Köszi! A (kórház)zöld színű váz- és felnik gyárilag ilyen "érdekes" színűek. Az elején nekem sem tetszett, de túl nagy munka lett volna a vázat is átfényezni. Már megszoktam! A kipufogó szintén gyárilag ilyen "kétcsövű", de ami most rajta van az Gianelli (de megvan az eredeti is). Legalább már messziről meghallanak. (kicsit hangos)
tegnap rájöttem hogy miért katyok a gép.
pff
utogyujtása van de nagyon
egy cagiva gurulást mostmár beejthetnénk mi is már mindenki szervezkedik mi meg 1 személyes gurulásokat tervezgerünk.
én tegnap egy haverommal gurultunk de sokkal jobb volt mint egyedül.
igaz legurultam vasárnap Tápioszelére de nagyon untam már a végén.
eggyütt egy 250km-ert le kellene durrantani.
ha vkinek van kedve irjon
dudus
Ezzel csak az a gáz, hogy erre a motorra már kötött biztosítást. A biztosító nyilvántartásában már szerepel egyszer a Freccia váz- és motorszáma. Még az kéne, hogy a nyakába varrjanak v.mi biztosítási csalást!
Ha meg komolyan gondolja a jövőben is a motorozást tényleg a jogosítvány megszerzése az egyetlen célravezető megoldás. Tudom, hogy nem olcsó sajna, én még 5 hónapig fizetem az "A" kat. részleteit. De nagyon örülök, hogy végre legálisan motorozhatok és nem kell állandóan attól rettegnem, hogy mikor akarnak igazoltatni.
Vagy, csak csavarozd le a rendszámot, csinálj egy adás-vételit 50-esként egy haveroddal azt biztosíts és kész. Sokkalta olcsóbb így:D. És a papírok is megmaradnak
De a jogsi megszerzése tényleg tisztább. Mondjuk 60.000FT
Minek vettél rendzsámosat, ha nincs is jogsid (és nem is tervezed hogy lesz).
Szerintem jobban tennéd, ha inkább megtartanád a rendezett papíros motorodat, mint, hogy vegyél egy 125/50-est. Ha kiderül a turpisság sokkal jobban megütheted a bokádat! Így legfeljebb "csak" a jogsi miatt piszkálhatnak, de a motor tiszta. Ne fejlődjél már vissza! Inkább szerezd meg a jogosítványt!
Köszi, de az a baj, hogy 2 fogaskerék kuka:( sőőőőőt az 1iket tartó cucc le is van törve...szóval ha ezt meg tudják csináln iaz csoda sajna így vettem a motort, de próbálok majd vele valamit csináltatni ha nem sikerülszerezni...azért köszi!
Ezt ma találtam magamról egy fórumon ::::::
Tegnap kb. este 9 körül gurultam haza kocsival a HRingről, amikor a Hungária körúton megjelent mögöttem egy piros Cagiva Mito. Tök nyugisan motorozott a srác, még akkor sem előzött, amikor kicsit kijjebb húzódtam a sávban, hogy elférjen. A piros lámpánál mellém állt, a 3. sávba meg egy igazi aszfaltszaggató csoda, egy szénné optikai-tuningolt, 2 kipufogós Fiat Punto. Valamit pofáztak a Mitos srácra, aztán álló helyzetben elkezdték leszabályzásig küldeni a Puntot (1,2 16V !!!). Titkon szurkoltam, hogy a kis 125-ös alázza porig a Sportivo Lusso GT-t. Zöld... A srác 2-t váltott és már az Árpád hídnál járt. Ami a szomorú, hogy a sperma puntós, amikor látta hogy a szaros szutykának semmi esélye a kis motor ellen elkezdte szépen áttolni a verdát a másik sávba és ezzel a motorost is kicsit odébb tessékelve. Ha már megelőzi, legalább ne tehesse tisztán. Szerencsére a kis 7 gangos Mito azért jobban gyorsult hogy veszélyes legyen a szitu.
