Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a rusnya C10R meg a második.
Nah! Ez volt az első Freccska 3 éve!
Ronda hát! Én Mamusznak becézem!
Esőben egyébként marha jól jön a széles eleje meg az ocsmány plexi is!
Szárazon meg nem lesz mindenemen rovargyűjtemény.
Szeretem a gépsárkányt, de hát az elérhető áru mocák közül a C12R a szívem csücske.
Az elsőt én támasztottam fel hamvaiból, Perselyezett 180-as henger, meg minden,csak
hát papírjai nem voltak, a második egy Polini 165-ös volt, tökéletes volt, csakhát egy
megszűnt cég nevén volt és nem tudtam átiratni. Fuck! Szeretnék egyet csak most
nem vet fel a pénz. a Spacy-t egyébként legszívesebben megtartanám mellé mert
a városban és környékén nincs párja. Túrázni meg csak szépen lassan...
Megy 100-at,de nem erőltetem.
elég ronda szegényke
nem azér h fikázzam,de az az eleje mér oan bazi nagy?
hát jó de téleg ha elolvassák a hirdetést,gondojjoák h kamu éns nem foglglalkoznak vele..ha 150et tudott végre,akk kizárt,hogy 48paci..
Szasztok!

Nem akarok megsérteni senkit (tényleg!) de ha valakinek túl sok egy Freccia ereje, vagy úgyis csak melóba járt vele a városban :) akkor érdekelne a gép! Cserealap:
Honda Spacy 125 (Nem fikázni! :) volt két Frecciám már csak egyiket sem tudtam legalizálni, a jogsit meg nem akarom kockáztatni egy 125/50, "hobbi célra" meg ilyenek miatt)
125ccm, 4ütem, vízh., 15LE, Utazósebesség 90, ugrik ahogy kell, viszont gyorshajtás miatt max lakotton van veszélyben a jogsid :D. Fogyasztás 3L fix/100km, egyetlen hátránya a dobfék, dehát nem fékez! Kerül! :) Azért meg lehet állni vele, no. Gumi 4000/db rá újonan. Mi kell még? Ja, most vettem rá gumikat.

matska@maffia.hu
nyú nick?
hi yes menyi lesz?
sracok van pici gondom vettem 1 dunlop sportmax 12070 zr 17 gumit 5ezerért
a gond meg az hogy 11070 zr 17 befér ez előre ?? mert nekem azt mondtak hogy fél centivel nagyobb de szemel sokkal nagyob irjatok köszi csáó
Skacok, júni 1. euroring?
épp ezért van ott hogy:
hii http://www.motorize.de/ nézzétek meg mito hoz 90-től , 04ig alkatrészek hegyei
ha zsír cuccokat akkartok..
Akkor az még 15 ló sincs, ez baromság.
bocs elfelejtettem oda írni hogy 50es TZR
mert fojtva van..ha kiveszik akkor az is van 30 környékén.
és ehez mit szoltok?
2005ös TZR 2200kmmel no tuning 15LE
kábé én is így reagáltam
Emlékeztek még arra amikor vot fent a motor.hu-n egy eladó Mito EVO? már nem emlékszem pontosan de kb.:60-70LE volt odaírva meg vagy 70-80kg nevetséges árért azt is sok ismerősöm elhitte.
Én ha nézek egy hirdetést és azt látom odaírva hogy 21LE 80-as robogó arra rögtön azt gondolom hogy egy köcsög gyerek lehet ilyentől biztos nem veszem meg. Tehát sztem jobb ha odaírjuk a normális adatokat
nekem meg egyik oszztálytársam azt mondta hogy 90ccm-es KTMből 100pacit hoznak ki azzal megy a tehetség kutatás.(komolyan ezt mondta)
szeki!abból a 48paciból 26döglött!adjál a többinek kockacukrot hátha jobban fognak futni
és te hiszel a mesékben szerinted hányad mondják amikor olvassák a hirdetésedet hogy peersze....stb
Ez biztos hogy nem igaz...... Talmácsi KTM-je volt asszem 54 vagy 55 LE és kb 80 milkóba került......
Ezt a 48Le-t nem én találtam ki, ahnem még az előző tulaj. Ő állítja hogy ez annyi, hogy bemérték meg minden. Én nemtom hogy igaz-e vagy nem de ha ennyit mondott akkor ennyit írok.
Az 1000SV nem tol 170-nél???????

Ezt írd már be légyszi az SV-seknek egyből megfognak lincselni!!!!!

125 Le és egy raklap nyomaték számadatok alapján brutalnak kéne lennie....
Nemtudom én már kurvasok tesztet elolvastam rola és mindenhol nagyon dícsérik azt írták igazi túragőzös feeling mert alulról is tol már.
Az ülésnél egyedül a hátsót szidták h kicsit kényelmetlen...

Mindegy majd ha meglesz elmondom mi a tapasztalatom.......

48-Le-s Mito??????? pppffffffffffffffffffff
Az azért már tényleg nevetséges akkor én most felrakom ujra az Sp-t 55 LE-vel!!!!