Én amikor vittem a szerelőhöt a bowdent mert képtelen voltam 2cm átmérőjű lukon csipesszel beakasztani akkor rámnézett és kérdezte, hogy ugye ez gyári? há mondom a gyári volt 5000 ft az utángyártott 3, mondom ezen a ropin ne múljon. Erre mondta h szerencsém mert utálja az utángyárott szarokat, és hogy utána majd neki viszik vissza mert h ő szerelte össze szarul, mert a nem gyári 2 hónap múlvam megint elbaszódik.... neki erről papírja van, talán tudja mit beszél....
Ha te meg olyan nagy vagyány vagy h márka igy eg márka ugy akkor rakjunk fel egy 2000ft-os MZ láncot megnézem mennyit fog bírni az SP-n a mostani aranyszériás o-ringes IRIS láncommal szemben ami 14ropi volt... Mert állítólag a márka nem számít vagy nem igy vagy????
Mert ugyebár ami drágább az jobb is... sírva kell fakadni...
Ha azt hiszitek, hogy a 6ezer Ft-os bowden egy egészen picikét is jobb anyagból van, akkor megsúgom: kurvára tévedtek. A nagy része üzlet, több kézen megy át, stb...stb...
Szerintem már túl vagyok egy pár autó- és motorszerelésen ahhoz, hogy tudjam, milyen helyre milyen szaros bowdent lehet berakni.
Persze megértem én: csak azt látjátok, hogy az egyik 6000 Ft, a másik meg 120 Ft. És hát egy ennyivel olcsóbb hogyan is helyettesíthetné a drágábbat?
Tudom, hogy az alumínium pedálsorból a Sparco a király, sportkipufogóból a Remus, a felnyíló szárnyajtóból pedig az LSD. Gyakorlatilag ugyanaz a gagyi szar az összes, de hát a márkanevek...
Szerintem kéne tanulnotok egy kis szerkezettant, aztán beledumálni, nem hülyeségeket beszélni...
Joe, Te meg légyszíves toleráld már magad egy kicsit! Végy magadhoz egy kis kultúrát...
Peace.
mikor nekem is megragadt(160) akkor nekem is beállt a hátsokerék azt mondta a szomszédom(vele motoroztam éppen) azt hitte hogy fékezek csak de érdekes volt mert behuztam a kuplungot és leáltam és utánna beinditottam és ment is.
Hehh, nekemis ezvolt, megragadt elestem, felállok rohanok a susnyásba a motorért, rajt a gyújtás nézem 80 fok, mondjuk nem izgatott igazából. az izgatott, hogy hol a faridom:D Meghogy mi aza kiálló izé a kezemnél:D jah, meg szépen egyhelyre szórtam az összes alkatészt mire haver hazaért, 200méteres körzetben mindent megtaláltam :D csak a telefonomat nem:(
Bazz, mintha saját magam hallanám. Uyganez volt az én mitommal is. Megragad, nézem a hőfokmérőt 80fok, és mi is vitoval vittük haza.
Nekünk befért hétra.
Fogadjunk az volt h 170-én elkezdted motorfékkel visszaengedni!!!
Jól felvolt hevülve mert jól meghajtottad és mikor visszaengedted a gázt hagytad legurulni normális tempóra nem volt kenés és egyszerűen megállt egy pillanatra a dugó.....
Saffee: már ne is haragudj de én azt az embert aki egy bicikli bowdenből csinál kuplungbowdent azt egy rohadt mocskos szar alaknak tartom utálom a gányolást, ha sajnálsz 6 rugót egy kib@szott bowdenre akkor nem kell motorral járni te vadparaszt.....
Az ilyen gányolások később 3x-san ütnek vissza....
Csak azt az embert sajnálom aki tőled majd motort vesz de meg is érdemled majd ha visszajön és egy jó nagyot belekúr a fejedbe kis paraszt.....