Hát hallod... Én inkább letenném a jogsit és egy kicsit pihentetném a motorozós dolgot!
Ilyen szép és RENDSZÁMOS Frecciát nem minden nap látni! Ha lenne pénzmagom megvenném
azonnyomban! Nekem jogsim van és frecciám nincs. Bár volt kettő, de papírmentesek.
Tudod ha 130-al kaptam volna el a kátyút akkor most valószínűleg nem lenne kedvem írogatni. Nem vagyok az a száguldozós fajta. Ezért is bosszant annyira.
én biztos vissza menék a gödörhöz aztán hivnám a yardot"most mentem bele cimszoval"jegyzökönyv.... majd az illetékes hivatal-biztositó Nagyvaloszinüség hogy fizetnek
aha..csak b-s jogsim van..ha sikerül elcserélnem vmi másra,ami 125/50 akkor no problemo.125világán leirtam részleetsen..
jaja holnap fizika..huhh má ideg vok.d.e tanulok.. majd bezsélünk még teso..
csao
A tegnapi felhőtlen motorozásnak induló programomból rémálom lett. Sikeresen telibekaptam egy kátyút, az eredménye pedig: megrepedt az első felnim, a széle meg egy kicsit eldeformálódott. A gumim állapotát még nem néztük, remélem annak nem lett baja, mert még csak 300 km van benne. Szerencsére bontóban már találtam felnit, ha minden jól megy akkor estére meg is lesz.
Hamarosan írok a saját motoromról egy tesztet, csak megvárom az új dugót és bajáratom.
(1-2 hét remélem). Lőrinci Motoros Banda
Akinek van kedve tesztet írni motorjáról, ne habozzon! Küldje el emailben, vagy akárhogy .
Sajnos még csak 15 vagyok de már nagyon várom hogy megvegyem az első Cagiva Mitómat. Egy ideje nem eszem, nem veszek semmit csak spórolok és ha valaki tudna aljánlani egy mitót akkor nagyon le lennék kötelezve. Ha vakakinek van véleménye azt szivesen elolvasom a motorról. Címem
várj nem értem.. neked most nincs jogsid, csak B?
Hát sajnálom h el kell adnod, pedig nagyon szép állapotban van!
hát én csak mocizgatok nyugiban jogsi nélkül... Szarok má az egészre!
Off:
tegnap végre túllettem az emelt matek szóbelin... holnap töri emelt szóbeli.. :(((
ha jól tudom Neked meg fizika.. hátsoksikert!!
..azért mert összeb..tam a port a helyi rendőrökkel autó miatt..és figyelnek..a jogsim pedig még kéne egy ideig..és inakbb 50esként hajtanék el vmit...környéken is nem 1en igy csinaljak..senkit nem b..gatnak érte..ezek hót hülyék a motorokhoz....
ha nem viszik el,akko meg hajtom úgy,ahoyg eddig..csak azér mindig ott van a zabszem a valagamban,miko kimenek a főútra.. ..neked még nem volt gáz..? mész nyugiban oszt kész? :)
Eladó a mocim!!
Freccia c12R, makulátlan gyári piros féynezéssel és matricázással, új dugó+hajtókarszett,költségmentes gép!!!műszaki októberig!
Csere érdekel papírok nélküli mito,af1,rs..
ir.ár.230 e ft
képek az adataimnál
pff
utogyujtása van de nagyon
egy cagiva gurulást mostmár beejthetnénk mi is már mindenki szervezkedik mi meg 1 személyes gurulásokat tervezgerünk.
én tegnap egy haverommal gurultunk de sokkal jobb volt mint egyedül.
igaz legurultam vasárnap Tápioszelére de nagyon untam már a végén.
eggyütt egy 250km-ert le kellene durrantani.
ha vkinek van kedve irjon
dudus
Ha meg komolyan gondolja a jövőben is a motorozást tényleg a jogosítvány megszerzése az egyetlen célravezető megoldás. Tudom, hogy nem olcsó sajna, én még 5 hónapig fizetem az "A" kat. részleteit. De nagyon örülök, hogy végre legálisan motorozhatok és nem kell állandóan attól rettegnem, hogy mikor akarnak igazoltatni.
