hy
ha kicsit visszaolvasol..akkor rátalálsz egy pár mérésre miszerint az rs erősebb egy hangyafingnyival ...de sztem is megbízhatóbb...a régi mitok amennyivel jobban tetszenek nekem annyival megbízhatatlanok is..akkor már egy új EVO..
de a te döntésed
Ez így van minden moci jó de az én béjbim a legjobb!!!
Neki már lelke van mindig meg kell beszélni vele a dolgokat kimenni naponta a garázsba megsimogatni egy kicsit mindig szépen kicsinosítani megtörölgetni meg ilyenek
Nekem ő a legszebb
A témához:
Én például nem tudok nagy külömbséget tenni az RS és a Mito között sztem mindkettő jó motor ez egy olyan dolog h az embernek melyik design-ja jön be jobban melyik áll közelebb a szívéhez.
mi gyengébb mi megbízhatóbb...amit akarsz hallani, ahoz alkalmaszkodva abba a topicba menj, itt a cagiva a legjobb, kérdezd az aprilia topicba, ott rs lesz a menő, persze Joe-Z mindenhol figyel és majd írja h a gilera és akkor rá kell jönnöd, hogy mind ugyanolyan, csak gazda, meg normális használat kell neki
Én pont fordítva hallotam (Rs megbízhatóbb).
de amennyire megbízhatóbb, annyival gyengébb. De ez hanyagolható mérték, és a bizalom akkor marad fent ha kölcsönös (nem húzod ki a elét, ápolod, figyelsz rá...stb.).
Bontókban
Amúgy sztem full kókány ez a sárga mito.. a kipuff meg.. hányás...
Aki támogatja az ötletet, írjön további ötletet.
Aki támogatja az ötletet, írjön további ötletet.
a 2T egy roszul méretezett kipuff kibaszott sokat tud rontani.
BP-EN KÉSZÜLT A KÉP A DEÁKNÁL!!!!
ha kicsit visszaolvasol..akkor rátalálsz egy pár mérésre miszerint az rs erősebb egy hangyafingnyival ...de sztem is megbízhatóbb...a régi mitok amennyivel jobban tetszenek nekem annyival megbízhatatlanok is..akkor már egy új EVO..
de a te döntésed
Ez így van minden moci jó de az én béjbim a legjobb!!!
Neki már lelke van mindig meg kell beszélni vele a dolgokat kimenni naponta a garázsba megsimogatni egy kicsit mindig szépen kicsinosítani megtörölgetni meg ilyenek
Nekem ő a legszebb
A témához:
Én például nem tudok nagy külömbséget tenni az RS és a Mito között sztem mindkettő jó motor ez egy olyan dolog h az embernek melyik design-ja jön be jobban melyik áll közelebb a szívéhez.
amúgy Szisantól vetted az evot?
de amennyire megbízhatóbb, annyival gyengébb. De ez hanyagolható mérték, és a bizalom akkor marad fent ha kölcsönös (nem húzod ki a elét, ápolod, figyelsz rá...stb.).