Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miót?
az milyen motor?

vegyél mitot az állítólag megbízhatóbb mint az RS
Cagiva márkakereskedés csak idén lett.
Szerintem ez az:D
Vegyél Miót Bár lehet hogy az új RS erősebb... nem tom. De a régieket odavered
gyermek
majd 30ezernél aggódj ..akkor nemsokára már nem bejáratós..igaz? és lehet neki lőni
Ki volt ma Citán egy sárga oldalidomok nélküli Mitoval??? Geci nagy kipuffogóvol?.-))))
Rendszámos a huszonötösöd?
Okosat kérdeztem... Bocs csak nem tűnt föl. Igazából nemtok választani az rs és a mito között. Cagiva márkakereskedés hol van Mo.-n?? Bp környékén...
de,mivel mind az
Sziaztok!
Mito-ból nem lehet kapni 2üléses változatot?
hehe... mi átmentünk ürömre endurozgatni 1 kicsit jó volt meg minden pályázunk nagyban erre át nézünk pestre....homályos minden fekete az ég villámlik meg minden látjuk h szakad hazafele 3-4-5-6 nyeleztük aszfalton jöttem 140et geci jó volt mire kinyitottam a kaput már szakadt
A kutya meg a macska bajszát
19:00 haverom hív, hogy mennyünk mocizni (csontszáraz idő, enyhe napsütés).

19:10 elindulunk (még mindig szárazság)
19:12 megérkezünk a benzinkúthoz (baljós jelek az égbolton).
19:15 elindulunk a benzinkúttól (elkezd csöpögni)
19:16 "ikább hazamegyek" cím alatt elindulunk vissza.
19:17 ELKEZD SZAKADNI AZ ESŐŐŐŐŐ!!!! DE MINT A RETEK!!!!
19:20 megérkezek ázottan, fázottan kimotorozatlanul
Jól van úgy kell
Zsííííííír, :)))
Itt az én kis modell gyűjteményem.
Egyiket se én vettem.
Hayabushát "találtam" (anyám valami buli után megtalálta (biztos egy gyereké volt) én meg, mivel nem jelentkezett senki, megtartottam)
Cagiva Raptort karácsonyra
A többit (2 Ducati, 1 Aprilia, Cagiva Mito Evo) pedig születésnapomra.
Jópofák és kész
Én nem gyilkolom. Mindig megvárom amíg rendesen bemelegszik. Meg amúgyse húzom még neki csőgázon, mert csak 800km van benne.
Szeki
Itt már szinte minden rajtad múlik, mivel ez új motor és csak te használod
Oké. Remélem úgy lesz.
4t-nél ha minden oké akkor nem eszi az olajat :D
Hát gondoltam én is hogy nem kell majd olyan gyakran öntögetni mint mitoba, csak lassan már 1000-nél járok, aztán mondom csak megkérdezem nehogy kifogyjon.
Hátmivel, hogy 4t, így nem kell utána tölteni, hacsak nem eszi az olajat:) Dehát újmotor, szóval ott a szervizkönyvben, hogy hány km-erenként cserélj olajat.
keress egy olyan helyet a mocidon ahová épeszű ember nem rakna betöltő nyílást.na ott lesz
Amúgy lenne egy kérdésem. YBR-be sztetek hova lehet olajat önteni? (motorolajra gondoltam.) Meg mennyi időnként kell utántölteni?
Új topikot már nem lehet csinálni?
Nem viccből írtam vazze,, persze, hogy komoly, haveromék ezt játszották simsonnal...
Ez komoly?