íEz igy van csak ezzel tudod az a baj ha egyszer kipróbálsz egy jobbat akkor már nem nagyon akarsz majd visszaülni a régire
Ez ugyanaz h van egy 1.2 motorral felszerelt autóm és veszek utána egy 1.6-at és járok vele hidd el nem fogom visszasírni az 1.2-est mivel az 1.6 sokkal erősebb,dinamikusabb stb.
Ja és én nem "májerkedésre" használom a motort nem járok vele csajozni meg szórakozni sem arra ott az autó...
Nyugodt lehetsz nem vagyok olyan balf@sz meg csunya sem h ne tudjak akármilyen csajt felszedni nem kell nekem ahhoz motor.
igazat adok mert mindenki saját maga dönti el hogy mit vezet..és nem hinném hogy egy 125-ös annyira gáz lenne...
Amíg nem próbáétál ki mindent addig nagyobbat akarsz..aztán úgyis megtalálod az igazit
Figyelj nekem megvan már három éve lenyomtam vele elég sokat és már kevés már nem félek tőle.... Tudod egy idő után azt veszed észre h kikanyarodsz valahonnan egyből szembesáv és előzöl és csak forgatod-forgatod ami hosszútávon ezeknek a "kis" motoroknak nem igazán tesz jót!!! Úgyhogy nem akarom szétkurni már inkább eladom mielőtt szétpörgetem szerencsétlent....
Persze a teljesség génye nélkül készült a losta a 3 ajtós verdákról még nagyon sok jó autót kihagytam csak az a 10sec alatt ez jutott az eszembe
Na erre mondom én májerkedésre alkalmas dolgok felesleges,röhögjön ki nem szarja le magamutogatos,+játszos ország.Ha valakinek az számit ki/hogy néz rá az HÜLYE....
Jahh és az Integrát kihagytad
Komolyra fordítva a szót:Nem hiszem,hogy korfüggő lenne de te tudod.
Ha te úgy érzed,hogy neked ez már nem nyújt élményt akkor ámen DE ne álltalánosítsunk.Nem mindenki a mások elismerő biccentésére vágyik mikor elmegy motorozni.Én magamnak szoktam örülni Ha meg másnak erről esetleg más a véleménye akkor az az ő baja!Amennyiben ezt nekem szóvá is teszi akkor már gond van
Nekem bejön és nem veszek nagyobbat
2 oka van:
1.:A BMW-m leeszi a gatyám&nincs pénzem nagyobbra
2.:168cm vagyok és nekem még erről is alig ér le a lábam
Elvileg komoly felnőtt férfiként nem fogok "gyerekmotorral" mászkálni mert tuti kiröhögnek....
ehhez csak ennyit tudok mondani nem is értem hogy nem látod át ezt a dolgot...
3-ajtós autó??? Hát lehet hogy egy Civic Type-R, vagy egy Alfa Brera, Stilo Abarth , 3-as coupé BMW annyira nem megbotránkoztató és csóringer autó nem??? Ne legyél már te is hülye gondolkozz egy kicsit...
Szánalmas dolog a betüharcoskodás,lassan már rájöhetnétek..!!!Ha valaki beszol motorra kell pattanni és jól szájbavágni,nem pedig itt birkózni!
125-ösöm van és elmúltam 25éves!Akkor ez most szánalmas és ciki Joe-z???
Mi van még ilyen?Pl.25 év felett ciki a kétszobás lakás,vagy a 3ajtós kocsi???Ehhhh.....
havernak volt tavaj 1 gilera rtx enduroja,90ezerér vette,de az oan jó álapotba volt,hogy oat nemsokat lácc..minden fasza volt rajta,block tökéletes,gumik,lánc minden jó volt,festés is,semmi gány nem vollt rajta...kinn ált egész télen a nagy fagyokba,esőbe,hóba,haver odament,rugott 1et,és már indult is...és 90k ért vettte,kurvajó moci volt,én is mentem vele...monyuk külföldről hozták a mocit,onnan,ahol nem divat a gányolás...
