Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehetséges persze:) Előgyújtáson múlik
Jah, olyankor beindul egy ideiglenes lükverc fokozat
Hello
Azt hallottam (de szerintem hülyeség), hogy, ha hátra fele toljuk be a 2ütemű motort akkor hátra fele megy, ha húzod neki a gázt
Szerintetek lehetséges ez? Sztem hülyeség
Dáki
Egy Thank benzinnel megköszönheted
Ilyenem van:D Most kaptam születésnapomra
Jópofa. A tank fémből van , de nem olyan aprólékos.
Szép csak az a baj hogy én még nem találtam keek lámpásba
EZT NEKTEK!·

http://www.maisto.com/product_detail.asp?prod=365 &from=6

Köszi szépen télleg sikerült !!!thank you!!
Dáki
Kattints rá a képre jobb egérgombbal majd hivatkozás mentése más néve és akkkor lementi. én is így csináltam
Nekem miért nem indítja el a videókat ?????? Rákattintok a képre.... várok várok várok és bejön a winampal vmi de nem indítja el mit tegyek ????
Én csináltam. Csak a minőség nem a legjobb, de így hamarabb lejön.
jók a videók
az king
Nekem is csak most lettek meg a papírjaim szerdán. Jogsit még nem kaptam, de már készülőben:D
ja baze,kurvaszer idő van
tegnap még elég jó idő volt,mocciztam 1et a főuccán megvana jogsim,mámint a papírok,bele is botlottam 1 csapat trafis yardba,de ahogy megláttam őket,lefordultam
OK a lényeg az hogy én megértettem
Kell a pénz gyorsan, másra. Azért ennyi, amennyi.
Ígyvan!
Szeva fireball.Az isten se akarja hogy hétvégén Szarvasra menjek
Szal két EVO-d volt az egyiket összetörted és azt eladtad a másik idomjával
És ezt a sárgát te(?) árulod ami egyébként a piros volt és nem tört össze? Elég bonyolut de kigoboztam mégbonyolultabbra
Csö,230-at kérsz ezért az evóért?Sztem többet is megér ahogy elnézem a gumik is jók és ha motorikusan is rendben van...
szvsz....akinek nagyon kell az megveszi 100e ért de ha nincs komoly baja a sajátjának inkább felujitja(ha van esze) a meglévöt.Mellesleg mennyi van benne..... km-röl azt mond mindenki amit akar
Nem is értettük, hogy hogygondolod:)
Meg 1x azt montad hogy nem kell azota sem szóltam hozzád a szaros csuzdáimmal SZERINTEM