Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én amikor vittem a szerelőhöt a bowdent mert képtelen voltam 2cm átmérőjű lukon csipesszel beakasztani akkor rámnézett és kérdezte, hogy ugye ez gyári? há mondom a gyári volt 5000 ft az utángyártott 3, mondom ezen a ropin ne múljon. Erre mondta h szerencsém mert utálja az utángyárott szarokat, és hogy utána majd neki viszik vissza mert h ő szerelte össze szarul, mert a nem gyári 2 hónap múlvam megint elbaszódik.... neki erről papírja van, talán tudja mit beszél....
Ha te meg olyan nagy vagyány vagy h márka igy eg márka ugy akkor rakjunk fel egy 2000ft-os MZ láncot megnézem mennyit fog bírni az SP-n a mostani aranyszériás o-ringes IRIS láncommal szemben ami 14ropi volt... Mert állítólag a márka nem számít vagy nem igy vagy????
Akkor cseréld vissza egy 6000 Ft-osra mielőtt elszakadna...
Szeretem az ilyen okos embereket...

Mert ugyebár ami drágább az jobb is... sírva kell fakadni...

Ha azt hiszitek, hogy a 6ezer Ft-os bowden egy egészen picikét is jobb anyagból van, akkor megsúgom: kurvára tévedtek. A nagy része üzlet, több kézen megy át, stb...stb...
Szerintem már túl vagyok egy pár autó- és motorszerelésen ahhoz, hogy tudjam, milyen helyre milyen szaros bowdent lehet berakni.

Persze megértem én: csak azt látjátok, hogy az egyik 6000 Ft, a másik meg 120 Ft. És hát egy ennyivel olcsóbb hogyan is helyettesíthetné a drágábbat?
Tudom, hogy az alumínium pedálsorból a Sparco a király, sportkipufogóból a Remus, a felnyíló szárnyajtóból pedig az LSD. Gyakorlatilag ugyanaz a gagyi szar az összes, de hát a márkanevek...

Szerintem kéne tanulnotok egy kis szerkezettant, aztán beledumálni, nem hülyeségeket beszélni...

Joe, Te meg légyszíves toleráld már magad egy kicsit! Végy magadhoz egy kis kultúrát...
Peace.
Sziasztok!

City 50-hez keresek első fékkart. Nem tudtok valami helyet pesten, vagy környékén, ahol esetleg lehet kapni ? Válaszotokat előre is köszi...
OSI MILYEN SZERVÍZBEN?
Na megvan a kuplung bowden 2000Ft-ból és már ki is cseréltem...
Ma megállítottak rendőrök...... fuck....
mikor nekem is megragadt(160) akkor nekem is beállt a hátsokerék azt mondta a szomszédom(vele motoroztam éppen) azt hitte hogy fékezek csak de érdekes volt mert behuztam a kuplungot és leáltam és utánna beinditottam és ment is.
Hehh, nekemis ezvolt, megragadt elestem, felállok rohanok a susnyásba a motorért, rajt a gyújtás nézem 80 fok, mondjuk nem izgatott igazából. az izgatott, hogy hol a faridom:D Meghogy mi aza kiálló izé a kezemnél:D jah, meg szépen egyhelyre szórtam az összes alkatészt mire haver hazaért, 200méteres körzetben mindent megtaláltam :D csak a telefonomat nem:(
hétra=hátra
Bazz, mintha saját magam hallanám. Uyganez volt az én mitommal is. Megragad, nézem a hőfokmérőt 80fok, és mi is vitoval vittük haza.
Nekünk befért hétra.
megszólalt MR. Kulák :D

ne pörögj má, ha neki jó a biciklibóvden akkor jó... Téged miért zavar? úgysem veszel tőle motort :D
Fogadjunk az volt h 170-én elkezdted motorfékkel visszaengedni!!!
Jól felvolt hevülve mert jól meghajtottad és mikor visszaengedted a gázt hagytad legurulni normális tempóra nem volt kenés és egyszerűen megállt egy pillanatra a dugó.....

Saffee: már ne is haragudj de én azt az embert aki egy bicikli bowdenből csinál kuplungbowdent azt egy rohadt mocskos szar alaknak tartom utálom a gányolást, ha sajnálsz 6 rugót egy kib@szott bowdenre akkor nem kell motorral járni te vadparaszt.....
Az ilyen gányolások később 3x-san ütnek vissza....
Csak azt az embert sajnálom aki tőled majd motort vesz de meg is érdemled majd ha visszajön és egy jó nagyot belekúr a fejedbe kis paraszt.....

Motornál mi az a 6ezer??? L.fasz pénz bazdmeg egy kurva hátsógumi 30ezer te ökör egy jó lánc 15 ezer stb stb .... Miről beszélsz??
Kivan akadva 6 ezer ft- on pppppffffffff
600RR
nekem van két használt hátsó gumim eladó 5-10%-os
Havernak ugyanez volt, lehörgött.... És nem satult be a hátsókerék, csak a dugót kicsit szétnyalta a hengerben :)
Nem. Lefulladt, úgy gurult sebességben ezután hirtelen megint beindult. Aztán megint lefulladt én meg kigurultam a pálya szélére.
nézd ha megszorul és lehűl utána lehetséges hogy mozogjon a dugó... sőt...

amikor megállt alattad... beblokkolt a kerék teljesen vagy sem?
SZerintem nem szorult meg. Mert ha sebességben tolom, akkor hallom, hogy megy.
én április 8.án iratkoztam be.ápr.26.-án kressz volt,máj.26.án rutin (3alkalommal voltam gyakorolni)
jun.8.án elsősegély vizsga (3x voltam)
Vaze, nézd meg van e szikra...
Ha van, mérj kompressziót. Benzinszaga volt amikor indítóztál? (kap e naftát... )
az lehet mert sokat nem használta az előző tulaj.Bár holnaptól én is max. csak a Lurdy parkolójába megyek ki vele (a szomszédban van)
Beíratkoztam jogsira!
valszeg csak ki kell égetni
nekem eléggé füstöl a mocim ha rendesen húzom neki...ez gondolom nem normális..?
Hello love600RR gumi ügyben keresd zotyavfr-t neki van 3 garnitúra Michelin Pilot Race (soft) Mérete: 110/70*17 és 150/60*17 Szokott ide írni ma lehet nem fog mert biztos tanul.
figy... MEGSZORULT VAGY CSAK SÍMÁN LEÁLLT A MOTOR?? mert baromira nemmind1...
Olaj volt benne?
Ha megszorult akkor hogy tudott beindulni? ha megszorul akkor kuplungolsz és kigurulsz...