Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak nemtom leszedni azt a qrva hirdetést.
Én tudok róla infót adni. Már elkelt.
nem para,csak elkell zárni a csapot....mert ugye az olaj nehezebb...van CRes ismerősöm(aki mellesleg 1 balfasz) és tankolt,utána öntötte bele az olajat....na most olaj le a karbiba,töményen...szerintetek indult a Cr?
bazzeg azért 1 hívást megengedhettetek volna magatok hogy mijafasz van, én meg itt vártam 9ig,még progim is lett volna....
Szeki volt Mito-járól tudna valaki információt adni? Látom 350-be hirdetik.
Köszönöm Peterman, holnap mindenképp megcsinálom.
Én is csak nemrég értem haza, kihasználtam a 2 eső közti időt egy kis tekergésre.
Reggel kimentem Agiphoz (M7-es bevezetője) nem volt ott senki, aztán lettünk 4-en , szakadt az eső, M7esen mentünk le, nagyon paráztam végig rendőrök miattl.... ok.. megyünk tovább le M7-ről Alsóörs felé, szél a parton olyan szinten fújt, hogy a 4 ember közül a legelső mögé lezuhant egy fának az egyik (rohadt nagy, egész utat elfoglaló) ága, szerencsére előttem haladó egy endúróval volt és át ,,ugratott" rajta én meg vészfék és kikerültük :-))) Tók jó volt, hogy csak úgy bezuhant elénk egy fa:-))) Na oda értünk Alsóörsre, kicsit leálltunk és már indult is a tömeg, mentünk a tömeggel, de Tihanynál kiálltunk egy büféhezenni meg inni, onnan vissza mentünk (nem a tömeggel) Alsóörsre körülnéztünk, innen mentünk Siófokra , itt is eláztunk mint az állat,de naon
Na és hát most értem haza szép lassútempóban Siófokról Pestre, SZÓVAL A MAI NAPOM ÁLLATI JÓ VOLT, NEKEM TETSZETT, CSAK AZ ESŐ NE ESETT VOLNA EGÉSZ NAP.....
vettél volna öregebb gépet..meg se hallanád..mert az idomok jobban zörögnek:D
császtok!
vmi gáz van még mindig a mitommal.
7. be mikor elhaggya a 7500-at elkezd csörögni. Igy szorult meg elözöleg is.
olyan mintha egy dizelauto ketyegne alattam .
bassza már meg most ujjítottam fel és be is járattam 880km.
Jah és erősebb mint bármelyik 50-es motor
csáó!én most vettem egyet kb 2 hónapja és maximálisan meg vagyok vele elégedve. szépen gyorsul 80-as utazósebesség tökéletes szerintem. Nem csörög zörög, a fogyasztásról még ne mtudok beszélni nekem teljesen jó, igaz késő ősszel szeretném eladni mert jövőre szeretnék egy mitot.
Üdv!
Mi a véleményetek a CAGIVA PRIMA 50 motorról?
Jó & rossz dolgokat várok...
Lécc írjatok, sürgős lenne!
Előre is thank!
ez mind jó megoldás köszi mindenkinek.
yah ez is egy megoldás, csak ez bonyolult ha te kevered be az olajat mert ha utólag öntöd bele az nem valami jóóó

ne csináljátok!
Legegyszerűbb módja:
Elmész benyakúthoz, teletankolod (fullra, hogy már follyon).
Fogod, mész vele 100km-et (vagy amennyit akarsz) azt megint elmész tankolni. Megint fullra töltöd. Leolvasod a benzinkút órájáról, hogy hány liter és azzal kiszámolod:D. Ha pont 100km-et mentél, akkor annyi lesz a fogyasztásod, amenyit beletankolsz.
Mondjak példát is? : mész 79km-et, beletankolsz 3,64 litert. A fogyasztásod 4,607liet/100km. Iylen egyszerű.
dee legyél már kicsit találékonyabb............ veszel egy kannát..... beleraksz monnyuk 10 litert....a mocidból kimotorozod a benyát amíg tartalékra nem kapcsolsz és utána is még mész vele egy kicsit hogy már nagyon lötyögjön... utána go home leengeded a tankból a benzint hogy tuttira üres legyen... és elkezded tölteni bele amíg tele nem lesz..... én így csináltam.... bár én kat-ból tudom hogy az egyém 14 literes 3,5 l a tartalék
azon gondolkozok hogy úgy csinálom, viszek magammal egy liter benzint és amikor kifogy azt belenyomom, elmek az első kútig és oott fullig tankolom, így már tudni fogom hogy hány liter(azért kellene ennyire mert ugye mérő nincs )és ezután meg megnézem hogy X kilóméteren kb mennyit eszik és tudni fogom h hány kilóméterenként kell tankolni
ha nincs rendesen körbe gumizva( be szorítva egy gumi csűvel) a hátsó lámpa akkor elrázódik a szál,
próbálj betenni a a hátsó lámpa és az idom közé vmi gumit(nekem is így lett jó)
hat remelem h mennem kell :) az azt jelenti h jegyet arulok vagy ilyesmi :)
már semmi,kész van
leeht maj összefutunk városba,monyuk ien pöcsidőbe nem hozom ki...
mérd le
mocizd ki az összes naftát,kút,telinyomod,és amennyi belemegy az a legbiztosabb
Hello!
Mi van a mitoddal?
akk üdv a cubban:)
Veszel egy 10 literes kannát és töltöd bele a naftát.......