokái gmeg akartam tartani a szimómat hogy majd azért használom néha..de mióta megvan az új azóta nem igen ültem rá szegényre sőt..haverom ideadta a 250-es sor4es banditot és azóta már az álmokat szövögetem..
de valaki nem vágyik nagyobbra mert városban tökéletesen ki lehet forgatni egy 6-7 sebességes sportmotort és nincs is szükség nagyobbra..és ezt én tiszteletben is tartom!
Ez olyan dolog hogy, a nagyobb motorosok se nézik le a "kicsiket"..mert egy nagy közösségbe tartozunk ..és mindenkinek jól esik sztem ha megy egy (pl) Busa és int a gazdája ...
Tényleg!Ma este ki garázdálkodott egy fekete Mitoval az Etele térnél?
Ennyi erővel énis mondhatnám, mert voltam fent ringen, és kaptam kölcsön egy 05"-ös 600rr-t,, mentem vele kb 35kört, és akkor utána már ne üljek vissza a mitora? háááát nemtom, nemvolt rossz visszaülni rá, azért tetszett, mert a nagy után mégjobban ki tudtam motorozni,, vagyis igyekeztem. Jó fura volt visszaülni, hogy kanyarból kifele nemkellett küzdeni az életemért, hogy rajtmaradjak a motoron...
Én bukósisakban csajozom
Te biztos én vagyok a hülye,de nem értem (tudod öreg vagyok/szeretem a kis motorokat is/nem kellene 3 ajtos autó+nem ölnék x milliokat autóba/motorba csak mert az a trendi...stb)
És akkor most emlékezzetek vissza,hogy mit írtam a betűharcoskodásról
Szal ne legyen vita tárgya-részemről lezárva!
Reggel megyek horgászni! (inkább erre reagáljatok)