Mindenkinek kellemes motorozást!
polo
De a jogsi megszerzése tényleg tisztább. Mondjuk 60.000FT
Minek vettél rendzsámosat, ha nincs is jogsid (és nem is tervezed hogy lesz).
Szerintem jobban tennéd, ha inkább megtartanád a rendezett papíros motorodat, mint, hogy vegyél egy 125/50-est. Ha kiderül a turpisság sokkal jobban megütheted a bokádat! Így legfeljebb "csak" a jogsi miatt piszkálhatnak, de a motor tiszta. Ne fejlődjél már vissza! Inkább szerezd meg a jogosítványt!
Üdv: plo
Tegnap kb. este 9 körül gurultam haza kocsival a HRingről, amikor a Hungária körúton megjelent mögöttem egy piros Cagiva Mito. Tök nyugisan motorozott a srác, még akkor sem előzött, amikor kicsit kijjebb húzódtam a sávban, hogy elférjen. A piros lámpánál mellém állt, a 3. sávba meg egy igazi aszfaltszaggató csoda, egy szénné optikai-tuningolt, 2 kipufogós Fiat Punto. Valamit pofáztak a Mitos srácra, aztán álló helyzetben elkezdték leszabályzásig küldeni a Puntot (1,2 16V !!!). Titkon szurkoltam, hogy a kis 125-ös alázza porig a Sportivo Lusso GT-t. Zöld... A srác 2-t váltott és már az Árpád hídnál járt. Ami a szomorú, hogy a sperma puntós, amikor látta hogy a szaros szutykának semmi esélye a kis motor ellen elkezdte szépen áttolni a verdát a másik sávba és ezzel a motorost is kicsit odébb tessékelve. Ha már megelőzi, legalább ne tehesse tisztán. Szerencsére a kis 7 gangos Mito azért jobban gyorsult hogy veszélyes legyen a szitu.
Ilyen szép és RENDSZÁMOS Frecciát nem minden nap látni! Ha lenne pénzmagom megvenném
azonnyomban! Nekem jogsim van és frecciám nincs. Bár volt kettő, de papírmentesek.
jaja holnap fizika..huhh má ideg vok.d.e tanulok.. majd bezsélünk még teso..
csao
A tegnapi felhőtlen motorozásnak induló programomból rémálom lett. Sikeresen telibekaptam egy kátyút, az eredménye pedig: megrepedt az első felnim, a széle meg egy kicsit eldeformálódott. A gumim állapotát még nem néztük, remélem annak nem lett baja, mert még csak 300 km van benne. Szerencsére bontóban már találtam felnit, ha minden jól megy akkor estére meg is lesz.
Vigyázzatok a kátyúkra is!!!
(1-2 hét remélem).
Lőrinci Motoros Banda
Akinek van kedve tesztet írni motorjáról, ne habozzon! Küldje el emailben, vagy akárhogy .
gagemotor@citromail.hu
Hát sajnálom h el kell adnod, pedig nagyon szép állapotban van!
hát én csak mocizgatok nyugiban jogsi nélkül... Szarok má az egészre!
Off:
tegnap végre túllettem az emelt matek szóbelin... holnap töri emelt szóbeli.. :(((
ha jól tudom Neked meg fizika.. hátsoksikert!!
ha nem viszik el,akko meg hajtom úgy,ahoyg eddig..csak azér mindig ott van a zabszem a valagamban,miko kimenek a főútra.. ..neked még nem volt gáz..? mész nyugiban oszt kész? :)
Freccia c12R, makulátlan gyári piros féynezéssel és matricázással, új dugó+hajtókarszett,költségmentes gép!!!műszaki októberig!
Csere érdekel papírok nélküli mito,af1,rs..
ir.ár.230 e ft
képek az adataimnál