Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

támogatom..egy cagiva találkozó nem lenne rossz
És ha szépen megkérlek megmondanád,hogy hol (cim) köszi
Gyula
Bontókban
Sziasztok banditák tudnátok segiteni,hogy hol tudnám beszerezni freccia c12-es hez fékbetét,elsö féktárcsa gázbowden,fordszám spirál és elsö felnit. Köszi elöre!
jó ötlet a találkozó!! én is támogatom
Ki vállal üvegszálas idom csinálást? mert nekem kellene idom...Mito 1-sre evo mito idom.....(fejidom oldal és hasidom....!!!!!!
Motoring, én támogatom!

Amúgy sztem full kókány ez a sárga mito.. a kipuff meg.. hányás...
szerintem nagyon ratyi..
RENDEZZÜNK 125-ös Speed találkozót!!!!!
Aki támogatja az ötletet, írjön további ötletet.
RENDEZZÜNK 125-ös Speed találkozót!!!!!
Aki támogatja az ötletet, írjön további ötletet.
ja tőle
Jól ment az naon! Szerintem úgy van megcsinálva, hogy ebbe benne van a jó kipuff....
az lehet hoyg durva hangja van, de a teljestiménye is olyan lehet mint egy romet é.
a 2T egy roszul méretezett kipuff kibaszott sokat tud rontani.
jaja, geci durva, és a hangja is nagyon brutál:-))) Ezért keresem.....
Mekkora kipuffja van ennek az őrültnek???
NA VALAKI MONNYA MEG, HOGY Ő KI!!!!!
BP-EN KÉSZÜLT A KÉP A DEÁKNÁL!!!!
hy
ha kicsit visszaolvasol..akkor rátalálsz egy pár mérésre miszerint az rs erősebb egy hangyafingnyival ...de sztem is megbízhatóbb...a régi mitok amennyivel jobban tetszenek nekem annyival megbízhatatlanok is..akkor már egy új EVO..
de a te döntésed
Ez meg az én gyűjteményem nem lehet sokat látni mert webcamos kép de felsorolom:Kawasaki zx9/2db Hayabusa/2db Gsxr/Ktm Duke/és CAGIVA MITO!!!!
krasy ott a pont!!

Ez így van minden moci jó de az én béjbim a legjobb!!!
Neki már lelke van mindig meg kell beszélni vele a dolgokat kimenni naponta a garázsba megsimogatni egy kicsit mindig szépen kicsinosítani megtörölgetni meg ilyenek
Nekem ő a legszebb

A témához:
Én például nem tudok nagy külömbséget tenni az RS és a Mito között sztem mindkettő jó motor ez egy olyan dolog h az embernek melyik design-ja jön be jobban melyik áll közelebb a szívéhez.
OK.
amúgy Szisantól vetted az evot?
Tyt egyszer gurulhatnánk egyet megnézném a gépedet!
vegyél 2006os RS-t az úgyis lenyom mindent minden téren!!
jaja,de tök 8 mert M-es jogsim sincs
mi gyengébb mi megbízhatóbb...amit akarsz hallani, ahoz alkalmaszkodva abba a topicba menj, itt a cagiva a legjobb, kérdezd az aprilia topicba, ott rs lesz a menő, persze Joe-Z mindenhol figyel és majd írja h a gilera és akkor rá kell jönnöd, hogy mind ugyanolyan, csak gazda, meg normális használat kell neki
Én pont fordítva hallotam (Rs megbízhatóbb).
de amennyire megbízhatóbb, annyival gyengébb. De ez hanyagolható mérték, és a bizalom akkor marad fent ha kölcsönös (nem húzod ki a elét, ápolod, figyelsz rá...stb.).