Hát az biztos h nem nyultam hozzá de nem is lett rajta gányolva semmi!!!!!
De nem érted miről beszélek!!!! Azért rühellem a gányolást mert az én motorom is olyan volt h mindenki ráüllt és csak a fasz@t tépte aztán amikor kellett volna rá költeni a nagy "szakik" összeültek a fészerben és gányoltak csak jó ócsóért megússzák a dolgot!!! Én amikor megvettem rá 1 hónapra szétrepült alattam a dugó kanyarban 110-nél (és miért azért mert utángyártott volt) nem volt kellemes érzés és után aelhatároztam h csak GYÁRI illetve márkás cumó lessz beépíve bármi lessz. Leszarom baszki mi mennyi én akkor tudok nyugodtan menni vele ha tudom g minden rendben van. Nem spóroltam semmin és most egyben van a gép de ez sajnos sokba került mert visszamenőleg amit a barmok szétgányoltak azt nekem kellett kijavíttatnom! Egy példa letört kuplungkar helyett raktak rá Mz kart...pfffffff most őszintén NORMÁLIS az ilyen ember??? az összes aki ilyet csinál megérdemelné h jól szétverjék az agyát a baromnak.....
Szerintem ezt a "parasztéknál"dumát nagyon gyorsan fejezd be! Apám több mint 20 éve autószerelő, nem ragadt le az alapoknál, folyamatosan haladnia kell a korral. Bátyám autóelektronikai műszerész. És mindketten folyamatosan tanulunk a fatertól, meg persze az élettől.
Úgy hogy ne parasztozzál itt kisgyerek, ugass bele abba, amihez értesz is!
Mire van ekkora arcod? Vettél egy összegányolt motort, elvitted a szerelődhöz, kifizetted, és mindjárt tele lettél tapasztalattal? Ezt nevezem.
Te mit csináltál meg rajta? Te is annyit értesz az egészhez, hogy rá kell ülni és húzni neki, de azt nem tudod, hogy mitől egy egy motor.
Jolvan okostojás teszed itt a hülye fejed azt még életedben nem volt egy normális motorod sem...
Most sincs ha jóltudom.....
Nem kéne hasonlítgatni Mz-hez az Sp-m baszki semmi közük egymáshoz... Annyi van az Mz neked való mert azt lehet jól gányolni,nálatok parasztéknál falun úgyis az a menő
Dehogy. Nincs belőle gáz. Csak hengercsere, a motorszám ugyanaz.
(néhány hengerbe bele van ütve, hogy mekkora, de a kutyát nem érdekli, észre sem veszik )
Anno raktam össze havernak egy Gilera RX-et, víz nélkül meghajtotta a gépet. Vett hozzá 5.000-ért egy döglött 180-as hengert, kapott új perselyt+dugót stb. Elég jó lett a gép.
"azért drágábbak mert jobb anyagból készülnek ,jobban ki vannak fejlesztve,jobb a hatékonyságuk"
Azt hiszem én most szépen elvonulok és leszopom magam...
Ha szerinted ezek a gagyi tuning lószarok jobbak mint a gyáriak (pl. Remus) akkor azt hiszem nincs mit mondanom a továbbiakban.
Egyébként egy szóval nem mondtam, hogy a gyári nem jó. Csak van olyan dolog, amiben egyszerűen hülyeség megvenni, mert az utángyártott többszörösébe kerül, és nem hosszabb az élettartama egy perccel sem. De majd biztos jól le fogod teremteni a szerelődet, amikor az autódra nem a 130.000 Ft-os automata szíjfeszítőt rendelte meg, hanem a 17.000 Ft-os utángyártottat, ami ugyanannyit elmegy...
Az MZ pedig 3-szor olyan erős mint az SP02-d, ha ezt akartad hallani/olvasni...
Ez ugyanaz h van egy 1.2 motorral felszerelt autóm és veszek utána egy 1.6-at és járok vele hidd el nem fogom visszasírni az 1.2-est mivel az 1.6 sokkal erősebb,dinamikusabb stb.