Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megvan....a kép
Segítsetek! Találtam néhány napja pár képet, hogy Mito Evo-nak mérik a teljesítményét. Ha jól tudom Peterman mito-jának.
Z3 tenyleg nagyon franko ez a motor annak ellenere hogy 50es alltalaban nagyon benan szoktak kinezni de ez tenyleg randben van. mennyit megy? de szerintem azert min 125 kell ill nem ismerem ezeket milyen az attet benne nekem az 50cc=simson :)
Pannónia ring környékéről valaki egy kis gurulásba benne lenne?
törvényileg?lámpák,index,bal oldalon tükör őőő ennyi ja és bukó
azt mondja meg nekem valaki legyen szives hogy torvenyileg mi szukseges a segedmotorkerekparhoz...gondolok itt tukorre indexre meg izzokeszletre mi kell v mi nem kell?
Tiszta szivas ez a cirkusz az 50/125-el. Nekem is ilyen van. De nem alltam meg eddig. De tegnap eppen kintvoltam dagonyazni az erdoben es utana otthon mostam a motort es pont jottek a kekek es nagyon megneztek engem is meg a mocit is es mostmar hiaba menekulok... :(
lassan kihal az oldal
nagyon penge a mitod
Szisztok!

Nincs véletlenül vkinek cagiva supercity-hez, vagy mitohoz múszaki leírása, vagy mégfontosabb kapcsolási rajza?
nekem se megy,se a régi media playerrel,se a quick time playerrel,pedig fönvan az 50megás codec gyűjtemény..
nekem a Nokia multimedia player se akarja megnyitni...
a tankra rögzíted a kamerát szigszalag vagy brutál celuksz és mehet a menet
quick time playerrel játszátok le!azzal menni fog!
jo ez az oldal frankokis videok vannak fent amugy ti hogy videozztok motorozas kozben mert nekem kapaszkodni kell ket kezzel... Szigszallagal a sisakra a telefont azt csaa? :P
3gp formátumban vannak Quick Time-al is lelehet játszani de Media Playerrel is mennie kéne
Sajna nekem egyse játsza le ezek milyen formátumban vannak ??
a régi media playerben indítsd el..annak le kell játszani...
Köszi de mivel lehet megnézni ???
steve! megjöttek az új hátsó fékpofák már be is tettem őket(goldfren) elöl a féktárcsa meg lett esztergáltatva...nem a legjobb...az önindító ésa gumi kell már csak. a gumit megrendeltem de se kép se hang már kb 1,5 hete...szóval lehet rendelek másik helyről. az önindítóval meg nem tudom mi lesz.
feltettem a makói teljesítmény méréseket!
Mito EVO 22,28 Le RS 125 25,1 Le
GS 500 35,5 Le
hi! Rabó jó már a motorod? most egy hétig nem nagyon gépeztem bejött a jóidő ..és kicsit kimaradtam a fórumon történtekből..
Szeki! látom bevált az YBR ennek örülök.. egyik haverom is most vett (akiről "mito" is beszélt) és ő is meg van vele elégedve..de komolyan nem rossz kis gép. Hajtja minden nap (olyan 5-6 ezerig pörgeti még)..és még csak egyszer tankolt bele
cső! nekem is hasonló gépem van..Cagiva Tamanaco
amúgy én most vettem pár kis kiegészítőt a mocira..mint pl.: kék ledet a helyzetjelzőbe meg UFO matricákat mag karbon matricát (amit rá bírok rakni a dobra mert az enyémen műanyag )
várom a videót..szólj ha kész lesz..én is mostanában tervezem hogy lekamerázom már a gépsárkányt
sziasztok!
Nekem egy cagiva 125 w8-am van (cross) es en is szeretnek csatlakozni a klubbhoz :) meg erdeklodnek hogy kinek van meg hasonlo daraloja?? :P Most vettem kb 2 honapja simson utan az elso nagyobb... Nagyon megy foleg ha bemelekszik. Majd megprobalom levideozni a kmorat de pillanatok alatt 100on van es 120 a max de vegulis ez egy cross moci...
Ja es erdekelne ketutemure kipufogo veg...valakinek nincs veletlenul elado??
nem jön be ez a videó nekem. alig látni valamit belőle. egyébként van vkinek neon a motorján?