Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az szomorú.
Remélhetőleg más hiba nem lett.
Mégiscsak megszorúlt?
35.000- től indít kb.
Jah, és hova érdemes vinni?
(Budapest és környéke)
Már eladtam egy hete a DNA-t, meg a mitot, meg a Pitbike-ot, szal most csak a runner van, de azse sokáig..
Egy besült motort mennyibe kerül megcsnáltatni?
(Fel kell asszem fúrni és új dugatyú)
hogy birja a kiképzést a dna-d?
nem is küldtél vidit rolla
Alsóörs?
Csúnya :D

u.i.: Csaba,, nincskedved lejönni szombaton füredre a felvonulásra? MOst éppen egy runner 180-am van, azzal fogok menni :D
Na Lamborghini narancsba milyen lenne a mitom?
Szerintem meg tök zsír!
Mi a gáz vele,tök igényesen megvan csinálva?
Hááát nemtom, szerintem halál ratyi ez a mókolás
Szia itt Félegyházán van egy jó mociszervíz gondolom Pesten is van hasonló
Kemény az a Mito szép ez a Lamborghini fényezés.

Safee: senki nem mondta h gyári cucc a D.I.D. lánc meg a Sparco meg az összes tuningcucc...
Azért annyira senki sem hülye sztem. Egyébként még mindig nem adtál választ a kérdésemre okostojás akkor most melyik a jobb lánc??? Az o-ringes IRIS vagy az Mz-re való szoci lánc? Mert állítólag a drágább se jobb sőt még az a szar..... Ja és ezek a tuningmárkák pont azért külömböznek a gyáritól mert valamibe jobbak mint a gyári azért veszik meg az emberek.... És azért drágábbak mert jobb anyagból készülnek ,jobban ki vannak fejlesztve,jobb a hatékonyságuk...
Szép, csak olyan "üres" a hátulja. (a hátsó keréknél)

Ez jó kérdés.
De szeritem OK lehet.
Ez olyan középárfolyam. Tudod egy motor értéke nem attól függ mennyit kérnek, hanem attól mennyit adnak érte.
Ezen az áron v. szinű el lehet adni.
Kívülről szerintem is geci jól néz ki, az ára sem vészes.... Mi a baja?
elég jó
Őrült Spanyol !!!
De nagyon szép!
hirdete skod

bocsi...
hirdetese kod

A link ezen részéről vegyétek ki a szóközt. Nem tudom miért ilyen szarul illesztette be.
AZTAKUURVA

http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdete skod=637638&command=ugras&screenwidth=1024
Valyon honnan?
Ismerős ez a motor.
Bocsi én a fiamról beszéltem, de látom te a bratyeszról.
Mégegyszer sorry!