Motornál mi az a 6ezer??? L.fasz pénz bazdmeg egy kurva hátsógumi 30ezer te ökör egy jó lánc 15 ezer stb stb .... Miről beszélsz??
Kivan akadva 6 ezer ft- on pppppffffffff
az lehet mert sokat nem használta az előző tulaj.Bár holnaptól én is max. csak a Lurdy parkolójába megyek ki vele (a szomszédban van)
Beíratkoztam jogsira!
Hello love600RR gumi ügyben keresd zotyavfr-t neki van 3 garnitúra Michelin Pilot Race (soft) Mérete: 110/70*17 és 150/60*17 Szokott ide írni ma lehet nem fog mert biztos tanul.
figy... MEGSZORULT VAGY CSAK SÍMÁN LEÁLLT A MOTOR?? mert baromira nemmind1...
Olaj volt benne?
Ha megszorult akkor hogy tudott beindulni? ha megszorul akkor kuplungolsz és kigurulsz...
Mert ugyebár ami drágább az jobb is... sírva kell fakadni...
Ha azt hiszitek, hogy a 6ezer Ft-os bowden egy egészen picikét is jobb anyagból van, akkor megsúgom: kurvára tévedtek. A nagy része üzlet, több kézen megy át, stb...stb...
Szerintem már túl vagyok egy pár autó- és motorszerelésen ahhoz, hogy tudjam, milyen helyre milyen szaros bowdent lehet berakni.
Persze megértem én: csak azt látjátok, hogy az egyik 6000 Ft, a másik meg 120 Ft. És hát egy ennyivel olcsóbb hogyan is helyettesíthetné a drágábbat?
Tudom, hogy az alumínium pedálsorból a Sparco a király, sportkipufogóból a Remus, a felnyíló szárnyajtóból pedig az LSD. Gyakorlatilag ugyanaz a gagyi szar az összes, de hát a márkanevek...
Szerintem kéne tanulnotok egy kis szerkezettant, aztán beledumálni, nem hülyeségeket beszélni...
Joe, Te meg légyszíves toleráld már magad egy kicsit! Végy magadhoz egy kis kultúrát...
Peace.
City 50-hez keresek első fékkart. Nem tudtok valami helyet pesten, vagy környékén, ahol esetleg lehet kapni ? Válaszotokat előre is köszi...
Ma megállítottak rendőrök...... fuck....
Nekünk befért hétra.
ne pörögj má, ha neki jó a biciklibóvden akkor jó... Téged miért zavar? úgysem veszel tőle motort :D
Jól felvolt hevülve mert jól meghajtottad és mikor visszaengedted a gázt hagytad legurulni normális tempóra nem volt kenés és egyszerűen megállt egy pillanatra a dugó.....
Saffee: már ne is haragudj de én azt az embert aki egy bicikli bowdenből csinál kuplungbowdent azt egy rohadt mocskos szar alaknak tartom utálom a gányolást, ha sajnálsz 6 rugót egy kib@szott bowdenre akkor nem kell motorral járni te vadparaszt.....
Az ilyen gányolások később 3x-san ütnek vissza....
Csak azt az embert sajnálom aki tőled majd motort vesz de meg is érdemled majd ha visszajön és egy jó nagyot belekúr a fejedbe kis paraszt.....
Motornál mi az a 6ezer??? L.fasz pénz bazdmeg egy kurva hátsógumi 30ezer te ökör egy jó lánc 15 ezer stb stb .... Miről beszélsz??
Kivan akadva 6 ezer ft- on pppppffffffff
nekem van két használt hátsó gumim eladó 5-10%-os
amikor megállt alattad... beblokkolt a kerék teljesen vagy sem?
jun.8.án elsősegély vizsga (3x voltam)
Ha van, mérj kompressziót. Benzinszaga volt amikor indítóztál? (kap e naftát... )
Beíratkoztam jogsira!
Olaj volt benne?
Ha megszorult akkor hogy tudott beindulni? ha megszorul akkor kuplungolsz és kigurulsz...