Ki mondta ezt a hülyeséget hogy lassabb,meg ilyenek?Ugyanazzal a blokkal gyártják az evót mint a régi mitót,nem sokat változtattak rajta,de szerintem a régi szebb(nem azért mert nekem is ilyenem van)hanem mert az evo kicsinek tünik(nekem).
Ja tudom milyen.Nem rossz csak az idegesít hogy nem lehet pörgetni de a nyomaték már alsó tartományban is érezhető.Amugy ugyanolyan fekete mint a tiéd,a szalonban nem nagyon eröltették meg magukat,csak egy 200ml-es láncspét adtak neki.
De igen, mentem már 50-nél gyorsabban. De nem 120-szal, és még csak soha nem is dicsekedtem vele. Mert ez a felirat az, dicsekedés, "faszagyerek" hülyeség. Az ilyen hülyék miatt olyan a motorosokról alkotott véleménye az embereknek, amilyen. Ha valaki ennyire nem bír a vérével, az menjen pályára, és ott mutassa meg mit tud...
Szikra van???
Benzin???
Lehetséges, hogy a karburátor aljába került egy kis víz és akkor sem indul a gépállat. Olyankor az ülepítő poharat kell kitekerni a karbi alján. de ez csak egy feltevés! Még nem tapasztaltam ilyen jellegű problémát. Meg remélem nem is fogok. Inkább alszom ha esik az eső még véletlen se ázhasson be....
Mert neked még nem borult el az agyad, és soasem mentél lakott területen belűl 50-nél többel!?
Azért elég jól tud motorozni ez a város tipikus suttyó. Meg az evo sem piskóta.
attol függ z3.
ha olyat veszel mint én akkor tipikus olasz de ha egy jobbat szedsz össze akkor nagyon tuti gépet kapsz.
én nekem még igy is tetszik a gép akármilyen embertöl vettem.
elég megbízhato a gép.
köszi
De én nem tudom.
Lövésem sincs, hogy mi a baja.
Este beindult&1 perc után leált.Gyertya kiszed és akkor volt egy pillanatra még szikra de utánna 1álltalán nem.
Benzin???
Lehetséges, hogy a karburátor aljába került egy kis víz és akkor sem indul a gépállat. Olyankor az ülepítő poharat kell kitekerni a karbi alján. de ez csak egy feltevés! Még nem tapasztaltam ilyen jellegű problémát. Meg remélem nem is fogok. Inkább alszom ha esik az eső még véletlen se ázhasson be....
http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=58429 3&command=ugras&screenwidth=1024
Azért elég jól tud motorozni ez a város tipikus suttyó. Meg az evo sem piskóta.
ha olyat veszel mint én akkor tipikus olasz de ha egy jobbat szedsz össze akkor nagyon tuti gépet kapsz.
én nekem még igy is tetszik a gép akármilyen embertöl vettem.
elég megbízhato a gép.
Mi lehet a gond?