Komolyan mondom te hülye vagy. Blokk, hengerrel, mindennel együtt, tehát karbi, membrán, gyújtás, power elektronika, gyújtáselektronika, 100ezer, és ez hibátlan, nem csúszik a kuplungja, nemragadt körbe 20x, érted? Mielött leírsz valamit gondolkozzál már,. Amúgymeg negyere a szaros csúzdáiddal, meg hintákkal, hogy cseréljem el, mert kell a faszomnak, gyújtsd fel a picsába
Igen az én evo-m. Másikkal estem. Azt a hibátlan piros idomokkal tudtam eladni, tehát maradt egy csúszott idomom. És rádobtam erre. És ezt így árulom. Értitek?
Nemtudom hogy mi lenne ha valaki meg veszi és másnap meg meghal rajta (ne adj isten)akkor rögtön motor vizsgálat és az eladó sittelése következik.Ez biztos mert ismerek olyat sajna aki 3 hete halt meg egy olyan motorral amit 2hete vett azota is a rendörségen van a motor és kivizsgálás folyik
Nem akarok a vitának véget venni de ez biztos hogy az övé mert mult héten akarta eladni a blokkot belöle Egyébként meg nem szép dolog ugy eladni 1 motort hogy letagadom hogy összetörtem !!!!! Ja és azt mondom hogy ellopták a plexit meg az órákat ,a plexi még elmegy ,de az órák hát lekel bontani az egész elejét hogy kibird venni
Sztem ez az nézd meg ugyan ott van a Brembo+Agip matrica és az egyik képen látszik hogy a karcolások alatt piros a fényezés ha jól tudom Dadis átfestette a motorját, jah és az irányjelző is olyan, karcok ogyan ott vannak. csak atükör áttették a másik oldalra, tehát ez szerintem Dadis volt gépe
Sziasztok kb 1 hete vettem egy 92 es mitot és érdekelne hogy ti 2 személlyel kb mennyit tudtatok max lépni mert én 160 ig próbálkoztam de ment volna még de már én nem mertem hajtani. elöre is köszi
mi van a mociddal eladtad vagy most mi van vele??
mert az adatlapodon kihuztad.
vagy eladtad és erre beugrottál a haverokhoz egy házmesterre???
annyira csoze vok most hogy a simsonombol kellett leengedni a benyát.
ez a "kis kiruccanás" drága mulatság
rászivtál mert már bevan idézve egy zalakaros
hétföig nem gondoltam hogy jo idö lesz de elmentem volna mert már a jogsi szinte a kezemben már csak az önkormányzat van
a gépbe meg 350van ugyhogymég gurulni kell vele még egy pár 100 km-ert.
mivel a pincében tárolom a drágaságot ezért most nem tok perecelni mert a faterom ment motorozni a gixxerrel
na nem is tudtam hogy nagy kocsmázo vagy néha leugorhatnánk a Borcsiba egy pofa sörre
Bejárattad már azt a csodát???
Láttam tegnap is pörghetted bel a kilómétereket. Mondjuk én a kocsmába voltam. Presszó harcos vagyok.
Nem jössz ki a gokart pályára vasárnap? Össznépi állatkodás lesz.
Ha jó idő lesz akkor én biztos kimegyek. Ha jössz te is csörgess meg aztán megyünk 1ütt.
0620/662-9785
majd ha megjön megkérdezzük tőle, csak rá ismer a volt motorjára
Vedd ki a szóközt a linkből
Szerintem az övé volt ez aminek megragadt a dugója és elesett.
a link nekem nem műxik,de az evot megcsinálta és rég elatta már..
Dadis ez nem a te volt totálkáros motorod?
http://hasznaltmotor.hu/hasznaltmotor/hasznaltmotor ok/megnez/34534/
jo motorozást itt a nagy esöben
itt kecson egész nap esni fog ez a szär.
na már 450km van benne tegnap nem hagytam ennyiba
mert az adatlapodon kihuztad.
vagy eladtad és erre beugrottál a haverokhoz egy házmesterre???
annyira csoze vok most hogy a simsonombol kellett leengedni a benyát.
ez a "kis kiruccanás" drága mulatság
hétföig nem gondoltam hogy jo idö lesz de elmentem volna mert már a jogsi szinte a kezemben már csak az önkormányzat van
a gépbe meg 350van ugyhogymég gurulni kell vele még egy pár 100 km-ert.
mivel a pincében tárolom a drágaságot ezért most nem tok perecelni mert a faterom ment motorozni a gixxerrel
na nem is tudtam hogy nagy kocsmázo vagy néha leugorhatnánk a Borcsiba egy pofa sörre
De odafog érni! Kellene valami üszkös nagy doboz amibe belerakom. Olcsó indok de ezért is meg még időm sem volt feladni! Elküldöm igérem.
Bejárattad már azt a csodát???
Láttam tegnap is pörghetted bel a kilómétereket. Mondjuk én a kocsmába voltam. Presszó harcos vagyok.
Nem jössz ki a gokart pályára vasárnap? Össznépi állatkodás lesz.
Ha jó idő lesz akkor én biztos kimegyek. Ha jössz te is csörgess meg aztán megyünk 1ütt.
0620/662-9785